Jump to content

venex58

Premium Members
  • Posts

    613
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About venex58

  • Γενέθλια 24/12/1982

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Ηλιούπολη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

venex58's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. venex58

    Αγορά ψυγείου

    Για ψυγείο μόνο LIEBHERR. Τα ίδια ακριβώς δίνει και στην Miele βάζοντας το όνομά της. 32 ολόκληρα χρόνια δουλεύει ακούραστα,(και τα 2 μοτέρ) χωρίς να έχει δει μέχρι σήμερα μάστορα. Φτου μην το ματιάξω σήμερα.
  2. venex58

    Nvidia GTX 980 Ti

    Ναι....αλλά .....ξέρεις τι παίρνεις. Δεν αγοράζεις λαχείο. Το βρίσκω δικαιότερο όταν δίνεις τόσα λεφτά. Με μέσο όρο τα 1050 και χαμηλό asic βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο
  3. venex58

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Είχα καταλήξει στο να μην συμμετέχω άλλο στο thread,λόγο του ότι βλέπω ότι 11 εκατομμύρια Έλληνες (πως φτάσαμε τόσοι,και με υπογεννητικότητα !!!)μέσα σε μια εβδομάδα γίναμε οικονομολόγοι και μάλιστα καλύτεροι και μεγαλύτεροι και από αυτούς που σπούδασαν το επάγγελμα. Βλέπω όμως κάποιες αναρτήσεις από διάφορα fora κάποιων που με ελαφρά καρδία της αναπαράγουν νομίζοντας ότι η άποψή τους είναι και η σωστότερη. Σκέπτομαι και δεν μπορώ να καταλάβω, πως και τόσα χρόνια οι τελευταίες κυβερνήσεις δεν κάλεσαν κάποιον κύριο Καζάκη ή όπως αλλοιώς λέγονται όλοι αυτοί, να λύσουν το πρόβλημα της οικονομίας της Ελλάδας. Σκέπτομαι και δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι λένε με τόση ευκολία,έξοδο από το ευρώ και μετάβαση στην δραχμή.Να θυμίσω ότι με δραχμή η Ελλάδα στην νεότερη της ιστορία της πτώχευσε 2 φορές.Το 1893 και 1932,χωρίς να αναφερθώ και στις 2 προηγούμενες του 1827 και 1843. Σε τι μας φταίει λοιπόν η Ευρώπη και το ευρώ !!!Αυτά μας ταπείνωσαν και μας έφτασαν εδώ ? Έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες από την πραγματική έννοια της λέξης φτώχεια και έχουμε ξεχάσει πως είναι. Καλά έχουμε βολευτεί πίσω από ένα γραφείο με το κουστουμάκι μας και έχουμε την ευκολία μεσώ κάποιων πλήκτρων να τα γράφουμε όλα με ευκολία και χωρίς συνέπειες. Ρωτήστε όμως και τους παλαιότερους (που με τόση ευκολία κατηγορείτε ότι δεν ξέρουν τι ψηφίζουν) που για να βγάλουν τα προς το ζην, αλώνιζαν 10 συνοικίες την μέρα με ένα μπόγο στην πλάτη,τι θα πει φτώχεια. Βεβαίως και δεν πρέπει να γυρίσουμε πίσω σε προηγούμενη φτώχεια.Βεβαίως και ο κόσμος πάει μπροστά. Με σύνεση όμως και με αυτό που αναλογεί στον κάθε λαό. Αφήστε λοιπόν τα μαθήματα οικονομίας και τους προπαγανδισμούς κάποιων που έχουν οικονομικό συμφέρον από αυτούς,ή ακόμα και για να βγάλουν το μεροκάματο από αυτούς,και κοιτάξτε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο. Αν πιστεύετε ότι το καλύτερο αύριο είναι η δραχμή,τότε....εκλογές έρχονται....ψηφίστε το κόμμα που θα σας πάει σε αυτή.Η ιστορία θα δείξει αν ήταν η σωστότερη επιλογή. Αν πάλι ο κόσμος διαλέξει να μείνει στην υποτιθέμενη για αυτόν σιγουρια του ευρώ....τότε είναι σεβαστή η απόφασή του και πάμε παρακάτω.
  4. venex58

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Λοιπόν επειδή οι μέρες που έρχονται είναι δύσκολες..... Και για όσο υπάρχει ευρώ.Και λόγο του ότι υπάρχει ευρώ τα ράφια των σούπερ μάρκετ είναι γεμάτα (90% εισαγόμενα προϊόντα καταναλώνουμε ή προϊόντα παραγωγής Ελλάδος ξενών συμφερόντων,που όμως εξακολουθούν να βρίσκονται ακόμα στην Ελλάδα λόγο είσπραξης ευρώ) Ξεκινάω πρώτος τις προσφορές. Δεν πουλάω,γιατί πλέον δεν πωλούνται.....Ανταλασω ομως 2 Χ 970 της υπογραφής,κλπ κλπ κλπ. Τις ανταλλάσσω με τρόφιμα από επώνυμα μάρκετ αξίας ΦΠΑ 13%.Οποια δήποτε προσφορά δεκτή προς αξιολόγηση. Οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνούν με ΠΜ Παζάρια με τρόφιμα άξιας ΦΠΑ 23% δεν θα απαντώνται καν. Ανταλλαγή μόνο χέρι με χέρι.Αντικαταβολές αποκλείονται για τον κίνδυνο τα τρόφιμα να φτάσουν ληγμένα. Η προσφορά ισχύει όσο υπάρχει ευρώ.Με δραχμή ξέρω τι θα τις κάνω.Πρόλαβα βαζελίνη σε βαρελάκι από Lidl που συζητάγαμε προχθές. Η προσφορά σταματάει να ισχύει αν έρθουν λεφτά από BRICS
  5. venex58

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Συμφωνώ μαζί σου ότι το ΟΧΙ δεν τον εξουσιοδότησε για μια τέτοια συμφωνία. Άλλωστε το ψηφοδέλτιο το έγραφε καθαρά ότι ήταν για την συμφωνία. Ποια συμφωνία όμως????? Εδώ είναι το θέμα!!!!!!! Μας περιέγραψε ποτέ ποιά ήταν η προτεινόμενη συμφωνία από τους ετέρους ??/ γιατί εγώ δεν είδα και άκουσα ποτέ κάτι.Αόριστα λόγια,και για μια συμφωνία που υποτίθεται είχε λήξει. Εχθές και κατόπιν εορτής μας είπε ότι τον Μάρτιο του είχαν προτείνει το Α,τον Απρίλιο το Β και ούτω καθ`εξής. Να προσθέσω επίσης ότι : από αυτά που βγαίνουν στην επικαιρότητα,ούτε ο ίδιος δεν πίστευε ότι το αποτέλεσμά θα ήταν ΟΧΙ και με τόση διαφορά. Το είχα γράψει εδώ στο ίδιο thread, αμέσως μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος, ότι μας έλεγε να ψηφίσουμε ΟΧΙ αλλά ήθελε να βγει το ΝΑΙ. Αυτό τον βόλευε το ΝΑΙ αφού αυτός ήξερε εκ των προτέρων ποιές ήταν οι προτάσεις.Εμείς τις μάθαμε χθες. Επίσης και πολύ σημαντικό ότι, την στιγμή που ο κόσμος ψήφιζε 61% Οχι για την συμφωνία,υπήρχε δημοσκόπηση που έλεγε 82% στην παραμονή στο ευρό. Αυτά τα δυο μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβαίνουν,και μόνο οι Έλληνες μπορούν να το εξηγήσουν. Τώρα για την άτακτη χρεωκοπία που λες και θες,νομίζω και σε δικαιολογώ ότι είναι λόγια της παρούσης αγανακτισμένης στιγμής.Είμαι σίγουρος ότι όταν περάσουν μερικές μέρες θα δεις και θα καταλάβεις ότι ορθά δεν έπρεπε να γίνει αυτό με κανένα τρόπο.Τους λόγους τους χιλιοείπαμε σε προηγούμενα ποστ.Μην ξανά αναφερόμαστε στα ίδια. Εχθές έγραψα ότι με την παρούσα κατάσταση μάλλον δεν θα έχουμε να πληρώσουμε το ίντερνετ να γράφουμε τον πόνο μας. Με την άτακτη χρεωκοπία δεν θα χρειαζοταν να το σκεφτώ αυτό,μιας και σε λίγες μέρες δεν θα υπήρχαν εταιρίες παροχής ίντερνετ, μιας και δεν θα μπορουσαν να επιβιώσουν αφού κανένας δεν θα τις πλήρωνε.Σε κρίση τέτοιου μεγέθους κοιτάς να επιβιώσεις με τα πιο απαραίτητα και όχι με το ίντερνετ.Απλό παράδειγμα αυτό και μην το πάρεις τις μετρητοίς ότι είναι σημείο σύγκρισης για όλα.(ναι ξέρω ότι μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς ίντερνετ.) Γιαυτό ας αφήσουμε τις εν θερμώ ακραίες συζητήσεις,ας κοιτάξουμε πως θα τα βγάλουμε πέρα,κι έχουμε καιρό να τα αναλύσουμε ανάλογα με τις εξελίξεις. Θα μου πεις και δικαιολογημένα:και αν οι εξελίξεις είναι ο άταφος μας ?? Μα εκεί,σε τάφο δεν είμαστε τόσο καιρό !! οι εξελίξεις θα δείξουν πόσο χώμα θα μας ρίξουν ώστε να μπορουμε να αναπνέουμε ανάλογα.
  6. venex58

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Εγώ πάντως σηκώνω τα χεριά ψηλά. οφείλω να ομολογήσω ότι έχει το χάρισμα να σε μεταπείθει. Τον παρομοιάζουν με τον Ανδρέα.Τον έζησα τον Ανδρέα και λέω ότι ο Τσίπρας τον ξεπερνάει σε αυτό. Ελπίζω ο καιρός να τον δικαιώσει,γιατί πρωτίστως είναι καλό για το λαό και την Ελλάδα. Σηκώνω τα χέρια ψηλά με την ελπίδα να μην αποδειχθεί Ανδρέας,γιατί τότε θα πρέπει να σηκώσω και τα πόδια ψηλά.
  7. venex58

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Το δικό σου είναι.Αυτό που έκανε την παράθεση ο pasjohn Δε πεταω απο τη χαρα μου ειναι σαφες νομιζω.κλπ κλπ
  8. venex58

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Εγώ λέω να πάμε σε Κωνσταντίνο Μητσοτάκη Έχει και μια ηλικία που θα φοβούνται μήπως τους μείνει στα χέρια αν του προτείνουν τέτοια μέτρα. Είναι και ο μόνος, που μόνο να τον δουν μπορεί και να λακίσουν πριν καν του πουν μέτρα. :p Θα βρει ο Σοιμπλε τον μαστορα του....
  9. venex58

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Δεν ξέρω ρε φίλε αν είναι μόνο το trailer,που καθώς δείχνουν τα πράγματα έτσι πρέπει νάνε.Το μνημόνιο δεν έχει συζητηθεί καν ακόμα !!!! Όμως το Grexit είναι πραγματικά Αρμαγεδδών. Εδώ όμως σιγά σιγά αποκαλύπτετε ότι σήμερα συζητάμε για προαπαιτούμενα και μνημόνιο που είναι δίδυμο Αρμαγεδδών με Εγκέλαδο μαζί. Πραγματικά τα έχω χάσει. Θα μείνει κόσμος χωρίς σπίτι,και αυτό που ακούγαμε ότι συνέβαινε στην Αμερική μετά την lehman brothers θα μοιάζει κωμωδία.
  10. venex58

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Ρε μήπως το Grexit σε όποια δήποτε μορφή του είναι καλύτερη λύση από τα μέτρα που θα ψηφιστούν?? Ένα ένα μας τα λένε και έχει μείνει μόνιμα η τρίχα κάγκελο. Τέρμα ο νόμος Κατσέλη στο τέλος του χρόνου.Πλειστηριασμοί και κατασχέσεις από το πρώτο ευρώ. Αλλαγή στους όρους των 100 δόσεων.Μικρότερες απαλλαγές και κατάργηση απαλλαγής τόκων κάτω από 5000 Φπα εδώ,φπα εκεί φπα παραπέρα. Μας βλέπω ούτε ίντερνετ να έχουμε να γράφουμε τον πόνο μας !!!!!!
  11. venex58

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Αν η ρήξη ερχόταν με την ανάλογη προετοιμασία για έξοδο από το ευρώ, τότε δεν θα χρειαζοταν ελικόπτερο αλλά θα είχε όλο το λαό μαζί του.Μάλλον την Κυριακή των Βαΐων θα ζούσε. Αν είχε κάνει την ανάλογη προετοιμασία (για την οποία πρέπει να ομολογήσουμε ότι δεν προλάβαινε σε 5 μήνες) τότε η έξοδος θα ήταν λιγότερο επώδυνη από τα σημερινά μέτρα που έφερε. Λάθος χειρισμοί και επιλογές λοιπόν.Κατ`εμέ έπρεπε να ολοκληρώσει το προηγούμενο πρόγραμμα, να ετοιμασθεί ανάλογα και μετά να τους τα έτριβε στα μούτρα τα μνημόνια. Οι προεκλογικές εξαγγελίες όμως προκειμένου να πάρει την εξουσία δεν του επέτρεπαν αυτά τα χρονικά περιθώρια.Παγιδεύτηκε στα λόγια του. Τώρα με αυτά τα μετρά μας έδεσαν κόμπο και ούτε αυτήν την προετοιμασία δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε.
  12. venex58

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Myrali δεν χρειαζοταν ο Βαρουφάκης για να αποδείξει ότι το χρέος μας δεν είναι βιώσιμο.Όλοι το ξέρουν.Άλλοι το λένε άλλοι όχι για δικό τους συμφέρον. Το ΔΝΤ δεν έχει να χάσει τίποτα αν το παραδεχθεί.16 δις έχει δώσει,και αυτά δεν πρόκειται να κουρευτούν. Εκτός αυτού έχει έδρα στην Αμερική και δεύτερον δεν υπόκειται στους Ευρωπαϊκούς νόμους.Άρα έχει πιο λυμένα χέρια να πει και κάτι παραπάνω. Ο Σοιμπλε όμως έχει πίσω του όλους τους νόμους της ΕΕ και όλους τους λαούς που συνείσφεραν στην δανειοδότηση της Ελλάδας.Τι θα τους πει τώρα ?καλώς δανείζατε αλλά ήρθε η ώρα να τα χάσετε??Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.Εκεί στα βόρεια έχουν νόμους που εφαρμόζονται.Και μπορεί αύριο να πάνε και μέσα. Έλα στην θέση του όποιου δήποτε άλλου πολίτη της ΕΕ και να σου πουν ότι τα χρήματά σου από φόρους δεν πήγαν για την δική σου καλυτέρευση,αλλά για κάποια χώρα που δεν τα πάει εδώ και χρόνια καλά, και επιδή εφτασε το ποσό σε δυσθεώρητα ύψη,να τους χαρίσουμε τα μισά.Πως θα ένοιωθες και πως θα σου φαινόταν ? Για το Β (grexit) κλπ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μόλις άκουσα τις δηλώσεις του Σοιμπλε για το πρόγραμμα γέφυρα. Είπε ότι η Ελλάδα πρέπει να βρει τη λύση μόνη της....Τι άλλο να πει και να κάνει ?? Δεν τον υπερασπίζομαι έτσι!! μην παρεξηγηθώ κιόλας.Ενα τεχνοκρατικό κάθαρμα είναι.Που όμως προστατεύει τα συμφέροντα της χώρας του.Μακάρι να είχαμε κι εμείς έναν Σοιμπλε.
  13. venex58

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Οκ ρε Myrali, καταλαβαίνω τη θέση σου και σε δικαιολογώ εν μέρη. Και προς θεού συζήτηση κάνουμε με τις όποιες αντιπαραθέσεις. Αρκεί βέβαια αυτές να μην καταλήγουν στα άκρα βάζοντας ταμπέλες τύπου Ζωάδια. Και σταμάτα να δικαιολογείς πλέον τον Βαρουφάκη.Κακό στην εικόνα σου κάνει και δεν το αξίζεις. Μέχρι εχθές σε διάβαζα και δεν είχα παρέμβει σε τίποτα δικό σου. Εχθές όμως κατά την γνωμη μου παρενέβεις αυτές τις ξεχασμένες κόκκινες γραμμές .
  14. venex58

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Απόδειξη για αυτά που λες έχεις ?? Η μιλάς με Βαρουφακικά σενάρια ? Πάψε να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου.Τα Ζωάδια έχουν μυαλό.Παρόλο που δεν το πιστεύεις. Κι εγώ μπορώ να λέω ότι τις τράπεζες τις έκλεισε ο μπουμπούκος.......Αποδείξεις όμως και επιχειρήματα έχω ?? Μπορεί τα Ζωάδια να άργησαν ίσως να ξυπνήσουν,Ξύπνησαν με νεύρα όμως και δεν ξέρεις πότε μπορεί να σας πάρει η μπάλα. Και αυτή η μπάλα οδηγεί στο κάτω του 3% και έξω από την βουλή,Εκεί που ήσασταν πάντα.
  15. venex58

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Είναι σίγουρο ότι έχεις παρωπίδες και δεν βλέπεις μπροστά σου. Τα λεγόμενά σου όμως είναι η απόδειξη των λάθος χειρισμών του κόμματός σου. Η φυσική ροή των πραγμάτων θα ήταν το κλείσιμο των τραπεζών αμέσως μετά τις 30 Ιουνίου.Και εκεί θα υπήρχε ΚΑΙ παρέμβαση της ΕΚΤ. Εσείς όμως κάνατε το εξής κακό. Μια εβδομάδα πριν δια στόματος Βαρουφάκη και λοιπών άλλων στα κανάλια λέγανε ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία δεν θα πληρώσουμε την δόση. Το λέγαν μάλιστα κατ`επανάληψη. Ξημερώματα Σαββάτου σε αργία τραπεζών,ανακοινώνετε δημοψήφισμα με ασαφή εντολή του ΟΧΙ ή του ΝΑΙ. Αυτά λοιπόν τα Ζωάδια τυγχάνει να έχουν πιο πολύ άμυαλο από το δικό σας,της κυβέρνησης δηλαδή,έτρεξαν να γλυτώσουν ότι μπορουσαν από τον κόπο τους αλλά και για λόγους που πολύ σωστά σου αναφέρει και ο GriGas.Την Κυριακή το απόγευμα κλείνετε τις τράπεζες από δικό σας πανικό και διάλυση,και με τον φόβο να σας λιντσάρουν λόγο τερματισμού χρημάτων. Που συμμετέχει ως εδώ η ΕΚΤ ??? Τώρα για την συνέντευξη Βαρουφάκη σωθήκαμε.Ούτε να τον ρωτήσεις τι ώρα είναι δεν του έχεις εμπιστοσύνη.Ψέματα θα σου πει.!!!!! Και όσον αφορά τα Ζωάδια,έχετα λίγο στο πίσω μέρος του μυαλού σου.Εκλογές έρχονται και θα σου αποδείξουν πόσο Ζωάδια είναι.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.