Jump to content

Thrael

Premium Members
  • Posts

    528
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Thrael

  • Γενέθλια 29/04/1979

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Πάτρα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Thrael's Achievements

  1. Δεν έχω το MS170 αλλά συμφωνώ με τους υπόλοιπους που το προτείνουν. Με το MS193Τ κόβω μέχρι και 25εκ. ξύλο ελιάς αν και κανονικά έπρεπε να χρησιμοποιώ ένα μεγαλύτερο Tanaka που έχουμε στο χωριό. Το Ingco 20V μπαταρίας που ανέφερα πιο πάνω έχει τα καλά του και τα κακά του. Με βολεύει στα κλαδέματα στον κήπο (λεμονιές, πορτοκαλιές, βανίλιες, κλπ.) και για να κόβω κάτι απλό (2-10εκ.) αν βαριέμαι να γεμίσω το βενζινοκίνητο. Είναι υποτίθεται απ' τα καλά για το μέγεθος του με δυνατό μοτέρ. 'Ομως δε συγκρίνεται το βενζινοκίνητο σε ευκολία κοπής παρά το βάρος του. Έδωσα 141€ με έκπτωση και πήρα την έκδοση με 2 μπαταρίες 2000mAh και φορτιστή. Αν σκεφτείς πως η 5αρα κάνει ~50 ευρώ... Όμως έχω βάλει στο μάτι κι άλλα εργαλεία Total/Ingco παίρνουν τις ίδιες μπαταριες. TL;DR Βενζινοκίνητο με χίλια.
  2. Thrael

    Acebeam E75 - Cool White vs. High CRI

    Συγχαρητήρια για το review. Τα 3 pcb του driver ήταν εύκολο να βγουν; Αν λάβω υπόψη πως ο πρώτος μου φακός ήταν ένας Fenix που έκανε 100€, ναι μεν με καλό driver αλλά με ένα SST40 LED τότε ο E75 είναι καταπληκτική περίπτωση. ΥΓ. Terminator M1 review ενδεχομένως;
  3. Έχω το Stihl MS193T με 40αρα λάμα αντί της stock 35cm το οποίο είναι σκυλί για ελιές και κλαδέματα. Ακόμα και ξερά ξύλα κόβω με αυτό. Φέτος πήρα το Ingco CGSLI20682 μπαταρίας με καδένα 15cm και αυτόματη αντλία λαδιού. Δεν είναι τέλειο και με νευριάζει που θέλει πολύ καθάρισμα για να μη στάζει το λάδι από το ένωση των δύο πλαστικών μερών. Θα το εμπιστευόμουν για τα μέτρια κλαδιά αλλά για το χοντρό που φαίνεται μόνο βενζινοκίνητο. Καμία σύγκριση. Η συκιά δεν είναι και το πιο σκληρό δέντρο πάντως.
  4. Thrael

    Wuben X2 Titanium Ink Splash

    Μπράβο! Είχα δει αρκετά Χ2 τον τελευταίο καιρό σε forum και φαίνεται πως τα σχέδια της Wuben έχουν απήχηση. Για να είμαι ειλικρινής δε θα σκεφτόμουν ποτέ την Ti έκδοση αλλά η αλουμινένια έχει πολύ λογική τιμή ειδικά με την έκπτωση. Η χάλκινη πολύ ωραία επίσης. Εξέπλάγην με τη χρήση 4500Κ LH351D γτ είχα συνηθίσει να βλέπω 5000Κ ή 5700Κ και σε παλιότερα posts κάποια 4000Κ. Αρνητικό DUV με Samsung επιτέλους σε host γνωστής εταιρίας!
  5. Thrael

    Acebeam X75 Cree XHP70.2 vs. Cree XHP70.3 HI Comparative Review

    Φοβερό review! Για να είμαι ειλικρινής θα μου αρκούσε και το βίντεο μόνο . Είδα το post sto r/ και ήρθα για ένα ευχάριστο 20λεπτο διάβασμα. Προσωπικά single 21700 form factor είναι το οριό μου αλλά ο Χ75 φαίνεται καταπληκτικό gadget. Τα beamshot στα γήπεδα με έκαναν να χαμογελάω από εντυπωσιασμό. To XHP70.3 HΙ είναι η προτίμηση μου μιας και πήρα πριν δυο μήνες έναν KR1 και έγινε απ' τα αγαπημένα μου. Φυσικά μιλάμε για τρομακτική διαφορά με τον Χ75 αλλά η Cree με κέρδισε με τα 70.3.
  6. Thrael

    Acebeam E70 Mini Ti

    14 μήνες αφότου ξεκίνησα το άθλημα έφτασα αισίως τους 20 και περιμένω παραλαβές. Έχω να μάθω πολλά και συνήθως συνδυάζω/δοκιμάζω νέα host με LED που δεν έχω ήδη μπας και προλάβω τις εξελίξεις.
  7. Thrael

    Acebeam E70 Mini Ti

    Ευχαριστώ για το review @pol77. Είναι ήδη στη λίστα μου το αλουμινενιο E70mini ... αλλά και τι δεν είναι θα μου πεις...
  8. Thrael

    Κήπος, φυτά και απορίες

    @karmen1983 Αφού αντέχεις το νυχτολούλουδο μπράβο. Μοσχοβολάει η γειτονιά μεν, υπερβολικά έντονη μυρωδιά για κοντινό παράθυρο δε. 'Εχουμε στον κήπο, στην πλευρά με τα υπνοδωμάτια και το καλοκαίρι με τη σίτα γίνεται χαμός από την ένταση της "ευωδιάς". Όσο για τη φραγκοσυκιά... μια βδομάδα έβγαζα τα αγκαθάκια από τα χέρια μου πρόπερσι.
  9. Πίστεψε με, το έχω δει από κοντά όποτε έσκυψα για να τρίψω και να βάψω εκεί που ενώνεται κουπαστή με μασίφ. Εκεί έκανα το ανθρωπίνως δυνατό... και μετα προσπαθούσα να "γεμίσω" με το πινέλο κι ότι γίνει. Που να δεις και τις κολλήσεις... Για να είμαι ειλικρινής αν αποφάσιζα εγώ στο παρελθόν θα ήθελα απλα μασίφ με όσο το δυνατόν απλότερα σχέδια. Ούτε φύλλα, ούτε αυλακώσεις, ούτε στριφτές μπάρες.
  10. Το φως της ημέρας είναι ένα από τα αναπάντεχα αλλά μεγαλύτερα προβλήματα γτ μερικές φορές δε ξεχωρίζω την ατέλεια από την αντανάκλαση του στη glossy επίστρωση.
  11. Στο σπίτι στο χωριό το προσπαθώ τα τελευταία 2 χρόνια με γωνιακό Makita και συρματόβουρτσα κωνική Benman(έτυχε να πάρω αυτή τη μάρκα). Για τα δύσκολα σημεία χρησιμοποιώ ορειχάλκινη χειρός. Αν με ρωτήσετε αν κάνουν δουλειά αυτά στα δυσπρόσιτα μέρη δε θα σας απαντήσω μετά βεβαιότητος. Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτί το προσπαθώ άλλα δεν αφήνω και γυμνό μέταλλο παντού. Προσέχω να καθαρίζω καλύτερα όπου έχει ξεφλουδίσματα και εμφανή σκουριά δηλαδή να υπάρχει γενικά μια ομοιόμορφη επιφάνεια για την εφαρμογή. Βάφω με 2 χέρια Erlac RUST STOP glossy μαύρο χωρίς υπόστρωμα. Τους πρώτους μήνες είναι ωραιότατα. Στον 1 χρόνο κάπως μουντά θα έλεγα. Στα 2 χρόνια παρατηρώ όμως κάποιες φθορές σε σημεία που δε μπορώ να ξέρω τι ευθύνεται. Ομολογώ ότι πηγαίνω μια φορά το μήνα και επειδή γίνονται διάφορες δουλειές και ενδιάμεσα μπαίνουν και άλλοι είναι λογικό να γίνουν ζημιές. Π.χ. είχα πιάσει τον πατέρα μου να χτυπάει το κουβά πάνω στην κουπαστή (που είχα βάψει 1 μήνα πριν) για να αδειασει.
  12. Thrael

    World of Tanks

    Το UDES 14/5 είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη τα τελευταία 3 χρόνια για μένα. Αν και έκανα το περισσότερο grind σε FL, λάτρεψα το 105αρι κανόνι. Αν είχε καλύτερο reload για μένα προσωπικά θα ήταν OP. Του έβαλα 3ο crew για να το έχω σε Frontline. ΥΓ. Αναφέρω ότι ένα από τα αγαπημένα μου 8αρια ήταν το Pershing γτ το κανόνι του ήταν αλφάδι, οπότε μπορείς να θεωρήσεις ότι είμαι ανώμαλος.
  13. Thrael

    World of Tanks

    Ρε Βίκτωρα δε θέλω το Type62 -15% λέμε... πωωωωωωωωω. Μπήκα 2 μέρες μόνο, έκανα γυρω στα 12 resuffle συμπεριλαμβανομένων των free, τις 6 φορές μου έβγαλε Type62. WTF! Μόνο για LIS ή Renegade ενδιαφέρομαι.
  14. Thrael

    Δείξτε το φακό σας

    @SirDiman Έφτασε κι εμένα ο Sofirn IF22A από Κίνα πριν 10 μέρες. Έκανε ~3 βδομάδες αλλά πέρασε αέρα μέσω Ουγγαρίας. Όπου κι αν κοιτάξω για SC31Pro μου βγαίνει ~39€ από Τσεχία ή Πολωνία. Έπρεπε να είχα εκμεταλλευτεί τις εκπτώσεις στο τέλος Δεκέμβρη. Ναι, το παραδέχομαι οτι ουσιαστικά τον πήρα μόνο για αυτό που φαίνεται στην τελευταία φωτό.
  15. Thrael

    World of Tanks

    Ο ένας λόγος είναι τα looks που ανέφερες κι εσύ. Μπορεί να γεμίσαμε με "εξωγήινα" super heavies αλλά το E100 ήταν παραδοσιακά (για μένα) το απόλυτο παράδειγμα. Αν και πήγα καλά με το Ε100 στο παρελθόν (~59%) ομολογώ πως έχω να το αγγίξω κανα τεσσάρι χρόνια σε random. Σε κανένα brawl και team clash το ξεσκονίζω καμιά φορά. Ο άλλος λόγος είναι οι αναμνήσεις του παρελθόντος όταν ακόμα θεωρούσα φοβερό το WoT. Γιατί ανέφερα θα μου πεις ότι δε θα το πουλούσα; Όχι γτ είναι το αγαπημένο μου. My all time favourite ηταν το WZ120. Απλά όταν κάνω rage-quit/rage-uninstall πουλάω κι ότι βρω μπροστά μου, συνήθως Tier10 που θεωρώ ότι δε μου κάνουν. Δυστυχώς τα έχω ξαναγοράσει όλα πίσω με τόσα μιλλιούνια credit που βγάζουμε.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.