Jump to content

paris_rx8

Premium Members
  • Posts

    282
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About paris_rx8

  • Γενέθλια 29/11/1982

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

paris_rx8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. paris_rx8

    Diablo 3

    Σε ευχαριστώ φίλε μου !!!
  2. paris_rx8

    Diablo 3

    Καλησπέρα κ χρόνια πολλά σε όλους.Τα spirit guard τα έχουν αφαιρέσει απ το non seasons σε monk??? Στους leaderbords δεν τα έχει κανείς σε non seasonal κ εκτός του οτι ήταν must στο ptr τα προτείνει κ ο quin σαν recommended..... Ολοι παίζουν με parthan defenders.Ξερει κανείς τι παίζει??
  3. paris_rx8

    LG G3

    Εχω στα χέρια μου το 32αρι (409) σειρά εδώ κ 3 μέρες.Μέχρι στιγμής δέν εχει κάνει καμία επανεκκινηση.Κανένα καμμένο pixel κ με δύο τρία πραγματάκια όπως nova lancher κ κάτι αλλαγές που είναι στο post 41 το κινητό είναι απίστευτα smooth χωρίς κανένα ΙΧΝΟΣ LAG. Η μπαταρία του πέφτει κάπως γρήγορα όταν το σκαλίζεις (browzing-you tube) κ.τ.λ ....Εχει πολύ καλή ανάλυση κ καλή φωτεινότητα άν κ δίπλα στο M7 με ίδια σκούρα wallpapers δέν έχει καμία σχέση απ το μάυρο που δίνει το htc one M7 κ την τρελή φωτεινότητα του. Score στο antutu που το έτρεξα μία κ μετά το απεγκατέστησα καθώς ποσός με ενδιαφέρουν σε κινητά τα νούμερα έβγαλε 40100. Στα λεφτά του είναι πραγματικά πανέμορφο κ μιά χαρα κινητό.
  4. paris_rx8

    Diablo 3

    Σε ευχαριστώ man για τις διευκρινήσεις...Πολύ κατανοητικές. Το WotHF όντως είναι φοβερό κ γρήγορο skill.Μπορεί να κάνει μικρά critical όμως κατεβάζει πολύ γρήγορα το life των εχθρών.Παράλληλα είναι το λιγότερο ευάλωτος στα χτυπήματα των άλλων απ όλα τα άλλα primary skills που έχω δοκιμάσει. Τώρα δοκιμάζω λίγο με CW (Breaking Wave) που απ οτι βλέπω κάνει καλύτερα critical από FoF κ παράλληλα κάνει γρήγορο damage απλά δέν κάνει lock τα χτυπήματα όπως το WotHF.
  5. paris_rx8

    Diablo 3

    Guys μια ερώτηση.Παίζω με monk κ το gear μου είναι αυτό. Βαράω με way of the hundred fist (fists of fury) οπου εχω chc 46.5% κ chd 552%. Κάνω 900k dps όχι unbufed κ όλα τα critical damage που βλέπω πάιζουν απο 200k μεχρι κ 2.5M. Ομως βλέπω συνέχεια μικρά critical τύπου στα δέκα τα οκτώ είναι απο 200 εώς 800k κ τα δύο είναι 1.5 εώς 2M. Τί παίζει??? Τα critical δέν έπρεπε όλα να είναι πάνω απ το συνολικό dps που κάνω? Γτ κάνει τόσο μικρά critical????
  6. Αν βρείς χρόνο βάλε κανα valley/heaven/fire strike κ.τ.λ να δούμε διαφορές απο απλή titan
  7. Ο megatron σε ποιό λεπτό εμφανίζεται ??? Ωραία παρουσίαση πάντως...
  8. Απορώ με ποιά λογική βγάζει η nvidia κάρτα με τόσο υψηλό κόστος εν καιρώ κρίσης αλλα anyway... @Freak27 Man κανα νουμεράκι απ το θεριό σου?Είσαι κ γειτονάκι!!!
  9. paris_rx8

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Τo ulps εγώ θυμάμαι το έκανα disable καθώς προτεινόταν στις 7870 tahiti αλλα σε crossfire setup κ όχι σε single card προφανώς γτ απενεργοποιούσε την δεύτερη κάρτα όταν δέν χρησιμοποιόταν.
  10. paris_rx8

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Ok...... Αυτό ισχύει κ σε άλλες υλοποιήσεις των 280x που οι μνήμες είναι χαμηλότερα χρονισμένες ή η μπάλα παίρνει μόνο τις asus?
  11. paris_rx8

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Πως εξηγείται ρε guys κάρτα να βγάζει artifact απ τα μαμά της?
  12. paris_rx8

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Καλησπέρα. Καμία κάρτα με stock ρεύματα/χρονισμούς δεν εμφανίζει artifact.Το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται όταν υπερχρονίζεις παραπάνω την κάθε κάρτα για να σου δώσει την maximum απόδοση.Όταν μαζί με τον υπερχρονισμό αφήσεις stock την τάση ή απλά η παραπάνω τάση που δίνεις είναι λίγη συνεπώς θα έχεις το αποτέλεσμα που αναφέρεις παραπάνω. Οπότε προχώρα στην αγορά σου άφοβα κ χωρίς τον παραπάνω παράγοντα. Υπάρχουν βέβαια κ οι "αστοχίες υλικού" που όμως δεν έχουν να κάνουν με αυτό που αναφέρεις....
  13. Μιας που αναφέρθηκε το gaming θέλω να ρωτήσω κ εγώ αν είναι προτιμότερο το adaptive v-sync του cp απ το v-sync του παιχνιδιού. Υπάρχει καμιά διαφορά? Γενικότερα παίρνει κάποιο optimize μέσω του οδηγού στα διάφορα game?
  14. Προς επιβεβαίωση... Σωστός man.Θεώρησα πως η συχνότητα του cpu δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στο vantage. Ο 3820 με τον 4960X στις ίδιες συχνότητες έχουν διαφορές εδώ?Οι δύο παραπάνω πυρήνες αποδίδουν καλύτερα απ τους 4 στο vantage? Κ αν στα πόσα πρέπει να τρέχει ο 3820 για να είναι κοντά στον 4960?
  15. @Freak27 Καλορίζικη κ από μένα man η κάρτα κ καλοπαίχνιδη. Ετρεξα ένα vantage να δω πόσο ποιο γρήγορη clock to clock είναι η black κ πήρα αυτό. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ βλέποντας οτι η black με μαμά bios έχει power limit 106% κ για τα ίδια ρολόγια εμένα έπαιξε χωρίς throtlling στο 120% το συμπέρασμα είναι οτι είχες throtlle... Αν μπορείς κάνε ένα κόπο να πείς άν ισχύει.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.