Jump to content

Heir of a dying day

Premium Members
  • Posts

    327
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Heir of a dying day

  • Γενέθλια 30/05/1987

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθηνα
  • Επάγγελμα
    Second life currency farmer

Heir of a dying day's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Heir of a dying day

    ΠΡΟΣΟΧΗ Εθνικη τραπεζα Phishing mail

    Να μπαίνεις κάθε μέρα στο λογαριασμό σου και να κάνεις check up, έτσι, οτιδήποτε γίνει, θα προλάβεις να το μπαλώσεις!
  2. Heir of a dying day

    ΠΡΟΣΟΧΗ Εθνικη τραπεζα Phishing mail

    Αποτύχανε ακόμα και στην μετάφραση...ου να τους πάρει και να τους σηκώσει!
  3. Heir of a dying day

    Gaming Pc

    Σταματήστε να ειρωνεύεστε τον κοσμάκι που δέν ξέρει απο τεχνολογία. Απαράδεκτη απάντηση.
  4. Heir of a dying day

    Επιλογή μόνιτορ

    Εγώ κάνω τρελό κέφι με αυτό εδώ το monitor http://www.dell.com/gr/p/dell-p2414h/pd και ξεκινάει απο τα 207€. Έχει πολύ χαμηλό input lag που θα αρέσει για τα παιχνίδια. Έχει πάρα πολύ ωραίο panel και πολύ καλά χρώματα που θα αρέσει για τις ταινίες. Καίει μόλις 15-25w που θα αρέσει στο λογαριασμό της δεη. Και φυσικά, είναι 16:9 που αναφέρετε στις ταινίες και τα παιχνίδια.
  5. Heir of a dying day

    Τι κάμερα προς τοποθέτηση στην αυλή;

    Να έχεις υπ'όψιν σου οτι οτιδήποτε λειτουργεί με ρεύμα βγαίνει off για πλάκα. Καθόλου "too much". Τι κλειδαριά φέρει αυτή η πόρτα? Εγώ καταγράφω τα πάντα και δέν υπολογίζω τίποτα και κανέναν.
  6. Social Engineering και Reverse Engineering. Οι αμερικάνοι το έχουνε λιώσει το amazon. Μιάς και το αναφέρατε το θέμα...
  7. Heir of a dying day

    Τι κάμερα προς τοποθέτηση στην αυλή;

    Δέν είμαι κατά της κάμερας αλλά να ξέρεις οτι δέν κάνει τίποτα ουσιαστικό. Δέν αποτρέπει κανέναν κουκουλοφόρο ανεπιθύμητο μία κάμερα. Μαζί με την κάμερα βάλε και ένα τεράστιο προβόλη γηπέδου με ανιχνευτή κίνησης, και άμα μπορείς βάλε μαζί και συναγερμό.
  8. Update στο πρόβλημα. Σε αντίθεση με το ελληνικό κατάστημα όπου ούτε τα e-mail απαντάει, αλλά ούτε και το τηλέφωνο σηκώνει. (εδώ πείτε μου κατα πόσο επιτρέπετε να γράψω το όνομα του μαγαζιού έτσι ώστε να το γνωρίζετε όλοι) Η corsair έστειλε προπληρωμένη εντολή να έρθει courier απο την DHL στο σπίτι μου να παραλάβει το χαλασμένο keyboard χωρίς καμία επιβάρυνση δική μου. Αύριο θα έρθουνε να το πάρουνε, έαν τυχόν προκύψουν τίποτα ανεπιθύμητα περιστατικά θα το αναφέρω.
  9. Εγώ ένα τελευταίο έχω να πώ, και δέ θα συνεχίζω άλλο να γράφω γιατί δέ μου αρέσει να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Οι αγγελίες θέλουν ολοκληρωτικά νέο DESIGN. Τελεία και παύλα.
  10. Συμφωνώ! Και με διπλό like! ++
  11. Ως συντονιστές/διαχειριστές σίγουρα ξέρετε περισσότερα απο εμένα περι λειτουργείας του forum. Παρόλα αυτά επιτρέψτε μου να σας κάνω ένα παράδειγμα, για να δείτε πως εγώ το σκέφτηκα και το ανέφερα. Κάνω για παράδειγμα update στον υπολογιστή μου σήμερα mobo, cpu, και μνήμες, αυτά λοιπόν είναι μία αγγελία. Μετά απο 10 μέρες κάνω update κάποιο άλλο part απο τον υπολογιστή μου, ας πούμε το τροφοδοτικό. δεύτερη αγγελία μέσα σε ένα μήνα. Μετά απο άλλες 10 μέρες κάνω update την κάρτα γραφικών, τρίτη αγγελία μέσα σε ένα μήνα λοιπόν. Μετά απο άλλες 10 μέρες κάνω update κάποιο περιφερειακό, ή κάτι άλλο, τέταρτη αγγελία μέσα σε ένα μήνα. Υποθετικά λοιπόν ξεπέρασα ήδη κατά το διπλάσιο τον περιορισμό των όρων χρήσεως δυστηχώς. Κάπως έτσι λοιπόν προκύπτει ένα δικό μου παράδειγμα...
  12. Πέσαμε σε πρωταπριλιάτικη φάκα τελικά???
  13. Heir of a dying day

    Samsung 850 series

    IRST = Intel Rapid Storage Technology? Αυτο το έχει επιλογή on/off μέσα απο το BIOS η motherboard και είναι μόνο εάν έχεις RAID configuration. Ή εγώ έχω καταλάβει κάτι λάθος?
  14. Heir of a dying day

    World of Warcraft

    Σε 1080p εγώ με την 970 και 5820k σε ultra settings πανω απο 50% gpu usage και 1.6 memory δέν έχω δεί πουθενά!
  15. Heir of a dying day

    Hearthstone: Heroes of Warcraft

    Εγώ αυτό που σιχαίνομαι είναι κάθε φορά που χάνω, να γράφει ο άλλος αυτήν την αιδία "Well Played". :wall:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.