Jump to content

carrion

Premium Members
  • Posts

    443
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

About carrion

  • Γενέθλια 07/02/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    In a fantasy world!
  • Επάγγελμα
    Developer

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.266 Εμφανίσεις προφίλ

carrion's Achievements

  1. Χαρίζεται το τιμημένο logitech G15. Εδώ και πολύ καιρό είναι παροπλισμένο και το κρατούσα ως backup. Αν ενδιαφέρεται κάποιος πρώτα εδώ μήνυμα. Παραλαβή από το σπίτι μου, Αθήνα
  2. Επειδή δεν βλέπω μεγάλη κινητικότητα, να ενημερώσω ότι τις βάζω και σε δίπλα forum.
  3. Χαρίζεται η τετράδα με τις ζάντες της φωτογραφίας. 19ρες (νομίζω) είναι. Αν ενδιαφέρεται κάποιος πρώτα εδώ μήνυμα και όχι pm απευθείας πλζ. Παραλαβή από το σπίτι μου, Αθήνα.
  4. @Prodromos @dukepapas @Silenzio Τηρώντας την σειρά που βλέπω στα post πρέπει να δώσω την προτεραιότητα στον Prodromos. Το κρεβάτι να γράψω εδώ που το βλέπουν όλοι ότι είχε αγοραστεί το 2011 και έχει τα λογικά σημάδια μετά από 8 χρόνια χρήσης. Αν δεν κάτσει για τον οποιοδήποτε λόγο μιλάμε με τους υπόλοιπους φίλους. @p55 Γνωρίζοντας τα υλικά από τα έπιπλα του ΙΚΕΑ μόνο ευχαριστημένος είμαι. Γενικά θεωρώ πως σε αυτή την κατηγορία κόστους για κρεβάτι είναι πολύ τίμιο. 8 χρόνια συνεχόμενης χρήσης, οι τραβέρσες δεν έχουν κάνει καθόλου κοιλιά και οι τάβλες παραμένουν σαν καινούριες. Δεν είναι η ξύλινη κρεβατοκάμαρα του επιπλοποιου, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί κιόλας αφού κοστίζει το 1/10 από μια τέτοια.
  5. Μπορεί να μην είναι προϊόν τεχνολογίας, αλλά δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω έτσι χωρίς να ρωτήσω πρώτα. Ένα διπλό κρεβατάκι από την ΙΚΕΑ όπου αντικαταστάθηκε και πλέον κάθεται στην αποθήκη. Είναι ακριβώς αυτό μαζί με το σετ τάβλες luroy, χωρίς όμως στρώμα. Αν το θέλει κάποιος, έρχεται να το πάρει από το σπίτι μου στην Αθήνα.
  6. Κανένα πρόβλημα. Θα σου στείλω για να κανονίσουμε την τελετή παράδοσης-παραλαβής ?
  7. Χαρίζεται ένα λαπτοπ Acer Aspire 5250-E304G32Mnkk (info) μαζί με ένα φορτιστή. Το λαπτοπακι δεν ποσταρει στο bios οπότε δίνεται για ανταλλακτικά ή αν θέλει κάποιος να την παλέψει να το φτιάξει. Δυστυχώς μέσα στο χαμό δεν βρίσκω τον δίσκο του. Όποιος θέλει έρχεται από το σπίτι να το παραλάβει (Αθήνα, περιοχή Αγ.Δημήτριος)
  8. carrion

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο!
  9. carrion

    Διαγωνισμός - Γιατί έτσι μας αρέσει - TheLab.gr

    Με διαφορά....!!!
  10. carrion

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 4η

  11. carrion

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 2η

    Arial!!!
  12. carrion

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά! Συνεχίστε έτσι !!!
  13. carrion

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Narcos Season 2 Ωραίο θα είναι το ΣΚ..
  14. carrion

    #labxmas2014 day 17 gift 29

    Space Invaders
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.