Jump to content

Peter Parker

Premium Members
  • Posts

    420
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Peter Parker

  • Γενέθλια 07/07/1971

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Πειραιάς
  • Ενδιαφέροντα
    Ότι ξεκίνα από λευκό χαρτί / Ζωγραφική / 3D Animation / Music Mix
  • Επάγγελμα
    Filming / Editing / Photography

Πρόσφατοι Επισκέπτες

2.030 Εμφανίσεις προφίλ

Peter Parker's Achievements

  1. Peter Parker

    nVidia RTX 40X0 Ada Architecture

    Όταν άνθρωπος της εταιρείας βγαίνει και λέει ότι η καλύτερη για mainstream gaming είναι η σειρά 3xxx κάτι δεν πάει καλά, σε κάνει να αναρωτιέσαι τι να περιμένεις για την 4060.
  2. Peter Parker

    Αντάπτορας για Dell Optiplex 7010 Cpu Fan

    Ευχαριστώ
  3. Peter Parker

    Αντάπτορας για Dell Optiplex 7010 Cpu Fan

    Δεν έχω πρόβλημα με το να κάνω τις συνδέσεις, το θέμα είναι με τα καλώδια στους ανεμιστήρες είναι μόνοχρωμα αυτό δεν ξέρω τι ρόλο παίζει και την αντίστοιχη με τα χρώματα.
  4. Μήπως γνωρίζεται αν μπορώ να βρω εδώ Ελλάδα αυτό των αντάπτορα, κοίταξα στο Σκρουτζ αλλά δεν βρήκα κάτι. Ο ανεμιστήρας είναι ο παρακάτω και θέλω να των αντικαταστήσω με after market
  5. Διακόπτες ψάχνω cherry MX silent Red . Ευχαριστώ θα το κοιτάξω,
  6. θα ήθελα να αλλάξω πλήκτρα στο razer orbweaver που έχω και θα ήθελα να μου πείτε αν υπαρχή κάπου στην Ελλάδα κατάστημα που να πουλάει πλήκτρα cherry MX silent Red η να εμπορεύεται πλήκτρα μηχανικά. Ευχαριστώ.
  7. Peter Parker

    World of Warcraft

    "Θύμα" μπορεί να θεωρήσει ο καθένας τον καθένα. -Τύποι έξω από εδώ θεωρούν θύματα αυτούς που φτιάχνουν PC των 1500€ , αυτά είναι προσωπικές άποψης που δεν βοηθούν και δεν προσφέρουν σε τίποτα σε μια συζήτηση. Πρέπει να είμαι από τους λίγους Vanilla παίχτες που δεν τον ενδιαφέρει να ξαναδεί το Classic, ούτε καν το έχω κατεβάσει.
  8. Peter Parker

    World of Warcraft

    https://www.instagram.com/azerothian.photographer/ 'Εδω ανεβάζω φωτογραφίες από το παιχνίδι οποίος θέλει και ασχολείται ακόμα.
  9. Peter Parker

    World of Warcraft

    Για όποιον ενδιαφέρεται, σημερινό στον Ravencrest.
  10. Peter Parker

    World of Warcraft

    Αν θες να πας σε guild θα πρέπει να κάνεις μεταφορά δεν υπαρχή μέση λύση σε αυτό, αν δεν θες κοίτα στον server σου αν παίζει κάτι.
  11. Peter Parker

    World of Warcraft

    Εγώ μετά το WOLK είμαι μόνος μου σε αυτόνομο guild, αλλά για τσέκαρε εδώ http://eu.battle.net/wow/en/guild/ravencrest/Olympians/roster
  12. Peter Parker

    World of Warcraft

    Κάνεις Αρένα σε ψηλά rating, είσαι σε mythic / heroic guild να κάνεις final boss κάθε βδομάδα στη μεγίστη δυσκολία ? Έχεις όλους του χαρακτήρες σε και όλες τις classes 110 η τουλάχιστον αυτές που σου αρέσουν, έχεις πάρει τα Mount τους ? Είσαι max artifact με όλους, είσαι max με όλα τα επαγγέλματα ? Αν δεν κάνεις κάτι από όλα αυτά και μόνο quest επόμενο είναι να βαρεθείς. Σύμφωνο με το απλοποιημένο gameplay, αλλά για να βγάλεις πχ. max dps πρέπει να ασχοληθείς (άσε που τώρα η πιτσιρικάδες θέλουν να πατάνε 3 κουμπιά). Προσωπικά πιστεύω πως το Legion είναι από τα καλύτερα expansion που έχουν βγει. Όσο για το Vanilla το πιθανότερο είναι να μην το ακουμπήσω καν, το vanilla ήταν τότε το παίξαμε γουστάραμε, καήκαμε κυριολεκτικά δεν θα είναι πότε το ίδιο.
  13. Peter Parker

    Αγορα οθονης 5Κ αξιζει?

    Η παράγοντες για να πεις αν αξίζει είναι πολλοί, πόσο καλή είναι η όραση σου, για τι δουλειά μιλάμε στο editing ( αν κάθεσε πάρα πολλες ώρες μέσα στην ήμερα πχ ), πόσα κλιπ δουλεύεις σε κάθε επεξεργασία, αν έχεις και μια δεύτερη σαν βοηθητική. Το ιδανικό setup για editing είναι 3 οθόνες αλλά και με 2 θα είσαι καλυμμένος αν δεν είσαι απαιτητικός. Για να καταλάβεις αυτή την στιγμή δουλεύω σε 40" 4Κ με 125% το μέγεθος των windows και είμαι ικανοποιημένος είναι ξεκούραστα και παραγωγικά ( ξεπερνάω τις 10-12 ώρες σε editing την μέρα ) , χρειάζομαι μια ακόμα ποιο μικρή για να μοιράσω καλύτερα τα εργαλεία του Pr. Η ανάλυση θα σου δώσει πολύ χώρο και λεπτομέρεια που δεν είχες πριν σε φωτογραφία ιδικά.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.