Jump to content

MavroManitari

Premium Members
  • Posts

    97
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About MavroManitari

  • Γενέθλια 06/03/1992

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Πατάτες
  • Επάγγελμα
    Εκει που δεν με σπέρνουν

MavroManitari's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Αγαπάμε αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τους τίτλους, σιχαμένο clickbait.
  2. MavroManitari

    H Razer παρουσιάζει laptop με τρεις οθόνες

    Κλασσικό βρωμοσκούπιδο η Razer, πέτα του project (Insert stripper name here), πάσαρε οτι κάνεις innovate με ότι πιο καθυστερημένο πράμα ever και περίμενε μπας και βιάσεις τα ίδια σου τα fanboys. Το έχουμε δει το σκηνικό πολλές φόρες απ' τον φιδέμπορα όπως εδώ: και την κατουρημένη έκδοση του ήδη εδώ και 3 χρόνια παρατημένου MS Illumiroom project που μέχρι και η ίδια η Microsoft το scrapαρε γιατί δεν μπορούσε να παρέχει ποιοτικό αποτέλεσμα σε προσιτή τιμή (για τα standards τους ήθελες χιλιάρικα για hardware) , αλλά το φίδι είπε όοοοοοχι μπροστα στην Gκονόμα θα σε κάνω επιληπτικό.
  3. MavroManitari

    Predator 21 X : Το τερατώδες laptop της Acer των 9.000 δολαρίων

    Πολύ όμορφη προσθήκη στην γκάμα φορητών υπολογιστών. Σεβασμό σε κάθε εταιρία που μπαίνει στην διαδικασία να πιέσει τα όρια. Φαίνεται να αποτελεί δικό του class πλέον ("Hyperbook").
  4. MavroManitari

    Fallout 4

    Καλή φάση ως game, αλλά του λείπουν δυστυχώς πολλά κατ' εμε (Έχω γύρω στις 20 ingame ώρες οπότε ακόμα δεν γνωρίζω πολλά από το content) : -Faction System και επιτέλους να γίνεται οργάνωση των quest σε ενότητες (πχ. Minutemen/BOS/κλπ.) - Fame/infamy system που θα επηρέαζε τα conversations, raider/monster interactions και γενικά οι αποφάσεις/ενέργειες που κάνεις να έχουν άμεση επιρροή. Όταν έχεις αποκεφαλίσει γύρω στους 300 raiders τι σκατά word should get out.... -AI της προκοπής...δεν γίνεται να σου αδειάζω δύο γεμιστήρες 2 νανόμετρα δίπλα από το αυτί σου και εσύ πέρα βρέχει (#SkyrimNostalgia). -Προσωπικά μου αρέσει το Settlement system αλλά έχει πάρα πολύ λίγα αντικείμενα και θα ήθελα να μπορέσω να αξιοποιήσω τα είδη υπάρχων texures από διάφορες πόλεις έτσι ώστε να είχες πολύ περισσότερες επιλογές με το τι να κάνεις με το Settlement σου (ενδεχομένως να το αναβαθμίσεις σε custom πόλη) - Εάν το Skyrim έχει άλογα γιατί το F4 να μην έχει αυτοκίνητα?? Πόσο θα γ... να μπορούσες στα τελευταία levels του Science perk να τα επιδιωρθώσεις
  5. Άσε τώρα που θα μου πιάσεις τις προσβολές και τους χαρακρηρισμούς. Όταν σου θέτω ερωτήματα για τις μεγατρήπες που έχει η κρυπτοοικονομία κάνεις τουμπεκί και προχωράς ανοίγεις νέα threads να σπαμάρεις αρθράκια ακάθεκτος. Αλλάαα για να χαρακτηρίσεις προσωπηκά τώρα μπήκες να απαντήσεις. Ελπίζω να έχεις κανένα όφελος απ την προπαγάνδα γιατί αλλιώς κρίμα το χάσιμο χρόνου.
  6. Aυτό, στα πα και στο insomnia στο λεώ και εδώ. Πολύ σεβαστή η αισχολία σου αλλά εφόσον δεν βλέπεις ενδιαφέρων δεν υπάρχει λόγος να ανακυκλώνεις θέματα, υπομονομέυοντας άλλα. Έχεις καντατήσει η Bitcoin έκδοση ενώς μάρτυρα του Ιεχωβά!
  7. MavroManitari

    Δείξτε το κουτί σας...

    MavroManitari v.3.0 Case: Zalman Z11 Plus CPU: 4770K PSU: Corsair CX600M MB: Asrock Fatal1ty z87 Killer GPU: Asus R9 280X DCUII TOP RAM: Corsair Vengeance 8GB @ 1600Mhz CL8 System SSD: Samsung 840 EVO 250GB Pare na xeis SSD: OCZ Agility 3 128GB Apothikarios: WD Caviar Black 1TB Μια κοντινή Μια σε UV mode ON Και άλλη μια με τα σωθηκά
  8. MavroManitari

    Intel i7 Haswell 4770K Εντυπώσεις/Μετρήσεις

    Εάν θέλεις επεξεργαστή για real life applications δεν βλέπω τον λόγο να μην πας σε 4770Κ.Tώρα εάν θες OC καγκουριές κάθε πέρυσι και καλύτερα όπως ειπώθηκε. Εαν θέλεις να το τερματίσεις πας και σε AMD να έχεις τα Ghz για στραγάλια....
  9. MavroManitari

    Battlefield 4

    60-80 Minimum HOL, Αθήνα Βόρεια προάστεια. Όσο για το παιχνίδι μου άρεσε που μπήκαν πολλές περισσότερες επιλόγες αλλά σιχάθηκα κάποια πράγματα όπως counterknife/RPG σε heli δεν το κάνει θράψαλα/και ναι θα το πω...zeroing με range finder... δηλαδή τι στο 3 είχαμε αναπτύξει ολόκληρη τέχνη να ρίχνουμε βολές που δεν ήταν κάν στο περίγραμα της διόπτρας ο στόχος και τώρα ήρθε το 4 να μας τα καταργήσει όλα?? Επίσης ενώ το commander mode μου αρέσει το UAV με ενοχλεί ξανά. Η μηχανή του τρια ένανε το spotting system πολύ πιο εύκολο από αυτό του 2 (στην ουσία σπαμάρεις το Q μέσα στους θάμνους και κτήρια και σου πετάει τον καμπέρη). Ενώ το spotting system είναι ένα feature που πορταρίστηκε και δεν άλλαξε το UAV μπήκε στο παιχνίδι κάνοντας πλέον την φυσική παρατηρητικότητα δευτερεύων εργαλείο... Αυτά απο μένα από το θέμα γκρίνια...από το θέμα αγάπη είναι πάρα πολλά νέα πράγματ που ήδη λατρεύω κάνοντας την εμπειρία overall προς το (+). Ένα mention που θέλω να δώσω φόρο τιμής είναι τα location based Leaderboards. Ενώ buggάρουν και δεν υπάρχει τρελή συμμετοχή στην Ελλάδα μου αρέσει πάρα πολύ σαν χαβαλέζικο feature να τσεκάρεις ποιος πχ είναι ο καλύτερος sniper της Θεσσαλονίκης/anti tank Αθήνας κλπ. Ελπίζω να σας δω στο πεδίο μάχης πρωτού κανα γερμανάκι με κονέ στην GGC με κάνει και σε αυτό το game ban επειδή έφαγε το ξύλο της αρκούδας :P
  10. Όπως είπα στην καθημερινή χρήση δεν το θεωρώ αναγκαίο. Σιγά μην πάω στον μανάβη τώρα να πληρώσω με bitcoin. Το θέμα μου δεν είναι γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί...αλλά γιατί χρησιμοποιείται κυρίως.
  11. To να υιοθετήσουμε μέσα ανώνυμης περιήγησης και επικοινωνίας και ίσως οικονομίας, το επικροτώ στις περιπτώσεις που χρειάζεται (πχ. πόλεμος/πραξικόπημα). Το να υιοθετείς το paranoid mode στην καθημερινή σου ζωή χωρίς λόγο κατακρίνω. Δεν έχω προσωπηκά βίτσια ούτε ανασφάλειες για να φοβάμαι μην διαρρεύσει το κάθε post μου σε κανέναν πρακτοράκο. Όταν χρειαστεί να μείνω ανώνυμος θα το κάνω. Αλλά το να ζω σε ένα καθεστώς μίσους για το κράτος , το οικονομικό σύστημα και "τους φλώρους όπως Facebook" το θεωρώ κομπλεξικό στην καλύτερη περίπτωση.
  12. Μου θυμίζεις τον αδερφογ...α του Mikeius τώρα. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Tn9zrZLdTHs] Mikeius[/ame]. Επειδή το Facebook και κατ επέκταση η περιήγηση στο διαδίκτυο το έχει μάθει και ο κάθε κλαρινόγαμπρος, σημαίνει πως ο νέρντουλας πρέπει ντε και καλά να χωθεί σε κάτι καινούργιο και διαφορετικό έστω και αν είναι η π@...ρια του αιώνα? Επανάσταση από τι ακριβώς χρειαζόμαστε , από το ότι οι μάζες έμαθαν με τόσο κόπο να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για μια πληθώρα αναγκών? Το ότι τσούζει τον κάθε ιντερνετοχαρντκορά-δεν έχω ζωή πως πλέων το διαδίκτυο δεν είναι αποκλειστικό του προνόμιο δεν νομίζει να προσφέρει ικανή αφορμή cyberο-επανάστασης... Είδαμε τόσο το ανώνυμο browsing (βλ. Tor) όσο και η ανώνυμη οικονομία (βλ. bitcoin) γιατί πρωτοχρησιμοποιήθηκε...για CP και καλούδια από SilkRoad. Εάν είναι να βλέπω άνθηση στην παιδική πορνογραφία και να ρέει το ναρκοτικό διαδικτιακά αβέρτα να μου λείπει, προτιμώ να μου λέει καλημέρα ο πράκτορας της NSA με το που boot-άρω.
  13. Ακριβώς, για επεξεργαστή μιλάμε όχι για μπαταριά...
  14. MavroManitari

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Γιατί η 770 δεν φτουράει εε?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.