Jump to content

jimn

Premium Members
  • Posts

    143
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About jimn

  • Γενέθλια 12/11/1972

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα

jimn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. jimn

    πρόβλημα με σκληρό

    Ναι ευτυχώς τα αρχεία υπάρχουν
  2. jimn

    πρόβλημα με σκληρό

    δυστιχώς ο δίσκος παπαλα,άρχισε και να κλικάρει
  3. jimn

    Δωρεάν ip changer.

    Τι άλλο κάνει αυτό το πρόγραμμα !!!
  4. Παίδες βοήθεια, έβαλα χθές τον σκληρό του λαπτοπ σε μια εξωτερική θήκη να τον τσεκάρω με το sentinel γιατί δεν μου τα έλεγε και πολύ καλά,το πρόγραμμα μου έδωσε κάποια week sectors και τον έβαλα να τον τσεκάρει ακόμα σε περισσότερο βάθος,εκεί φάνηκαν και κάποια bad sectors. Αφού κατάλαβα ότι τα bad άρχισαν να πληθαίνουν είπα ο άμμοιρος να το σταματήσω για να τον βάλω στο hdd regenerator για να δω μπας και σωθεί και τίποτα. Αφού έκανα διακοπή,μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι το MBR έχει καταστραφεί,έκτοτε ο δίσκος δεν αναγνωρίζεται πουθενά,ούτε σε άλλο υπολογιστή. Ακούγεται ότι παίρνει μπροστά,ανάβει και το λαμπάκι της εξωτερικής θήκης που τον έχω πάνω αλλά τίποτα. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη
  5. jimn

    Επισκευή τροφοδοτικού

    Γι' αυτό έβαλα και εγώ την φωτό για να είμαστε όλοι οκ. Το τροφοδοτικό πάει για ανακύκλωση λοιπόν Ευχαριστώ θερμά όσους ασχολήθηκαν με το θέμα μου
  6. jimn

    Επισκευή τροφοδοτικού

    Το τροφοδοτικό είναι ένα premier ενός φίλου,που προτιμάει να δώσει 3 ευρώ παρά 25 για καινούριο,εγώ ανέλαβα να κάνω την "έρευνα". Παραθέτω και εικόνα του ασθενούς για να καταλάβετε καλύτερα.
  7. Ποιά η γνώμη σας βρε παιδιά? Αξίζει η επισκευή ενός τροφοδοτικού ή όχι? Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για ενα τροφοδοτικό 500w που έχει 5-6 σκασμένους πυκνωτές, κόστος επισκευής 2-3 ευρώ,τους αλλάζουμε και είμαστε οκ ή υπάρχει περίπτωση να πάρουμε καμιά μητρική στο χέρι μετά ? Εννοείται ότι η επισκευή θα γίνει από φίλο που ξέρει από ηλεκτρονικά.
  8. και ξεκινάμε τα πρώτα βήματα στα mac Σωτήρη ευχαριστώ
  9. ΚΑΛημέρα και καλή χρονιά,αν υπάρχει με ενδιαφέρει
  10. jimn

    SSD για Win XP 32bit και 24/7 χρηση

    κατατοπιστικότατος,ευχαριστώ
  11. jimn

    SSD για Win XP 32bit και 24/7 χρηση

    Παιδιά άσχετο αλλά το trim τι είναι?
  12. jimn

    Ποια έκδοση win7 σε netbook

    Μετά από εγκατάσταση win7 base και λόγω τραγικού "σουρσήματος" του υπολογιστή ξαναμπήκαν τα ΧΡ και τέλος καλό όλα καλά,πάντος με έχει φάει η περιέργεια να δω τα linux mint,αν και καθόλου εξικειομένος με linux περιβάλλον. Τέλος πάντον μια δοκιμή θα πείσει Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
  13. jimn

    Ποια έκδοση win7 σε netbook

    Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας
  14. jimn

    Ποια έκδοση win7 σε netbook

    ευχαριστώ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.