Jump to content

PREDATOR 15

Premium Members
  • Posts

    376
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About PREDATOR 15

  • Γενέθλια 18/09/1972

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Surviving......

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PREDATOR 15's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. PREDATOR 15

    Νέα σειρά Chromax από την Noctua

    Αργά αλλά σταθερά....
  2. PREDATOR 15

    Νέο MasterCase H500P από την Cooler Master

    Ωραίο το κουτί, αν μάλιστα έχουν στην τιμή και RGB fans πίσω και μπροστά τότε παίζει να το δοκιμάσω.
  3. Καπάρωσε από τώρα το Roccat με bullying στον Bro
  4. Και εδώ KONE XTD με 21cm παλάμη και έχω πάρει και ένα 2ο για spare. Το ποντίκι δεν παλεύεται.....
  5. PREDATOR 15

    MasterLiquid Maker 92, μια All In One υδρόψυξη σε μορφή κλασικής tower ψύκτρας

    Πολύ ωραία ιδέα και συμπαθητική υλοποίηση. Εκεί που είμαι κάθετα αντίθετος είναι στα 92'' fans τα οποία θεωρώ ότι είναι epic fail ως επιλογή. Ενδεχομένως να θέλουν να αρμέξουν του πρώτους που θα τρέξουν και να βγάλουν μετά τις υλοποιήσεις με 120''ή ακόμα και 140''fans. Όπως και να έχει η ιδέα δείχνει πολύ φρέσκια και με πολύ μέλλον........
  6. PREDATOR 15

    LED strips και extension cables από την Phanteks

    Πόσο δύσκολο είναι να σκεφτούν ότι το 90% των cases είναι μαύρα και ότι το ίδιο θα έπρεπε να είναι τα led stripes.
  7. PREDATOR 15

    Hard Mouse Mat

    Πράγματι είναι πολύ ανθεκτικό αλλά από την άλλη στην χρήση που του κάνω εγώ (~2h per day) τα ποδαράκια του Roccat XTD ακόμα αντέχουν. Σε εμένα πράγματι το μέγεθος και η υφή μου ταιριάζουν απόλυτα αν και σσχετικά με το μέγεθος και διπλό να ήταν δεν θα με χάλαγε καθόλου Εγώ έχω ακόμα παλιότερη έκδοση με λευκό αλουμίνιο περιμετρικά που μοιάζει με αυτή με το κλασσικό λογότυπο.
  8. PREDATOR 15

    Hard Mouse Mat

    Έχω το ΜΜ400 και από τότε που το πήρα το έχω κατά ευχαριστηθεί. Το έχω περίπου 1 χρόνο και δεν υπάρχει καμία φθορά. Από την στιγμή που θα αγοράσεις hard pad δεν θα ξαναπας σε cloth με τίποτα νομίζω. Go for it.
  9. PREDATOR 15

    overclockers.uk

    ...ναι είμαι σίγουρος ότι σίγουρα θα είχαν κάποιες περίεργες περιπτώσεις ''χαμένων'' δεμάτων οι οποίες τους οδήγησαν να σταματήσουν τις αποστολές στο Ελλαδιστάν.
  10. PREDATOR 15

    overclockers.uk

    Χώρες με το βιοτικό επίπεδο της Φιλανδίας τις θέλουν για πελάτες... Η αγορά της Ελλάδας φαντάζει (και είναι) πολύ μικρή σε σχέση με αυτές τις χώρες. Ήρθε και η κρίση και βρήκαν και άλλοθι.........
  11. PREDATOR 15

    Small Micro ATX case

    Κοίτα το Cooltek U3 Window, το οποίο το έχω στο 2ο Pc και είναι απίστευτα μαζεμένο. Cooltek U3 Review | techPowerUp
  12. BenQ XL2411T 144Hz και τα μυαλά στα κάγκελα... Όποιος ξεπεράσει θέματα TΝ, viewing angles και περάσει στην απέναντι όχθη δεν γυρνάει πίσω.
  13. Τα Macro keys δεν μπορείς να τα μπερδέψεις με τίποτα. Γενικά οι αποστάσεις στα κουμπιά είναι τέλειες. Σχετικά με το win lock δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί κάνω πολύ βασική χρήση του πληκτρολογίου. Το wrist rest το χρησιμοποιώ και κάνει ακριβώς την δουλειά για την οποία προορίζεται. Να πω εδώ ότι η ποιότητα κατασκεύης και η στοιβαρότητα του συγκεκριμένου πληκτρολογίου είναι απίστευτη και αν και το είχα διαβάσει σε όλα τα reviews, μόνο όταν το παρέλαβα κατάλαβα τι έλεγαν...... Αν είσαι σε φάση αγοράς και σου αρέσει το μπλέ led τότε go for it.
  14. όχι , όχι τέοια πράγματα είμαι μεγάλος γι' αυτά. κατι καταφέρνω και εγώ στα ίσα......
  15. PREDATOR 15

    Mechanical Keyboard Club

    Τώρα μόλις το είδα το thread οπότε ας ποστάρω και εγώ το καμάρι μου!!! Το είχα ερωτευτεί από την πρώτη στιγμή οπότε μόλις βρήκα την ευκαιρία το πήρα από amazon.co.uk στις 119 λίρες σε αντικατάσταση του Logitech G110. Gigabyte Aivia Osmium Gigabyte Aivia Osmium review 1 Gigabyte Aivia Osmium review 2 ...αν και είναι το πρώτο μου μηχανικό και δεν έχω μέτρο σύγκρισης, οι διαφορές στην συνολική ποιότητα είναι τεράστιες με οτιδήποτε είχα μέχρι τώρα και γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τώρα θα κοντράρω καλύτερα τον [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION]...:hi:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.