Jump to content

kavadias

Premium Members
  • Posts

    411
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About kavadias

  • Γενέθλια 02/05/1986

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Steam
    kavadias199

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kavadias's Achievements

  1. kavadias

    SteamGifts.com Thread 2.0 (GiftLab)

    thanks!!! πάντα ήθελα να παίξω ένα Europa Universalis για να δω αν είχα την υπομονή! Απλά δεν είχε τύχει μέχρι τώρα, θενκς ξανά
  2. kavadias

    Road trip στα Βαλκάνια

    έχω γυρίσει αρκετά τα Βαλκάνια με μηχανάκι (και κατιτίς παραέξω), ιδιαίτερα επικίνδυνο δεν υπάρχει κάτι, πέραν ότι η συντριπτική πλειοψηφία της οδικής συμπεριφοράς των Βαλκάνιων ειναι ελληνική, δηλαδή έχει μια σχετική ελαστικότητα ως προς τους νόμους. Λέσκοβατς δεν έχω μείνει αλλά απ' ότι βλέπω είναι κοντά στη Νις η οποία είναι αρκετά ωραία πόλη για να δεις λίγο κέντρο κλπ. στην απογευματινή βόλτα. Εφόσον το κύριο πρόγραμμα του ταξιδιού σου θαναι Κροατία-Σλοβενία, Καλαμάτα-Ζάγκρεμπ με μια διανυκτέρευση στη Νις βγαίνει άνετα και με τα μηχανάκια, οπότε δεν νομίζω ότι θα έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα με αυτοκίνητο. Γενικώς για Κροατία, η στάνταρ ρουτα ειναι από ΠΓΔΜ-Σερβία. Πράσινη κάρτα οπωσδήποτε. Για το δίπλωμα προσωπικά με το παλιό ελληνικό ταξιδεύω δεν χρειάστηκα ποτέ διεθνές. Ταυτότητα νέα με λατινικούς και θα σε οκ.
  3. kavadias

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    AC Origins. Τεράστιο. 35-40 ώρες και πρέπει να έχω βγάλει λίγο πάνω απ' τα μισά quests. Για ψυχαναγκαστικούς τύπους που θέλουν να σβήνουν όλα τα εικονίδια στο χάρτη
  4. Είμαι σε αναζήτηση headset. Προς το παρόν βολεύομαι με τα HyperX Cloud και παρότι πολύ decent ακουστικά, έχω βαρεθεί να παλεύω με τα καλώδια. Χρήση μουσική-office noise isolation-gaming και κανά video-call, occasionally, με περίπου αυτή τη σειρά. Το noise isolation δεν με καίει να ειναι ωτοασπίδες απλά να κόβει λίγο απ' τη βαβούρα του γραφείου. Σημαντικός παράγοντας η άνεση. Τα HyperX περνάνε εύκολα ένα 8ώρο τη μέρα στο κεφάλι μου και α) δεν με ενοχλούν/ζεσταίνουν/ιδρώνουν β) δεν τους φαίνετε (πολύ καλή ποιότητα κατασκευής για τα λεφτά τους. Σημαντικό να είναι wireless συμβατά με PC, Mac, Xbox One & PS4. One headset to rule them all φάση Επειδή πολλές φορές παίζω απ' το PC συνδεδεμένο στην τηλεόραση με hdmi βάζω την προέκταση στα cloud και ειναι at-least προβληματικό setup (τουλάχιστον το one έχει 3.5 jack στο controller). Το mac είναι Pro 2017 που σημαίνει ότι έχει μονο usb 3 και 3.5 jack θύρες, που σημαίνει ότι θα προτιμούσα να ειναι bluetooth για να μην κουβαλάω αντάπτορες κλπ., αλλά απ' ότι είδα το bluetooth δεν προσφέρει αξιοπρεπή ποιότητα ήχου. Δεν με καίει το 7.1, το positioning σε competitive games (δεν παίζω) κλπ. Θα ήθελα ιδανικά καλή απόδοση του ήχου χωρίς υπερβολές σε κάποιο range. Άντε λιιιιιγο τονισμένα τα μπάσα δεν θα με χάλαγε, αλλά όχι υπερβολές Στο PC οδηγούνται απ' την onboard του Z170. Οπότε 7.1, RGB κλπ. ψιλοάχρηστα features. Και το design θα ήθελα να ήταν σχετικά διακριτικό μιας και θα χρησιμοποιούντε και σε περιβάλλον γραφείου. Προς το παρόν τα μόνα που έχω βρει που καλύπτουν τουλάχιστον τα basics απ' τα αποπάνω ειναι τα Steelseries Arctis 7 (με το catch ότι σε One δεν είναι wireless αλλά wired - στο controller βέβαια οπότε το λες partially acceptable). budget ιδανικά θα ήθελα ταβάνι τα 200€ αλλά για κάτι σούπερ-ουάου το συζητάω any other ideas, suggestions?
  5. you are my man! Επειδή και μένα το μηχάνημα έχει πήξει θέλω να βάλω 2-3 τέτοιους σε ένα κουτί να παίζει το ρόλο του content server. θα μεταφερθούν ταινίες & σειρές σε αυτούς και θα διαβάζονται μέσω δικτύου από tvbox/κινητό κλπ. Απλό network share, όχι plex streaming κλπ. Και όχι RAID ο καθένας θαχει απλά τα δεδομένα του. Είναι decent για τέτοια εφαρμογή από άποψη ταχύτητας; (μιλάμε για 1-2 concurrent users όχι σοβαρό load).
  6. kavadias

    Project C.A.R.S.

    @giorgos2187 τελικά το πήρες; Την πάλεψες με τον χειρισμό; Εγώ με 360 controller σε PC (αλλά και one controller σε XboxOne) ακόμη δεν έχω καταφέρει να το φχαριστηθώ. Υπόψιν παίζω πολλά racing με controllers χωρίς θέματα (όλα τα Forza, Grid, Crew, NFS, όλα τα Dirt ακόμη και το Rally είναι πολύ decent με controller). Αντίθετα ο χειρισμός του PCars με χειριστήριο με φαίνετε απίστευτα unreliable και φλιπάρει από overly-responsive σε non-responsive κάθε φορά που αλλάζεις όχημα, με αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα να ψάχνα πάλι τις ρυθμίσεις. Γι αυτό και το ψιλο-παράτησα.
  7. kavadias

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    έχει εκπτώσεις στο gold αυτή τη βδομάδα και είχε το Forza Horizon 3 μαζί με τα car packs dlc και VIP στο 50άρικο (απ' τα αδιανόητα 99€ που ζητάει η Turn10 κανονικά για τις "ultimate editions" - πολύ άρμεγμα). Οπότε μιας και έφαγα όλη την άδεια μες στον Ιούλιο, λέω δε γαμιέται να ντριφτάρουμε στις ερήμους τις Αυστραλίας αγκαλιά με το AC τον Αύγουστο. To game είναι as good as they say. Το καλό arcadey gameplay των Forza σε συνδυασμό με το open-world του πράγματος, το μετατρέπει σε μια τέρμα διασκεδαστική και χαλαρωτική (αν και grindy at times) εμπειρία. Είχα δοκιμάσει και το Crew παλαιότερα ελπίζοντας ναναι μεθαδόνη για το Horizon αλλά η Ubi θέλει πολύ δουλειά ακόμη.
  8. kavadias

    KFA2 GTX 1080 EX OC - 498€ - mindfactory.de

    καλά τα λέτε. ένα 30άρι ειναι τα μεταφορικά, εγώ έκανα λάθος. Άρα απ' την στιγμή που βρίσκεις ελλάδα ~560€ MSI Gaming X & G1.. δεν έχει ιδιαίτερο νόημα για 30€.
  9. http://www.mindfactory.de/product_info.php/8GB-KFA2-GeForce-GTX-1080-EX-OC-Edition-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1063005.html αξίζει; έχει κανείς γνώμη για την συγκεκριμένη υλοποίηση; ~515 πάει με μεταφορικά και αν δει κανείς στο skroutz οτιδήποτε άλλο σε 1080 ξεκινάει στα 560€. Δεν έχω ιδέα βέβαια αν θα πέσουν και άλλο οι τιμές λόγω των Ti, αν και δεν το βλέπω.
  10. kavadias

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Δεν καλυτερεύει ιδιαίτερα. Είναι μεσημεριανό cop buddy series, να το βλέπεις μαζί με το φαί και να μην κάνεις pause όταν πας στην κουζίνα να βάλεις 2η μερίδα.
  11. kavadias

    IKEA Markus

    Ναι. Είμαι 1,94 και φτάνει λίγο οριακά βέβαια το προσκέφαλο. Καταρχάς δεν υποστηρίζω κάποιο προιόν. Κατά δεύτερον, δεν ρώτησες κάτι του στυλ "τι έχει ρε παιδιά η μαρκους και την προτείνετε όλοι;" αλλά εξέθεσες άποψη "δυσκολεύομαι να βρω χειρότερη καρέκλα απο αυτή ακόμα και κοντά στα 100 ευρώ.", χωρίς να έχεις κάτσει ούτε στις μεν ούτε στις δε. Με το αντίστοιχο ύφος λοιπόν που έγραψες σου απάντησα, και λήγει εδώ για μένα η παρεξήγηση. On topic, να σε παραπέμψω σε αυτό το θέμα που έχει επίσης συζητηθεί αρκετά η Markus, και συγκεκριμένα θα με αυτο-κουοτάρω στο σημείο που παραθέτω τις εντυπώσεις μου, μιας και ζήτησες κατατοπιστική απάντηση και όχι ψαγμένη ελπίζω να σε καλύψει σε ένα βαθμό. Προς το παρόν δεν έχω ιδία γνώμη για την εγγύηση της μάρκους αλλά νομίζω υπάρχουν στο website του ΙΚΕΑ οι αναλυτικοί όροι. Το γεγονός ότι κοντεύει να μου βγάλει 2ετία χωρίς να σπάσει κάτι ακόμη για μένα ειναι θετικό πολύ μιας και έχω πληρώσει πολλάκις καρέκλες τον 50-100€ και λόγω διαστάσεων/πολλών ωρών χρήσης αλλά και άμπαλης χρήσης (κάθομαι πολλές φορές σταυροπόδι πάνω στην καρέκλα, κάθομαι με φόρα πάνω της κλπ.) και τις έχω πάρει στο χέρι σε λιγότερο από χρόνο. Συγκεκριμένα και στην προηγούμενη μου δουλειά είχα βγάλει 2 του 50άρικου από Πλαίσιο off στον 1μίση χρόνο. Για μένα δοκίμαζε τες γενικώς, γιατί αν δεν σου κάνει εργονομικά μια καρέκλα, όσο καλή και ναναι...
  12. kavadias

    IKEA Markus

    είσαι κάτοχος κάποιας απ' τις παραπάνω και της markus και έχεις άποψη; ή κρίνεις καρέκλες μόνο από φωτογραφίες;
  13. kavadias

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Για τους PC-only, να ενημερώσω ότι αναμένεται ναναι full-playable σε 2-4 μήνες στο cemu, βάσει δηλώσεων devs.
  14. kavadias

    Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

    Το παιχνιδι δεν εστιαζει στο co op και αν καποιος το αγορασει για το co op κυριως θα φαει φολα. Επιμενω ομως οτι ειναι θεμα προτιμήσεων in the end of the day. Το Mad Max με τις μετριες κριτικες του, το πηρα 13ε και σε 64 ωρες το πηγα 100% και το καταλατρεψα. Το FarCry primal το σιχαθηκα στο 3ωρο. Και μη συγκρινεις το χαρτη του wildlands με τον χαρτη του shadow of mordor τωρα μην τρελαθουμε.. Γενικως το παιχνιδι ειναι single κυριως με στοιχεια απο GRAW, GTA, FarCry, και κλασσικα open world mechanics της Ubi. Για καποιον που δεν παιζει 40 ωρες τη βδομαδα δεν θα "καει" το γκειμ τοσο γρηγορα. Οταν επαιξα το division μ αρεσε ο χαρτης και το shooting με χαλασαν ολα μα ολα τα ΜΜΟ mechanics. Υπαρχει και κοσμος που βαριετε να φαρμαρει για να βρει το σωστο ιτεμ για το PvP ξερω γω οποτε.. Εχει το κοινο του αυτο εννοω. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  15. kavadias

    Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

    @tommybertsen απ αυτα που βλεπω και εξω αλλα διαβαζω και εδω, δεν απευθυνετε στην κατηγορία κοσμου που παιζει division & MMO το γκειμ. Δηλαδη για μενα που μ αρεσαν πολυ τα GRAW και να παιζω αυτο το ψευτο-τακτικάλ με 1 η κανενα φιλο και το ΑΙ το να το παρω και να βγαλω 60-80 ωρες σε ενα οπεν world περιβαλλον δεν μ χαλαει καθολου το 40αρι. Αν αλλος θελει να παιζει 40 ωρες τη βδομαδα με παρεα προφανως θελει end game η raids κατι τελος παντων να του κρατησει το ενδιαφερον μετα τη 2η βδομαδα απλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το κοινο τους. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.