Jump to content

valter

Premium Members
  • Posts

    70
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About valter

  • Γενέθλια 13/01/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο
  • Περιοχή
    Psycho-city
  • Ενδιαφέροντα
    na akoubao ta ftera mias petaloudas, kai na min borei na petaksei meta...etsi ti vrisko ego..
  • Επάγγελμα
    Kalitexnis-superstar

valter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. δεν δαγκωνα τη γλωσσα μου καλυτερα? 700+ευρω για ευρωπη. οκ εχω να το στειλω σε φιλο μου στο λονδινο, δεν ειναι το προβλημα η διανομη, αλλα 700 ευρω? παιρνω 2 25αρες 1440p. na kano triple.ειχα υπολογισει 350-400 ευρω το οcculus και αλλο ενα 400αρι μια τιμονιερα, και ενα hotas. μας εσκισες κυριε ζουκεμπεργκ. ολα τα λεφτα του buyout της occulus ηθελε να τα βγαλει απο το pre-order?
  2. ενταξει... το 2016 θα ειναι μια καλη χρονια!!! αρχισα να ουρλιαζω περιχαρης μεσα στη νυχτα με το pre-order!!
  3. παιδια, επειδη παρακολουθω ευλαβικα το συγκεκριμενο thread, και πλεον εχω αρχισει να σκεφτομαι σοβαρα τα OSW σαν λυση, και μου αρεσει και το DIY, θα μπορουσε κανεις απο εσας που εχετε, να κανει κανενα βιντεακι, να δουμε πως ειναι και να μας πειτε κ τα σχολια σας, καμια απλη παρουσιαση. ας κουναει κ η καμερα βρε αδερφε, δεν εγινε κ τιποτα.
  4. valter

    Κασετίνα με εργαλεία Η/Υ <30€

    ifixit με κλειστα τα ματια. ποιοτικα μεταλλα στα κατσαβιδια, πασης φυσεως τυπος εξαρτηματος. εχω παρει για μενα κ προσφατα πηρα κ για ενα φιλο που εργαζεται σε I.T.
  5. Για 2.5 ωρες ακομη το amazon.co.uk εχει την thrustmaster T150 110λιρες. για black friday deal. οποιος πιστος ενδιαφερεται ας τρεξει http://www.amazon.co.uk/gp/product/B015CNQVZ2?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3P5ROKL5A1OLE
  6. valter

    Star Wars : Battlefront (reboot)

    παιδες, δεν ξερω τι λετε για νταβατζιλικια και εξτρα μελλοντικα addons/ expansions επι πληρωμη, εγω παιζω ενα παιχνιδι 2 μερες τωρα που flawless οπτικα σε 1440p και δε μπορω να ξεπερασω το ποσο ομορφο ειναι, εχει καποια πραγματα που θελουν διορθωση φυσικα, αλλα ειναι star wars game, ειναι φτιαγμενο για τους φανς, να δινει την αισθηση οτι εισαι εκει, οτι εισαι μεσα στις διασημες μαχες των ταινιων και αυτο το κανει εξαιρετικα. χωραει αρκετων διορθωσεων φυσικα αλλα ειναι ενα γρηγορο, ευχαριστο, και αρκετα immersive game. Η Μουσικη εχει δεσει τελεια, σε κανει να παιζεις ασταματητα, δε την εχω βαρεθει (ακομη). Το flight combat ειναι λιγο ΓΤΠ, αλλα κλαιν μειν, πας βολτουλα. το fast loading μετα απο καθε kill ειναι πολυ καλο, ενω το body collision me friendly player ειναι αρκετα εκνευριστικο, θα πρεπε να το αφαιρεσουν τουλαχιστον για τους παιχτες στην ιδια ομαδα. καθε ο αλλος στο διαδρομο, και εσυ πεφτεις πανω του. ρεαλισμος μεν, not good for fast playing δε. οσοι ενδιαφερονται για τιμες ας ριξετε μια ματια και στο g2play.net
  7. valter

    Δείξτε το γραφείο σας!

    ακομη λεει οτι δε μπορεις να δεχτεις μηνυματα, οποτε στα ποσταρω εδω. Κατ'αρχην, Glory to the Lich King!!! Επειδη εχω ξαναδει το site με τα επιπλα που παραθετεις, ηθελα να σε ρωτησω για την ποιοτητα της καρεκλας, ποσο καιρο την εχεις, αξιζει για τα λεφτα της? το πλαστικο δερμα κραταει τη φορμα του η εχει αρχισει να ξεφλουδιζει? τα μαξιλαρια της καρεκλας ειναι καλα? γενικα θα την προτεινες? γιατι η τιμη ειναι 2good 2 be true, σορρυ για το πρηξιμο ερωτησεων. και σορρυ αν χαλαω την ροη του θεματος αλλα δε μπορουσα να στειλω p.m.
  8. valter

    Δείξτε το γραφείο σας!

    αν μπορεις σβησε κανενα μηνυμα γιατι προσπαθω να σου στειλω αλλα εισαι full! θελω μερικες πληροφοριες για την καρεκλα σου.
  9. valter

    27" S-IPS 2560x1440 με 300 ευρω στην πορτα σας...

    καλα τα λες για τωρα, ναι ισχυει, να παιξω φετος δε θα μπορω, του χρονου ομως με pascal gpu απο nvidia, θα μπορω (καλως εχοντων των πραγματων). Το πιο futureproof πραγμα μετα το πληκτρολογιο σε ενα pc, ειναι το μονιτορ συνηθως, τουλαχιστον για μενα. Δεν αλλαζω συχνα καθε 1-2 χρονια δηλαδη το κραταω μεχρι να ξεπεραστει η αναλυση του. Για τον λογο αυτο εβαλα τα 4κ στο παιχνιδι.
  10. valter

    27" S-IPS 2560x1440 με 300 ευρω στην πορτα σας...

    ladies and gentlemen, ξεθαβω αυτο το θεμα, γιατι ενδιαφερομαι για κορεατικο, οχι μονο 1440p αλλα και 4Κ. σκεφτομαι κατι τετοιο, http://www.ebay.com/itm/BNWB-AMH-A399U-39-3840-X-2160-16-9-UHD-Real-4K-LED-Monitor-60Hz-DP1-2-HDMI-2-0-/331522372179?hash=item4d3045f253:m:mFSNFIPHweT-CHKiQMMVViQ που το εκαναν review, στο tek syndicate, και λενε πολυ καλα λογια. αλλιως 27-28'' σε 1440p εχει αγορασει κανεις τελευταια κατι απο κορεατικα μονιτορ? να εχουμε καμια προσφατη ενημερωση σχετικα με τις παραγγελιες.
  11. κλασσικος κρετινος ριβιουερ του Gameworld.gr με εχουν μπλοκαρει απο το youtube channel τους, γιατι τους ειχα κραξει σε review καρτας γραφικων γιατι δεν υπηρχε ιχνος benchmarks, και μας δειχναν τι ωραια καρτα που ειναι σαν αντικειμενο. δεν ξερουν τι τους γινεται σε οτι παρουσιαζουν, team ηλιθιων.
  12. valter

    Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3

    και εγω μεσα εαν οργανωθει καινουργιο massbuy!
  13. valter

    Nvidia GTX 980 Ti

    ooooo ναι, συμφωνω 100% τωρα ειμαι σε διαδικασια να αλλαξω turntable, γλυκοκοιταζω ενα Pro-ject rpm 9.2 evolution
  14. valter

    Nvidia GTX 980 Ti

    θες να γινουμε φιλοι? χαχαχα, ασχοληθηκα περισσοτερο με τα πλαινα απο το κουτι, βλεπω πολυ δυνατο λαμπατο amp και τρελο "ηχειακι".
  15. valter

    980 ti από που?

    αστην να βγει πρωτα!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.