Jump to content

Maverick22

Premium Members
  • Posts

    453
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Maverick22

  • Γενέθλια 14/02/1990

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.500 Εμφανίσεις προφίλ

Maverick22's Achievements

  1. Γειά σας παιδιά, έχω ένα σύστημα με asus p8z68v, i5 2500K, 8gb corsair ram vengeance και τροφοδοτικό enermax platimax 850 που τρώει εντελώς τυχαία restart τα οποία είναι πολύ δύσκολο να αναπαράγεις κατά βούληση. Δεν έχει να κάνει με κάρτα γραφικών, λογισμικό ή θερμοκρασίες το έχω τσεκάρει. Έχω αποσυνδέσει τα πάντα και έχω αφήσει μόνο μητρική, τροφοδοτικό, επεξεργαστή και ραμ και τρέχω memtest από bootable usb και πάλι σβήνει σε άκυρες στιγμές αν και κατάφερε να ολοκληρώσει κάποια pass και στις δύο ραμ οπότε οι ραμ φαίνονται να μην είναι το θέμα. Οπότε το μυαλό μου πάει σε τροφοδοτικό και μητρική(επεξεργαστή θεωρώ πιο απίθανο). Μέσα στο bios δεν έχει κάνει restart μέχρι στιγμής. Θα μπορούσα εύκολα να τσεκάρω ποιό απ τα δύο δοκιμάζοντας ένα άλλο τροφοδοτικό αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω κάποιο εύκαιρο και δεν έχω και κάποιον να μου δανείσει το δικό του. Αν παραγγείλω καινούριο τροφοδοτικό και δε φταίει αυτό, τα καταστήματα δε δέχονται επιστροφές αν έχει ανοιχτεί η συσκευασία. Έχετε να προτείνετε κάποια λύση; Νέα Σμύρνη Αθήνα βρίσκομαι.
  2. Maverick22

    Που να δω μια οθόνη 27" 1440p

    Έχει σχέση μήπως ήξερε καποιος να μου προτείνει κάποιο κατάστημα εδώ κοντά. Σε όποια καταστήματα πήρα(και αυτά που ανέφερες) δυστυχώς δεν είχαν 1440p σε display. Σε ευχαριστώ για την προσφορά.
  3. Όπως λέει και ο τίτλος. Ρε παιδιά που στο καλό μπορώ να δω μια οθόνη 27" 1440p από κοντά? Ότι κατάστημα έχω πάρει μέχρι τώρα δεν έχει κάποια ανοιχτή. Νέα Σμύρνη μένω.
  4. Maverick22

    Ψάχνω 144hz or more Pc monitor !

    Eίμαι και εγώ στο ψάξιμο για οθόνη και είμαι ακριβώς στο ίδιο δίλημμα.
  5. Maverick22

    Project Cars 2

    Το δοκίμασα και εγώ χτες και μπορώ να πω ότι μια χαρά ευχάριστο μου φάνηκε οδηγικά, και από ποικιλία δε χρειάζεται σχόλιο. Έχει τεράστια γκάμα. Αλλά εκεί που εκεί που τους παραδέχτηκα ήταν στα features. Πριν 4 χρόνια όταν πρωτοαγόρασα το assetto και αργότερα το pcars, το game stock car το είχα ήδη(πρώην automobilista) τα περίμενα αυτά τα features.... Θέλω να τρέξω ότι ώρα μου ρθει ένα endurance race με lmps και gtes βράδυ με ψιλοβρόχι, με spotter, helmet cam και με safety και performance rating online, και να χει και ωραία γραφικά,ωραία μουσική(ναι γιατί όχι) ,ωραίο career και ένα αξιοπρεπές force feedback. Αυτό μέχρι τώρα δε γινόταν και εγώ νόμιζα ότι θα ήταν έτσι τα πράγματα πριν 3-4 χρόνια όταν άκουσα ότι θα βγουν τα next gen sims...
  6. Maverick22

    Project Cars 2

    Τα πόσταρε ο geovas στο ποστ του.
  7. Maverick22

    Mindfactory και VAT ID

    Ναι τι βλακεία είναι αυτή τώρα, δε κατάλαβα. Πρέπει να χω δηλαδή εταρία για να πάρω. Τι να πω.
  8. Maverick22

    Mindfactory και VAT ID

    verbraucher εχει και unternehmer. Και διάλεξα verbraucher και μου γραφει αυτό Der Versand an Verbraucher außerhalb Deutschlands ist nicht möglich. Wenn Sie eine Umsatzsteuer-Identifikationsnummer haben, fügen Sie diese bitte in Ihre Kontodatenein. δλδ Shipping to consumers outside Germany is not possible. If you have a sales tax identification number, please insert it into your account data . Έχεις ξαναψωνίσει από mindfactory, και δε σου ζήτησε? Και μένα πρώτη φορά site μου ζητάει.
  9. Maverick22

    Mindfactory και VAT ID

    Σα δικαιολογία μου βγαλε ότι αν διαλέξεις άλλη χώρα εκτός γερμανίας να βάλεις το VAT ID
  10. Maverick22

    Mindfactory και VAT ID

    να βάλω δηλαδή απλά το αφμ μου και κομπλέ?
  11. Πήγα να παραγγείλω από mindfactory.de και μου λέει ότι πρέπει να βάλω VAT ID. Τι να βάλω εκεί? Από ότι έχω καταλάβει το vat id είναι σαν να λέμε αφμ αλλά για εταρείες. Εγώ που είμαι ιδιώτης δηλαδή δε μπορώ να παραγγείλω και απο εκεί? Και αν όντως είναι έτσι τότε πώς βλέπω τόσα άτομα στο φόρουμ που έχουν πάρει απο εκεί? Όλοι αυτοί εταρείες έχουν? Ή δεν ήταν έτσι παλιά?
  12. Maverick22

    PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

    Το πήρα και εγώ πολύ ωραίο παιχνιδάκι. Έχοντας παίξει arma 3 γενικά αλλά και το battle royale mod ένιωσα σα στο σπίτι μου.
  13. Maverick22

    Overwatch (Blizzard)

    Το παιχνίδι το παίζω απο το φθινόπωρο και είναι απο τα ποιοτικότερα multiplayer fps της αγοράς. Έχει όλα τα βασικά που λείπουν από αρκετά παιχνίδια, καλό hit registration, netcode, άψογοι server, πολύ καλό ladder, βαθύ gameplay, ότι content βγει είναι free. Αυτά είναι τα καλά όταν έχεις από πίσω τη Blizzard. Το παίζουν και πάρα πολλοί Έλληνες που απο ότι φαίνεται δε μπαίνουν στο φόρουμ εδώ πέρα και κρίμα γιατί είχε φάει πολύ κράξιμο ενώ έχει αφήσει πίσω fps όπως cod, bf1. Και εκεί που απέτυχαν ενώ πέτυχε το overwatch είναι η διάρκεια. Μπορείς να το παίζεις για πάρα πολύ καιρό χωρίς να το βαριέσαι σε αντίθεση με πολλά άλλα multiplayer fps.
  14. Maverick22

    Format ή Reset σε Windows 10

    Τελικά παιδιά με προοτροπή και ενός άλλου παιδιού έκανα format. Μιας και ήμουν απο windows 8.1 για να γίνουν όλα απο τελείως αρχή. Οπότε δε μπορώ να σας πω κάτι περί reset. Την επόμενη φορά θα είναι σίγουρα reset όμως. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι πώς άλλαξα κάρτα γραφικών απο amd σε πιο καινούρια nvidia και παρόλο που χρησιμοποιησα DDU κλπ για να βγάλω drivers. Σε παιχνίδια που η κάρτα έβγαζε 120 fps έπεφτε στα 30-40 ότι και να έκανα. To format τα έλυσε όλα ευτυχώς.
  15. Λέω σήμερα να κάνω ένα format στο pc μιας και έχω καιρό και άλλαξα και hardware. Είδα μια επιλογή που έχουν τα windows 10(τα οπόια έχω upgraded απο 8,1) ότι μπορείς να κάνεις reset. Το reset είναι το ίδιο με το κλασσικό format από φλασάκι? Αν είναι το ίδιο, να κάνω το reset απο εδώ και πέρα για ευκολία.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.