Jump to content

nikchris

Premium Members
  • Posts

    2.383
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About nikchris

  • Γενέθλια 03/02/1982

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Ελληνικο-Αργυρουπολη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nikchris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tα ελεγα απο παλια, σαπιο ολο το Project. Και πολυ πισω ειχε μεινει, και πολλα λεφτα τζαμπα και τελικα το λογικό και το σοβαρο εγινε, πισω στα windows.
  2. nikchris

    To be windows phone user or not to be? (android vs WP)

    Ειχα παρει περυσι το 930, χαλια απαραδεκτα το OS. Εδω και κανα 2μηνο εχω παρει το 640 DS, 5" Για δευτερη συσκευη ειναι πολυ καλη, αλλα καμια σχεση με Android. Ελλειψεις πολλες και τεραστιες ακομα, προτερηματα ελαχιστα. Ουτε με τα 10ρια θεωρω οτι θα αλλαξει κατι, θα γινουν σιγουρα καλυτερο OS αλλα ειναι ακομα πολυ μακρυα απο το Android. Aν θελει καποιος low end τηλεφωνο μεχρι 100-150€ αξιζει ισως, απο εκει και πανω το android υπερισχυει κατα κρατος.
  3. nikchris

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Oχι, δεν χρειαζεται νεο θεμα. Σιγα τα πολλα ποστ που θα μπερδευτουμε κιολας
  4. nikchris

    Android Apps

    Aν κλεινεις τελειως το location, οκ. Aλλιως τοποθεσια βρισκει και απο τα δικτυα.
  5. nikchris

    Android Apps

    Μπορεις να το παρακαμψεις δηλαδη αν εισαι σε safe περιβαλλον; Στην 6 εχει και επιλογη που ξεκλειδωνει και με τοποθεσια, πχ στο σπιτι. Δεν θυμαμαι αν υπηρχε σε προηγουμενες εκδοσεις.
  6. nikchris

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Πηρε κανεις το 2; Εχω και εγω Invite, αν λοιπον μπορεσω να φορτωσω το balance του paypal σημερα, θα το αγορασω. Ο κυριοτερος λογος για μενα που εχω 2 νουμερα, ειναι το dual sim.
  7. nikchris

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Το ειχα παθει με μια custom rom, μαλλον ειχαν πειραξει το ποτε θα κανει throttle. Με cloudy ολα καλα, ποτε δεν ειχα θεμα ακομα και σε παραλια με βαρια χρηση
  8. nikchris

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Το G3 το ειχα μεχρι την προηγουμενη βδομαδα, πηγαινε ανελπιστα καλα με την τελευταια cloudy. Stock δεν δοκιμασα καν να δω πως παει. Καποιες αλλες custom CM-based ηταν χαλια. Το UI του ειναι αρκετα καλο παντως ή απλα το συνηθισα. Ειναι οντως αντιπαλος το G4, εχω πιασει ενα leather στα χερια μου και ηταν εκπληκτικο, φαινοταν να πηγαινει και γρηγορα.
  9. nikchris

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Καλυτερη καμερα. Fingerprint reader. Καλυτερο ποιοτικα. Dual Sim. Βαζεις οποια ρομ γουσταρεις πανελευθερα. Δε βλεπω αλλη συκευη στα ιδια λεφτα που να μου κανει κουκου.
  10. nikchris

    Ας κάνουμε το εργαστήρι καλύτερο - V3 Edition

    Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
  11. nikchris

    Ας κάνουμε το εργαστήρι καλύτερο - V3 Edition

    Ελα captain obvious, εσυ;;;;; Τι ακριβως ΔΕΝ καταλαβες απο το 'ΕΜΦΑΝΕΣ';;; Καλο ειναι ξερεις να ΣΕΒΕΣΤΕ τους χρηστες, αλλα δυστυχως αυτο δεν διδασκεται. SOLVED και απο μενα.
  12. nikchris

    Ας κάνουμε το εργαστήρι καλύτερο - V3 Edition

    Ειχα 100% γεματο το inbox και δεν ειχα ιδεα, δεν θα επρεπε να υπαρχει καποιο εμφανες warning;
  13. nikchris

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Εγω που ειχα δοκιμασει, δεν αξιζε. Πολυ λιγη βελτιωση ειδα σε μπαταρια αλλα και το κινητο αρχισε να λαγκαρει, πραγμα αδιανοητο για μενα.
  14. nikchris

    Android Apps

    Υπαρχει καποιος λογος που πρεπει να ξερεις ακριβως ποση ωρα ειναι εκτος φορτιστη; Πολλα battery apps το λενε, και απλια εκανα σαν μανιακος, αλλα στην ουσια δεν υπαρχει λογος και αιτια. Αν εχω κανα drain, βαζω το app και βλεπω τι ειναι. Αν οχι, απλα χαιρομαι το τηλεφωνο μου.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.