Jump to content

amoustakas

Premium Members
  • Posts

    458
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About amoustakas

  • Γενέθλια 18/04/1977

Πληροφορίες Προφίλ

  • Ενδιαφέροντα
    Πιάνο, μουσική

amoustakas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. amoustakas

    Windows 8 Thread

    Πραγματικο εκτρωμα. Τετοια καραγκιοζλικια η apple δε θα εκανε ποτε. Ρε φιλε βγαλε μια εκδοση των 7 για tablet και μη μας ζαλιζεις.
  2. amoustakas

    Windows 8 Thread

    Παναγιά μου έφριξα. Ας ελπίσουμε στην τελική τους έκδοση να είναι βελτιωμένα 7άρια με default περιβάλλον pc. Ταμπλέτες μόνο για τα κουνούπια...
  3. amoustakas

    Windows 8 Thread

    Ποιος διεστραμμένος νους κατασκεύασε αυτό το πατσαβούρι (Windows 8)! Ξαναπέρασα τα 7 και νιώθω πάλι άνθρωπος.
  4. Μα αυτοί μιλάνε μόνο για εξοικονόμηση ρεύματος αν δεν κάνω λάθος 30% κάτι τέτοιο! Να φανταστείς ούτε τη διαφήμιση δε βλέπω καλά καλά. Αυτό νομικά είναι καθαρή απάτη κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα και καλώς επιβάλλονται κυρώσεις.
  5. Φίλε Seafalco είσαι πολύ μπροστά. Δώσε το πόνημά σου σε καμία καταναλωτική οργάνωση για να πάει στον εισαγγελέα όλους αυτούς τους απατεώνες που κοροϊδεύουν τον κόσμο. Βέβαια με την κοινή λογική κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατον να συμβαίνει, γιατί θα είχε λυθεί το ενεργειακό πρόβλημα της ανθρωπότητας. Οι αθεόφοβοι μιλάνε και για ουσιώδη εξοικονόμηση ενέργειας! Μπράβο και πάλι.
  6. Άλλο πράγμα οικονομική κρίση και άλλο κρίση χρέους. Στο μέσο Ευρωπαίο-Αμερικάνο δεν μειώθηκε -μέχρι σήμερα τουλάχιστον- η αγοραστική του δύναμη. Τώρα για τα χρέη αυτό που ακούγεται είναι μέγα παραμύθι, γιατί γίνεται απλή αναγωγή σε απόλυτους αριθμούς και όχι σε συνάρτηση με το ΑΕΠ μιας χώρας.
  7. Κατ' αρχήν από που προκύπει ότι υπάρχει οικονομική κρίση στην ΕΕ πλην των PIGS?
  8. amoustakas

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Αστέρι το Carbide
  9. Ρε για την πλάκα μου τα σβήνω και τα γράφω κανά Σαββατοκύριακο και μάλιστα σε ssd (δεν λυπάμαι καθόλου να τον φορτώνω με GB). Δε δουλεύω κανένα πρόγραμμα ούτε παιχνίδια. Λίγο overclocking, benching και internet. Περνάω κανένα linux και πάει λέγοντας... Η πλάκα είναι ότι με τον 2500Κ και με τον crucial τα 7άρια σε νέα εγκατάσταση άνοιγαν πιο γρήγορα από την Dell U2311H! Μέχρι αν ανοίξει η οθόνη έβλεπα την επιφάνεια εργασίας. Τώρα πάμε για Χ79. To Facebook πάει πολύ αργά...
  10. Σε δουλειά να βρισκόμαστε... Αν συνεχίσω, σκέφτομαι να πάω σε κανένα γιατρό Βασικά το sandy σύστημα που είχα το έδωσα και τώρα ασχολούμαι με το laptop της γυναίκας (πέφτει πολλή παντόφλα...).
  11. Τα windows σήμερα και μια φορά το μήνα. Τα leopard από το 2008 (πρώτη και τελευταία φορα). Το atari TOS από το 1990 :smoke:
  12. Έστειλα μαιλ να μου στείλουν ένα καλώδιο για psu από corsair γιατί έσπασε ένα molex. Αυτό όπως διάβασα στέλνουν όλο το πακέτο το καλωδίων δωρεάν. Λέτε να φάω καμία νίλα;
  13. amoustakas

    DELL U2311H Μικρά μυστικά - Εντυπώσεις

    Και εμένα στην αρχή μου φάνηκε θεοσκότεινη, αλλά είναι ανάλογα με το φωτισμό του χώρου. Επίσης και το λευκό είναι υποκειμενικό και παίζει ανάλογα με τη φωτεινότητα.
  14. amoustakas

    visionstudio.gr

    Άντε καλορίζικος!
  15. amoustakas

    Τι προτιμάτε για τις αγορές σας;

    Τι να πω ρε φίλε. Προσωπικά σε ό,τι ήθελα να αγοράσω δε βρήκα τίποτα φθηνότερο στο εξωτερικό σε επεξεργαστή, μητρικές, κάρτα γραφικών, μνήμες και ssd, συνυπολογίζοντας και έξοδα αποστολής και πληρωμής με πιστωτική.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.