Jump to content

migf1

Premium Members
  • Posts

    127
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About migf1

  • Γενέθλια 05/10/1967

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο
  • Περιοχή
    Αθήνα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

migf1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. migf1

    Γνώμες για αναγκαστική αναβάθμιση :(

    Παιδιά, δηλώνω ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ!!! Το μηχάνημα κυριολεκτικά πετάει (πάντα για τις δικές μου ανάγκες)!! Σας ευχαριστω πολύ για την πρόταση! Το μόνο μου θέμα είναι πως πολλές φορές μου κάνει ένα μικρό βουητό, και δεν έχω ψάξει ακόμα να δω από ποιον ανεμιστηρα προέρχεται (ελπίζω δλδ να είναι από ανεμιστήρα λολ). Επίσης, δεν έχω κοιτάξει ακόμα τι δείχνουν αυτά τα 2 λαμπάκια πάνω από τους διακόπτες των ανεμιστήρων, στο πάνελ του Aerocool Aero 500 (δεν έχω βάλει κάποιον έξτρα ανεμιστήρα). Έχει ένα μπλε λαμπάκι που είναι μόνιμα αναμμένο πάνω από τον 1ο διακόπτη, κι ένα κόκκινο πάνω από τον 2ο διακόπτη το οποίο άλλοτε είναι σβηστό, άλλοτε μένει αναμμένο και άλλοτε αναβοσβήνει. Θα χρειαστώ κι άλλα 8G μνήμης, θα τα πάρω κατά Χριστούγεννα μεριά. Το BIOS της μητρικής είναι στην έκδοση 2.5 ενώ έχει φτάσει 3.2 τώρα νομίζω, αλλά εφόσον δεν έχω θέμα λέω να μην το φλασάρω. Η μννήμη παίζει κανονικά στα 2993. Όσο για τα Windows, τα 8.1 παίζουν μια χαρά, αλλά μόλις έκανα τα updates άρχισε να μου πετάει κάθε τόσο μήνυμα να βάλω τα 10, γιατί ο επεξεργατσής λέει είναι νέας γενιάς, σχεδιασμένος για 10άρια οπότε δεν θα μου ξανακάνει update τα Windows. Προς το παρόν το γράφω στα παλιά μου υποδήματα το μήνυμα (παροόλο που είναι πολύ σπαστικό έτσι όπως πετάγεται κάθε τόσο) κι από ότι διάαβσα στο νετ το έβαλαν από το Update του Απριλίου, για τους ryzen και τους i8xxx.... καλά, εγώ έτσι κι αλλιώς δεν είχα κάνει ποτέ Update μέχρι τώρα! χαχααχ Σας ευχαριστώ και πάλι όλους!
  2. migf1

    Official Ryzen Club

    Ευχαριστώ!!! :))
  3. migf1

    Γνώμες για αναγκαστική αναβάθμιση :(

    Θα σε γελάσω Πάνο, έχω όμως την εντύπωση πως σε sites όπως το Newegg που έχουν ρύθμιση γλώσσας, δείχνουν τελικές τιμές αναπροσαρμόζοντας το φόρο ανάλογα την επιλεγμένη χώρα. Νομίζω πχ αν δοκιμάσεις να βάλεις κάτι στο καλάθι στο Newegg (άσε Αμερική ως προεπιλεγμένη χώρα) το γενικό σύνολο δεν θα έχει έξτρα για φόρο (μόνο για μεταφορικά).
  4. migf1

    Official Ryzen Club

    Μακάρι, μακάρι! Έχω την εντύπωση πως μόλις γίνει mainstream το Coffee Lake η Intel θα ξαναπάρει πίσω μεγάλο από το μερίδιο που έχασε από τους ryzen, αλλά εξαρτάται κι από την αντίδραση της AMD (ελπίζω ότι νέο βγάλουν να είναι συμβατό με τις τρέχουσες μητρικές, όπως "υποσχέθηκαν" ). Η αλήθεια είναι ότι έφτασα στο τσακ να πάω σε i5-8400 αντί για ryzen, αλλά φοβήθηκα επειδή είναι μισο-released ακόμα η πλατφόορμα χαχχαα... η ουσία είναι πως συγκριτικά με το πως ήμουν, αν όλα δουλέψουν καλά, θα είμαι σαν να πήδηξα από τον 19ο στον 21ο αιώνα ΛΟΛ
  5. migf1

    Γνώμες για αναγκαστική αναβάθμιση :(

    Όχι, όχι... εννοώ πως στην Αμερική οι τιμές είναι χαμηλότερες γενικώς.
  6. migf1

    Γνώμες για αναγκαστική αναβάθμιση :(

    Άμα δεν μου το στήσει δωρεάν όπως είπαμε στο τηλ, και μου ζητήσει τίποτα τρελά αυτό θα κάνω..χααχα Απλά έχω φοβερό άγχος για τυχόν ασυμβατότητες και τέτοια, με όσα έχω διαβάσει.. συν ότι δεν έχω και πολύ ιδέα από o/c και trouble-shooting του (μόνο τα απολύτως βασικά)... αυτός είναι ο βασικός λόγος που θέλω να μου το στήσει κάποιος που θα μπορεί γρήγορα να επιλύσει τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Τα κουμπώματα στην μητρική μπορώ να τα κάνω κι εγώ λολ
  7. migf1

    Γνώμες για αναγκαστική αναβάθμιση :(

    Και χωρίς ψύκτρες! Και κλασικά στην Αμερική τις πουλάνε πολύ πιο φτηνά 70-80 δολάρια
  8. migf1

    Official Ryzen Club

    Διευκρίνηση: όταν έγραψα "τα παραήγγειλα" παραπάνω, δεν εννοούσα τα Win 10 lol... εννοούσα τα εξαρτήματα για νέο pc. Πόσταρα στο άλλο νήμα (https://www.thelab.gr/forums/topic/177685-γνώμες-για-αναγκαστική-αναβάθμιση/?do=findComment&comment=2618469). Ελπίζω όλα να πάνε καλά (έχω τρομερό άγχος λολ... amd γαρ χαχαα)
  9. migf1

    Γνώμες για αναγκαστική αναβάθμιση :(

    Χαχαχαχαααχα... βραδυποριακός εναντίον ταλαιπωριακού θα είναι ΛΟΛ Τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μου σε όλους σας! Λοιπόν, τα παρήγγειλα σήμερα τα πράγματα, από διάφορα όμως μαγαζιά από Αθήνα. Τα βρήκα και σε καλύτερες ή ίδιες τιμές (εκτός από την ΡΑΜ) και αισθάνομαι πιο ασφαλής να μπορώ ανά πάσα στιγμή να έρθω σε επαφή με τα φυσικά τους καταστήματα. Από το πρωί σήμερα έψαχνα να βρω ποιοι έχουν τι ετοιμοπαράδοτο. Είχα μια ατυχία με την κάρτα γραφικών, παρήγγειλα τηλεφωνικά την O/C Gigabyte 1050Ti, αλλά 10 λεπτά αργότερα με πήραν ξανά τηλ και μου είπαν πως μια ήταν και πουλήθηκε 15 λεπτά πριν κάνουμε την παραγγελία (δεν κατεβαίνουν λέει αμέσως από το σάιτ). Τέλος πάντων, παρήγγειλα την απλή και θα την έχω Δευτέρα. 165 ευρώ. Κουτί παρήγγειλα από άλλο μαγαζί, το Aerocool Aero 500 στα 40 ευρώ.. θα το παραλάβω Τρίτη. Με το κουτί και την κάρτα, θα πάω σε τρίτο μαγαζί από όπου παρήγγειλα ήδη (με πληρωμή στην έδρα της) επεξεργαστή, μητρική, τροφοδοτικό και μνήμη. Θα μου τα συναρμολογήσουν δωρεάν είπε στο τηλέφωνο, με μια μικρή επιφύλαξη για να το επιβεβαιώσει (τέσπα). Οπότε έχουμε και λέμε (οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ): Μητρική: Asrock Fatal1ty AB350 Gaming K4 (90-MXB530-A0UAYZ) - 106,92 CPU: AMD Ryzen 5 1600 6-Core Processor 3.2GHz (YD1600BBAEBOX) - 204,96 PSU: EVGA 600BQ 80 PLUS Bronze -(110-BQ-0600-K2) - 70,84 RAM: G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz (F4-3000C16S-8GISB) - 92,37 Μερικό σύνολο: 475,09 GPU: Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB (GV-N105TD5-4GD) - 168,5 (164 + 4.5 μεταφορικά/αντικαταβολή) Κουτί: Aerocool Aero-500 Black Window Case - 42,90 (38,90 + 4 μεταφορικά/αντικαταβολή) Γενικό σύνολο: 687,3 Έκοψα τη μνήμη στα 8Gb, για να κατεβάσω το κόστος.. συν ότι δυσκολεύτηκα πολύ να βρω ακόμα και 8άρι ντιμάκι ετοιμοπαράδοτο στα 3000Mhz κάτω από τα 100 ευρώ και με αναφορές στο νετ ότι δουλεύει με τον ryzen, και ότι χρονίζεται και ψηλά (αν και θέλει bios update διάβασα). Θα πάρω άλλο ένα όταν μπορέσω (να δω και πως θα πηγαίνει με 8, ίσως είναι οκ... θα δείξει). Αυτά! Ελπίζω να είναι οκ (αν και ξέρω πως όλο και θα προκύψουν άλλα 10-20-30 ευρώ από δω κι από κει). Όπως πάντα, παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες! Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
  10. migf1

    Official Ryzen Club

    Χαχαχααχα, γεια σου Μιχάλη! :))) Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν έψαχνα, αλλά αποφάσισε αν πεθάνει το pc... χειρότερη στιγμή δεν μπορούσε να βρει! λολ Πω πω, μη μου λες τέτοια... μια χαρά ήμουν με 8.1Pro. Πάντως τα παρήγγειλα σήμερα, αλλά pc υπολογίζω να έχω πάλι στα τέλη της βδομάδας που έρχεται. Ουφ ευτυχώς! λολ Ευχαριστώ!
  11. migf1

    Γνώμες για αναγκαστική αναβάθμιση :(

    Οπότε ακόμα και με το 2ο m.2 κατειλημμένο, έχει 5 σατα προς χρήση, σωστά; Μια χαρα δλδ.
  12. migf1

    Official Ryzen Club

    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Και πολύ ευχάριστα νέα Μετά από ψάξιμο και βοήθεια, στο άλλο νήμα καταλήξαμε σε Asrock Fatality AB350 Gaming K4 για μητρική. Θα κοιτάξω και το νήμα βέβαια. Για τα Windows, σημαίνει πως υπάρχει θέμα με τα 8.1? Η Asrock είδα έχει κανονικά drivers και για 8.1
  13. migf1

    Γνώμες για αναγκαστική αναβάθμιση :(

    Στο neweg το διάβασα: http://prntscr.com/gzqedu νομιζω λέει για sharing και με σατα και με pcie, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα πολυ-καταλαβαίνω κιόλας χαχααχαχα Σε εμπιστεύομαι φίλε adpanos! Κοιτάω για τις μνήμες, δεν τις βλέπω στο qlv της μητρικής: http://www.asrock.com/MB/AMD/Fatal1ty AB350 Gaming K4/index.asp#Memory Ένα Geil entry έχει όλο κι όλο.
  14. migf1

    Γνώμες για αναγκαστική αναβάθμιση :(

    Ναι ναι, εκεί είμαι κι εγώ... κι από ότι βλέπω δίνει drivers και για win 8.1 (βασικά win 8.1 και Win 10 είναι σχεδόν ταυτόσημα, θα ήταν κουφό να μην υποστηρίζονταν). Κάνει κι αυτή sharing μεταξύ του ενός m.2 και ενός sata διαβάζω, αλλά οκ... δεν με πειράζει καθόλου. Το βασικό είναι πως μου αποπνέει πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τις προηγούμενες, και είναι πιο εξοπλισμένη. Ανάθεμα την οικονομική μου κρίση ! λολ
  15. migf1

    Γνώμες για αναγκαστική αναβάθμιση :(

    Α οκ τότε, οπότε Ασροκ Φατάλιτι Γκείμινγκ Κ4... παω να ξανδώ τα χαρακτηριστικά της χαχααχαχα
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.