Jump to content

denz

Premium Members
  • Posts

    1.269
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About denz

  • Γενέθλια 01/01/1988

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

denz's Achievements

  1. denz

    COVID-19

    Μπήκα μόνο και μόνο να σχολιάσω αυτή την πρόταση. Η κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς και πλέον διάφορα στελέχη της γίνονται εριστικά σε βαθμό κακουργήματος. Ακόμα και τα κομματόσκυλα τους το βλέπουν.
  2. Να ζήσουμε να τη θυμόμαστε την Ιντέλα!
  3. denz

    Low budget CPU Air Cooler

    Πριν λίγες μέρες έκανα γενική αντικατάσταση όλων των ανεμιστήρων στο κουτί μου. Τώρα σκέφτομαι να αλλάξω και την Η100i, η οποία έχει φάει τα ψωμιά της, που είναι πάνω στον i7 6700 μου. Ποια να προτιμήσω; Τιμή μέχρι 50€ μαξ.
  4. denz

    Αντικατάσταση ανεμιστήρων και ψύχτρας

    Οκ οπότε θα πρέπει να πάρω 2 x P12 για την H100 (ή τυχόν αερόψυχτρα push/pull) και 2 x F14 για in & out. Στο μπροστά μέρος μπορώ να βάλω 2 αντί για 1, αλλά κάπου διάβασα για αρνητική πίεση. Δηλαδή η εισαγωγή πρέπει να είναι μικρότερη της εξαγωγής. Καλά το κατάλαβα αν όντως ισχύει;
  5. denz

    Αντικατάσταση ανεμιστήρων και ψύχτρας

    Ποιο μοντέλο είναι αυτοί;
  6. denz

    Κουτί για 6 + 2 δίσκους

    Τελικά κατέληξες κάπου; Ψάχνω ένα κουτί για να στεγάσω άνετα ένα RAID10.
  7. Γεια σας, Θέλω να στήσω ένα μηχάνημα, το οποίο θα έχει εν μέρει τη χρήση "server" για την στέγαση ενός προγράμματος μηχανογράφησης και της βάσης δεδομένων του (MSSQL Server). Σκέφτομαι κάτι σε AMD με chipset X470, 2700X , 16GB DDR4, 500GB M2 SSD κτλπ αλλά θα ήθελα τις γνώμες για ποιο συγκεκριμένα κομμάτια ή εναλλακτική σε Intel.
  8. denz

    World of Tanks

    Ο Πολωνός είναι καλός;
  9. Γεια σας, Έχω κάποια αρχεία σε έναν τοπικό φάκελο τα οποία θέλω να τσεκάρω με ένα .bat αν υπάρχουν σε ένα dir με πολλά subdirs στον datacenter μου και αν ναι να μετακινήσω τα αρχεία αυτά απο τόν τοπικό φάκελο 1 σε έναν άλλο τοπικό φάκελο 2. Ο κώδικας που έχω χτίσει και λειτουργεί είναι ο εξής @echo off pushD \\server\pdf for /r %%i in ( *.pdf ) do ( if exist "%userprofile%\desktop\F1\%%~nxi" ( move /y "%userprofile%\desktop\F1\%%~nxi" %userprofile%\desktop\F2 ) else echo File %%~nxi is not a duplicate ) popD pause Όπως βλέπετε ορίζω το dir του datacenter server και μετά με την for /r ψάχνω όλα τα .pdf αρχεία που υπάρχουν στα subdirs. Το πρόβλημα μου είναι ότι τα αρχεία που υπάρχουν μέσα στα subdirs του datacenter είναι πραγματικά πολλά οπότε το operation αργεί πολύ να τελειώσει. Θέλω με κάποιον τρόπο να θέσω μια παράμετρο να ψάχνει μόνο όσα έχουν modified date την εκάστοτε σημερινή. Σκέφτηκα να αντικαταστήσω την for /r με forfiles /s /m *.pdf /d +0 /c όπου με την παράμετρο /d +0 φιλτράρει τα pdf αρχεία που με βολεύουν (με σημερινή ημερομηνία) αλλά δεν ξέρω πως να την συνδέσω με την if exist και έπειτα με Move κτλπ. Νομίζω ότι δεν γίνεται έτσι κιόλας αν δεν κάνω λάθος. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
  10. denz

    Heroes & Generals

    Παίζει κανένας ; Δεν το λες και άσχημο...
  11. denz

    INTEL 9th GENERATION CPUs & Motherboards

    Τελικά ποια η διαφορά 8c από 4c/8t ; +1 στο ότι ο i9 θα μπαίνει μόνο στο νέο chipset.
  12. denz

    World of Tanks

    Αυτό δεν ίσχυε από πάντα αν δεν το καταλάβαινα λάθος. Το αλλάξανε πρόσφατα;
  13. denz

    World of Tanks

    Ναι Ingame που το βρίσκω; Μήπως επειδή ξεκίνησα new account με American heavy line να πρέπει να παίξω με Γερμανικά;
  14. denz

    World of Tanks

    Αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα skills/perks; Το reward από bonus code του Octoberfest2017 πως το παίρνω; Δεν το βρίσκω κάπου Ingame.
  15. denz

    World of Tanks

    skill όπως το 6th sense στο 100% λειτουργούν ακόμα και αν ο commander δεν είναι 100% trained για το εκάστοτε άρμα; ;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.