Jump to content

konsniper

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About konsniper

  • Γενέθλια 18/09/1983

konsniper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. konsniper

    Hawkers co γυαλια ηλιου

    Τα παρηγγειλα χτες.2 ζευγάρια.Ο θεός βοηθός!.Βαλε κωδικό έκπτωσης GELATO για 25%. Αν έχεις μόνο ένα σε συμφέρει το SHIPPING που δίνει δωρεάν μεταφορικά.
  2. Καλησπέρα! Μόλις πήρα το Toshiba p50-b-10v. Oλα καλα, αλλα παρατηρησα ενα περιεργο φαινόμενο! Το λαπτοπ εχει μεταλλικες επιφάνειες. Το χα λοιπον σε πριζα κ ολα καλα.Μετα απο καιρό το μετέφερα για λίγο σε μια αλλη πριζα του σπιτιου. Με το που το έβαλα σε κείνη την πρίζα το λαπτοπ στην πάνω επιφάνεια του που ειναι το mousepad κτλ εμφανισε μια αίσθηση σαν τρεμουλο, σαν να περνα ρεύμα.Το αισθάνεσαι στα ακροδάχτυλα σου αν ταφησεις απαλα πανω στην επιφάνεια. Αλλάζω πριζα στο ίδιο δωμάτιο,το ίδιο.Σαν διαρροή. Αλλάζω δωμάτιο, κανένα πρόβλημα. Παω σε άλλο σπίτι στις πιο πολλές πρίζες κανένα θέμα, βρήκα πάλι σε ένα δωμάτιο που κάνει το ίδιο ακριβως τρέμουλο ας το πουμε. Μίλησα με την εταιρεία μου λεει θαταν θέμα αν το έκανε σε όλες τις πρίζες.Φέρτε το όμως κτλ. Αλλα μένω επαρχία και αυτη την εποχη το θέλω, όταν κατέβω Αθήνα μπορεί να το πάω. Αλλα πέρα απο αυτό, πως σας φαίνετσαι σαν θέμα? Μήπως κάποιες πρίζες έχουν λάθος τάση και φαίνεται έτσι?Αλλα λαπτοπ δεν το κανουν, αλλα ετυχε κ ηταν ολα πλαστικα...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.