Jump to content

MaZzzZ

Premium Members
  • Posts

    370
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Φλώρινα
  • Ενδιαφέροντα
    Gaming

Contact Methods

  • Website URL
    www.twitch.tv/mazzzzgr | www.youtube.com/mazzzzgr

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.961 Εμφανίσεις προφίλ
  • rastaman

  • icy20

  • johnsd

  • FarmaS

  • p55

  • kpetros

MaZzzZ's Achievements

  1. MaZzzZ

    BSOD whea_uncorrectable_error

    Ελα καλησπερα, συγνωμη και για την καθυστερηση δεν ειδα πως ειχε γραψει καποιος δεν μου ηρθε ειδοποιηση. Το προβλημα ηταν στο OC του επεξεργαστη και στα ρευματα, μαλλον ειχα δωσει παραπανω απο οτι επρεπε, αρχισα να το σκαλιζω και να το κατεβαζω και το εφτασα σε ενα σημειο που δεν εκανε αυτο το BSOD.
  2. MaZzzZ

    BSOD whea_uncorrectable_error

    Ολα μια χαρα, νομιζω πως βρηκα το προβλημα μου.
  3. MaZzzZ

    BSOD whea_uncorrectable_error

    Με MemTest86 και δεν βρηκε τιποτα. Και παλι μου πεταει το συγκεκριμενο BSOD, δεν μπορω να βγαλω ακρη πραγματικα.
  4. MaZzzZ

    BSOD whea_uncorrectable_error

    Με το MemTest.
  5. Καλησπερα παιδια! Σε λιγες μερες ετοιμαζω οπως και να εχει νεο υπολογιστη, περιμενω μεχρι να δω τους νεους AMD και ισως να μην παω INTEL, αλλα... εχει τρελαθει ο ηδη υπαρχον υπολογιστης μου στα BSOD με ονομασια του ERROR "whea_uncorrectable_error" εχω ψαξει αρκετα παργματα στο ιντερνετ και οτι εχω δοκιμασει δεν φτιαχνει. Format εκανα, δισκους κοιταξα, ram κοιταξα, δεν ξερω τι αλλο... Εχει συναντησει κανεις το ERROR αυτο που αναγραφω? Το μονο ψιλο χαλασμενο που εχω ειναι η Motherboard και το γνωριζω, λετε να φταιει αυτο? Αλλα μου κανει εντυπωση γιατι μεχρι πριν κατι μερες, για την ακριβεια πριν απο το Format δεν μου το εκανε, μολις ξανα περασα Windows το κανει αυτο, ξανα εκανα ενα Format γιατι διαβασα στο ιντερνετ οτι μπορει να ειναι και καποιο λαθος του λογισμικου αλλα παλι τα ιδια. Και οταν λεω για την Motherboard, απλα εχω χαλασει καποια pins που μπαινουν καποια SATA, δηλαδη τα 2 απο τα 6 SATA ξηλωθηκαν, και το αλλο που θυμαμαι ειναι οτι εχει θεμα με τις RAM στις υποδοχες, δεν δουλευουν τα 2 slots των RAM απο τα 4 αν εχω καταλαβει καλα, το οποιο μαλλον ειχε γινει παλια που ειχα πειραξει λογικα τα ρευματα, λετε να ειναι η motherboard? Απλα μου κανει εντυπβση που αυτο το πραγμα που λεω με την motherboard το εχω χρονια, τωρα του την βαρεσε να πεταει τετοιο BSOD? Ευχαριστω.
  6. Οκ τοτε μια χαρα μου ακουγεται!
  7. 5.8GHz? Μια χαρα ακουγεται. Ειναι Boost η OC αυτο? Να φανταστω μεσα απο το BIOS γινεται αυτο?
  8. Τον υπολογιστη θα τον χρειαστω κατα ενα πολυ μεγαλο τις εκατο για Gaming, δηλαδη περιπου το 90%, το υπολοιπο 10% το αφηνω για τα editing μου. Εχω χαζεψει αρκετα βιντεο στο YouTube με 13900K VS 7950X και εχω δει πως για Gaming ειναι λιγο μπροστα ο Intel, και για αυτο διαλεξα αυτον, αν κανω λαθος διορθωστε με. Αν σκεφτεις οτι τωρα κανω editing με τον 4770K που εχω πιστευω πως με τον 13900K σιγουρα θα δω διαφορες, τωρα αν ειναι κατα 10% πιο αργος απο τον 7950X δεν με ενοχλει και τοσο. Παντως μου κανει μεγαλη εντυπωση που ο Intel ειναι στα 2.2GHz και ο AMD ειναι στα 4.5GHz, δεν μπορω να το καταλαβω, ο 4770K που εχω τωρα ειναι στα 3.9GHz και με ενα μικρο Boost τον εχω στα 4.2GHz, λογικα δεν παιζει τοσο σημασια το GHz? Δεν ξερω, εκτος αν και ο 13900K γινεται καποιο Boost που δεν εχω κοιταξει.
  9. Ναι ειναι διαφορετικα, αλλα χρειαζεσαι για τα Live αλλα για τα Edit. Με Vegas Movie Studio κανω τα Edit, που ειναι ιδιο ισως και πιο ευκολο για εμενα απο τα αλλα. Γενικα ειναι καλυτερα τα 2 dimms απο τα 4? Οποτε παω σε 32 η σε 64 να κοιταξω καλυτερα 2? Για τις καρτες γραφικων ναι η μονυδιαφορα αυτη ειναι πραγματι, το ειδα και εγω αλλα ηθελα να ρωτησω μηπως και κατι δεν βλεπω η δεν γραφουνε, γιατι περιεργο να βγαλουνε 2 καρτες γραφικων απο την ιδια εταιρια με τοσο μικρη διαφορα.
  10. Α κατι που ξεχασα παιδια, να ξανα ρωτησω, πανω γραφω δυο καρτες γραφικων, μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι καλυτερη? Γιατι εγω διαφορες μεταξυ τους δεν βρηκα.
  11. Το πολυ πολυ να πεσουν οι INTEL κανα 50 με 100 EURO πιστευω για αρχη. Θα το τσεκαρω για RAM αλλα νομιζω πως θα ειμαι οκ με τα 32, δεν ξερω θα το δω.
  12. Οκ οποτε ειμαι μια χαρα με την MOBO αυτην απο οτι καταλαβαινω. Μεσα στον Φεβρουαριο αμα βγουνε οποτε ενταξει κοντα ειμαστε, και ναι λογικα θα μεινω με αυτο αν ειναι για λιγο, πιστευω τα 750W να φτασουν για αυτο το μηχανημα που θελω να φτιαξω. icy, εσυ απο οτι καταλαβαινω περιμενεις για AMD? Η και η INTEL ετοιμαζεται να βγαλει νεα σειρα και θα πας σε INTEL?
  13. Οκ το εψαξα λιγο και ειδα, κοιτα οπως και να εχει και τα παλια τροφοδοτικα κανουν και θα κανουν δουλεια, απλα εσυ το λες για μελλοντικη χρηση και καλα κανεις, αλλα το ερωτημα εδω ειναι, ξερουμε ποτε θα βγουνε τα ATX3? Στην τελικη καθομαι με το παλιο μου τροφοδοτικο που ειναι στα 750W, πιστευω να μπορει να σηκωσει το pc και την 4070 TI που θελω, δεν ξερω για αυτο λεω πιστευω, λες να εχω θεμα? Και μετα οταν βγουν τα ATX3 να παω σε ενα τετοιο. Με μια λεξη αν καταλαβα και καλα, θα εχουν διαφορετικα καλωδια για τις GPU και για τις PCI 5 σωστα? Δεν νομιζω να αλλαξουν και κανα καλωδιο που κουμπωνει πανω στην MOBO και να μας αναγκασουν να αλλαξουμε και MOBO, θα ειναι τρελo κατι τετοιο αν γινει. Αξιζει να παω απο τωρα σε MOBO με PCI 5? Ρωταω γιατι οι τιμες ειναι λιγο τσουχτερες απο οτι ειδα, ειναι κοντα στα 500 και 600 ευρω, δηλαδη διπλασια τιμη απο αυτην που εχω βαλει εγω.
  14. Ελα μπρο μου, ειδα εσυ τσιμπησες 4090 ε? Αυτα ειναι! Κοιτα μονο σε CPU και GPU ειπα, δεν ειμαι τοσο φαν της AMD δεν ξερω. Οποτε να βαλω καλυτερα M2 Samsung και ας ειναι λιγο πιο ακριβη οκ κατανοητο. ATX3 στα τροφοδοτικα τι εννοεις τι ειναι αυτο? Εγω το μονο που ξερω στα τροφοδοτικα να λεω ειναι τα Modular δηλαδη τα καλωδια, τα Watt, και τα Gold κτλπ, το ATX3 τι ειναι? Οσο για τις τιμες που λες να περιμενω εννοεις γιατι θα πεσουν μετα οι τιμες στους Intel, ε οκ και μετα θα λεω αντε να περιμενω για την νεα σειρα στους Intel και αντε περιμενε ακομη λιγο ξανα περιμενε, δεν ξερω, καλυτερα ας τα δωσω παρα να περιμενω ακομη πιο πολυ, δεν ξερω θα δειξει αυτο, γιατι οκ αρχιζω και τα φτυνω σιγα σιγα, το συστημα μου ειναι αρκετα παλιο για Streaming, κραταει για Gaming αλλα οχι για Streaming, και εννοειται οχι οσο θα ηθελα.
  15. Σιγουρα φτανει για τη δουλεια μου και ο 13600 και ο 13700, απλα ελεγα να παρω κατι μεγαλυτερο. Για τροφοδοτικα απο οτι καταλαβα σαν να μου λες μακρυα απο Gigabyte, αν και οτιδηποτε αλλο στα ιδια specs απο οτι βλεπω ειναι διπλασια τιμη, αλλα οκ θα κοιταξω και για κατι αλλο αν ειναι.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.