Jump to content

Hydra

Premium Members
  • Posts

    11.660
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    4

About Hydra

  • Γενέθλια 20/01/1993

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hydra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hydra

    (Σχεδόν) ολική αναβάθμιση (~500 ευρώ)

    Θα πάω γι' αυτό μάλλον: Cougar MX330-G. Από την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσω να μαζεύω τα κομμάτια. Μου μπήκαν ιδέες για 16Gb RAM, να δώσω κάτι παραπάνω να πάει στα κομμάτια.
  2. Hydra

    (Σχεδόν) ολική αναβάθμιση (~500 ευρώ)

    Είναι brand του e-shop αν θυμάμαι καλά ε; Έχω και μια φοβία με αυτά τα φτηνοbrands. ?
  3. Hydra

    (Σχεδόν) ολική αναβάθμιση (~500 ευρώ)

    Innovator case εμπιστευόμαστε; https://www.e-shop.gr/case-innovator-aegis-white-p-PER.644466
  4. Hydra

    (Σχεδόν) ολική αναβάθμιση (~500 ευρώ)

    Καλημέρα κι ευχαριστώ! Κοιτάζω και αυτή, την Gigabyte B450 Aorus Pro. Να σου πω την αλήθεια δεν θέλω να πάρω μεταχειρισμένο, αλλά είναι φτηνοί οι άτιμοι, οπότε δε θα τον κλάψω αν αλλαχθεί στην 5ετία. Λέω να πάρω και κουτάκι midi ATX σε περίπτωση που βάλω καμιά μεγαλύτερη καρτούλα στο μέλλον, αν και το MasterBox Q300L φαίνεται φίνο!
  5. Καλησπέρα και καλές γιορτές! Είπα ν' αναβαθμιστώ, γιατί το παλιό PC μου κάνει τη ζωή δύσκολη με τη δουλειά! Θα ήθελα λίγη βοήθεια είναι η αλήθεια, γιατί πρώτη φορά με Ryzen και νιώθω λίγο χαμένος, ειδικά μ' αυτά που διαβάζω... Π.χ. ότι κάποιες μητρικές δεν σηκώνουν 2η γενιά και θέλουν αναβάθμιση BIOS πρώτα. (Πού να βρω Ryzen πρώτης γενιάς για να το κάνω τώρα...) Τα 500 είναι ταβάνι, αλλά θα ήθελα να πάει στα 450-470. Θέλω ένα PC που θα με βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά (σουίτα γραφείου απλώς και web) και σε multimedia χρήση (Netflix, μουσική κ.λπ.). Με gaming δεν ασχολούμαι. Ryzen 5 2600 (Αξίζουν τα +50 ευρώ ή να μείνω σε Ryzen 3; Απλώς θέλω κάτι που θα αναβαθμιστεί σε 7-8 χρόνια πάλι) Samsung 860 Evo 250GB Seagate Barracuda 2TB G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz Αυτά είναι καλά; Καμιά πρόταση για μητρική (μέχρι τα 100) και κουτί; Θέλω οπωσδήποτε κάτι μέχρι τα 50 ευρώ και υποδοχή για DVD player, γιατί, παρότι παλιομοδίτικο, ακούω τη μουσική μου απ' το PC (Spotify, CD) και μάλιστα σκέφτομαι να βάλω και μια κάρτα ήχου στο εγγύς μέλλον. (Προφανώς το πλαϊνό τζαμάκι πάντα το θέλουμε!!) Κάρτα γραφικών έχω μια GTX460 2GB GDDR5 και τροφοδοτικό ένα 500άρι της EVGA που δεν θ' αλλάξω τώρα. Ελπίζω Χριστούγεννα + Εκπτώσεις μετά να πέσουν και λίγο οι τιμές!
  6. Hydra

    Ηχεία 2.1 + κάρτα ήχου;

    Και γω έτσι πίστευα, ότι η on-board θα με βολέψει (έστω προς το παρόν), αλλά παιδιά δεν φαντάζεστε πόσο ψόφια και ανεμικά ακούγονταν τα Superlux HD-681 Evo (τα οποία είχα πάρει από λαμπίτικη ομαδική προ 6ετίας παρεπιπτότνως!) στο PC, και μόλις τα έβαζα στον ενισχυτή (συνδεδεμένος με hi-fi τότε) ή ακόμη και το κινητό ή το λάπτοπ, η ένταση ήταν πάρα πολύ αισθητά υψηλότερη! Είχα ξενερώσει πολύ θυμάμαι - κι ακόμα, όποτε συνδέω ακουστικά, είναι άσχημα τα πράγματα. Λέω να το τολμήσω κι αυτό, αλλά παίρνω για αρχή τα ηχεία μόνο! Μόλις ξεμπερδέψω με ορισμένες δουλειές, από βδομάδα θα βγω στη γύρα, ν' ακούσω στα μαγαζιά. Τείνω προς τα Mackie, και πέρα του ότι διάβασα καλα reviews, έχω τρελό κόλλημα με την ασιθητική γύρω μου και την εμφάνιση. Δεν είναι όσο ωραία τα Edifier, αλλά μερικά ηχεία, όσο καλά και να είναι, δεν θέλω να τα βλέπω κάθε μέρα. ? Πρόβλημα, ξέρω!
  7. Hydra

    Ηχεία 2.1 + κάρτα ήχου;

    Παιδια ειρήνη ημίν. Ή ας τσακωθούμε για το ποια ηχεία είναι καλύτερα. χαχα Δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή το πικάπ. Έχω δίσκους, αλλά εννοούσα CD. Βινύλια έχω γύρω στα 5... @giorgos2187 Ευχαριστώ για τη λεπτομερή απάντηση! Τώρα μπορεί να σε στεναχωρήσω (και εσένα και μένα είναι η αλήθεια), αλλά δεν θα μπορέσω να διαθέσω τόσα. Για τα Reloop θα το σκεφτόμουν αν μου ακούγονταν καλά (είναι και κομψά). Επειδή είμαι άσχετος όπως προείπα, τι εννοείς πιο χαμηλά όταν λες ότι είναι "με 5.25 γουφερ, που τα κανει να μπορουν να κατεβουν και λιγο πιο χαμηλα";;; Επίσης, διαφορές με παθητικά-ενεργά κ.λπ δεν τις ξέρω... Υπενθυμίζω όμως ότι δεν είμαι audiophile επ' ουδενί, οπότε ίσω ς κάποια πράγματα από άποψη ποιότητας να μην έχουν αισθητή διαφορά στο αφτί μου... Φαντάζομαι! @Pandelas Προσωπικά δεν ακούω μουσικές που θέλουν το τρελό μπάσο, αλλά εντάξει, να μην είναι και ψόφιο... Να είναι καλύτερο απ' τα φτηνιάρικα ηχεία μου. Είμαι ταπεινό παιδί. Υ.Γ.: Με μια γρήγορη αναζήτηση, παθητικό είναι όταν συνδέεται απαραίτητα με το άλλο ηχείο, έτσι; Αυτό που παρατηρώ σε κάτι video reviews είναι πως τα Mackie π.χ. έχουν μόνο τέτοιες συνδέσεις, οπότε μυρίζομαι extra κόπο μέχρι να βγάλω άκρη και να τα συνδέσω στο PC. Άντε να βρω καλώδια, άντε να τα ξεγυμνώσω. Ας πούμε θα το κάνω όμως.
  8. Hydra

    Ηχεία 2.1 + κάρτα ήχου;

    Για τα ηχεία το ρώτησα βασικά, αν δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης με ενισχυτή-πικάπ, γιατί ίσως αγοράσω στο μέλλον, καλό θα είναι. Αλλά δεν με καίει τόσο! Προτιμώ να είναι κάτι καλό στα λεφτά που θέλω κι ας μην έχω αυτή τη δυνατότητα για το μέλλον. Αυτό ήταν το αρχικό πλάνο. Τώρα είπα να μείνω στον Η/Υ και να αναβαθμίσω ηχεία-κάρτα. Δεν σας κρύβω ότι τα Edifier μου αρέσουν τρομερά από άποψη εμφάνισης, αλλά καταλαβαίνω ότι τα υπόλοιπα θα είναι λογικά καλύτερα!
  9. Hydra

    Ηχεία 2.1 + κάρτα ήχου;

    Έκανα ότι δεν το είδα για να μην πηγαίνω μέχρι εκεί, αλλά και κει θα πάμε! Όσο για τον ενισχυτή -ξέχασα πριν να το πω-, ένας παλιός JVC είναι, αλλά θέλει φτιάξιμο, οπότε μένει εκτός πλάνων προς το παρόν.
  10. Hydra

    Ηχεία 2.1 + κάρτα ήχου;

    130 για τα ηχεία θα έλεγα... Πες μου όμως @giorgos2187. Αθήνα είμαι! Πού πάτε ρε σεις και τα δοκιμάζετε; Αυτό ήθελα να κάνω, αλλά δεν τόχω ξαναδοκιμάσει και λέω κάτσε μη φάμε κάνα κράξιμο. Θα κάτσουν να μου συνδέουν όλα τα ηχεία που θέλω σε PC; Θα φύγει όλο το μαγαζί με τα δικά μου...
  11. Hydra

    Ηχεία 2.1 + κάρτα ήχου;

    Thank you very much! Αν είναι να δώσω +30 για κάτι αρκετά καλύτερο, να τα δώσω (παρότι θα ζοριστώ, είναι η αλήθεια), αλλά θα μπορώ να τα συνδέσω στο Η/Υ; Είμαι κομματάκι άσχετος με αυτά, για να πω την αλήθεια. Μετά είναι και το θέμα του woofer. Χάνω σε μπάσα άμα πάρω σκέτα 2.0; Πάντως δεν με νοιάζει τόσο η ένταση όσο η ποιότητα. Σκοπεύω ν' αγοράσω κι ακουστικά αργότερα. Σε νορμάλ επίπεδα έντασης ακούω μουσική.
  12. Καλησπέρα λαμπίτες και λαμπίτισσες, Ψάχνω ηχεία και κάρτα (εσωτερική) γι' αναβαθμίσω λίγο τα πράγματα! Επειδή έχω αρκετούς δίσκους, αλλά και premium spotify τα θέλω κυρίως για μουσική. Βλέπω και ταινίες-σειρές, αλλά κυρίως για μουσική. Πιο πολύ ακούω μέταλ-ροκ, συμφωνική και κλασική. Γενικά ένα ευρύ φάσμα της μουσικής πάντως... Τι να έβλεπα με ανώτατο όριο τα 100 ευρώ σε ηχεία και 50-55 σε κάρτα ήχου; Η μητρική μου είναι μια παλιά Gigabyte GA-EP45-DS3 αν παίζει ρόλο. (Αν δίνουν και τη δυνατότητα σύνδεσης με άλλες συσκευές: hi-fi / πικάπ / ενισχυτή κ.λπ. ακόμη καλύτερα, αλλά δεν με νοιάζει τόσο.) Γι' αυτά τα δύο τι λέτε; https://www.skroutz.gr/s/5443078/Edifier-R1700BT.html#sku-info http://www.public.gr/product/ihos/hxeia/ixeia-2-1/iheia-21-logitech-z533-mayro/prod7730414pp/
  13. Hydra

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Σις κοτόπουλο στο Καραπιπερίμ (Μαρούσι).
  14. Παιδιά όλα καλά! Τοποθέτησα το τροφοδοτικό, εγκατέστησα και την κάρτα, άνοιξα λίγο CS:GO και πήγε ρολόι το πράγμα. Τώρα θα δούμε και στο μέλλον... Όχι απλά χώρεσε εντάξει, αλλά τα sleeved καλώδια με βοήθησαν και να τα παραχώσω σε όποια άκρη έβρισκα για να 'ναι πιο καθαρή η συνολική εικόνα. @yanni Σ' ευχαριστώ και προσωπικά για την καθοδήγηση και το ψηστήρι!
  15. Καλημέρα παιδιά! Σήμερα, 3 με 6, περιμένω το τροφοδοτικό απ' την e-gate. Θα το βιδώσω αμέσως και θα σας πω τι έγινε.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.