Jump to content

bouller1995

Premium Members
  • Posts

    257
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About bouller1995

  • Γενέθλια 10/12/1995

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Athens

bouller1995's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. bouller1995

    Corsair K70 RGB MK.2 SE Mechanical Gaming Keyboard Review

    Καταπληκτικό review ! Ευχαριστούμε !
  2. bouller1995

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Hero siege ένα πολύ ενδιαφέρον και ευχάριστο παιχνιδακι 2d rpg για να περνάει ή ώρα ! ?
  3. bouller1995

    Πρόβλημα με jack ήχου

    Καλησπέρα και ευχαριστώ για το χρόνο σας. Το πρόβλημα λύθηκε. Έκανα unmute τα devices μέσω του HD audio manager.
  4. Καλησπέρα, μόλις έστησα το καινούριο μου PC και έχω το εξής πρόβλημα. Ενώ τα μπροστά jacks ήχου δουλεύουν κανονικά, τα πίσω (τα οποία είναι ενσωματωμένα στην μητρική) δεν παίζουν ήχο, παρόλο μου δείχνει ότι έχω συνδέσει το καλώδιο. Έχω δοκιμάσει να περάσω κοντεκς μήπως εφταιγε αυτό αλλά δεν δούλεψε. Δεν έχω βαλει εξωτερική κάρτα ήχου, οπότε χρησιμοποιώ της μητρικής. Στο γκουγκλ έψαξα αλλά δεν βρήκα πουθεν'α το ίδιο πρόβλημα. Μήπως έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει? Motherboard: MSI A970-G43 Processor: AMD FX 6300 Graphics Card: Nvidia GTX 750 Ti RAM: 8GB Case: CM K380 SSD: Samsung 850 EVO 120 GB HDD: WD 1TB PSU: Corsair CX 600 600 Watt Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  5. bouller1995

    headphones/headset 160 euro

    @wolves Πολυ ανωτερα απο τα siberia σε ποιοτητα ηχου,παρομοιο μπασο ισως ελαχιστα καλυτερο στα siberia. Τα cloudx εχουν πιο καθαρο ηχο τοσο in-game οσο και σε μουσικη. Στα cloudx το μαξιλαρακι που ακουμπαει στο πανω μερος του κεφαλιου ειναι λιγο σκληρο αλλα μαλακωνει μετα απο λιγες μερες. Και τα 2 headset ειναι πολυ ανετα.Προσωπικα με βολεψαν περισσοτερο τα Cloudx διοτι φοραω γυαλια και δεν με πιεζουν καθολου χωρις αυτο να επιρεαζει το noise cancellation.
  6. bouller1995

    headphones/headset 160 euro

    Αγορασα τα Cloudx και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλα για την τιμη τους. Πολυ καλη αποδοη σε games. Αρκετα καλο noise cancellation. ευχαριστω για τον χρονο σας.
  7. bouller1995

    headphones/headset 160 euro

    Έγινε ευχαριστω
  8. bouller1995

    headphones/headset 160 euro

    Ρώτησα για beyer δεν έχει απόθεμα η εταιρία. Επίσης για τα cloudx έχω διαβάσει οτι είναι πολύ ποιοτικά. Αξίζει να πάω τελικά σε cloudx Η να δώσω κάποια χρήματα παραπανω και να πάω σε pc 350 ; @dirving69 δυστυχως δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Τα μονα που δοκιμασα ηταν τα steelseries 9h αλλα δεν με ενθουσιασαν.
  9. bouller1995

    headphones/headset 160 euro

    Ευχαριστω για το χρονο σας μαλλον θα παω για Hyperx Cloud. Ειναι remake των Qh-90 ;
  10. bouller1995

    headphones/headset 160 euro

    Εαν παω σε beyerdynamic ποσα Ohm πρεπει να επιλεξω
  11. Καλησπερα thelab, Μπορω να διαθεσω για headphones/headset (κλειστου τυπου) το παραπανω ποσο. (160+-) Η χρηση ειναι καθαρα για competitive gaming. Διαβασα καποια αρθρα σε σχετικο site αλλα μπερδευτικα λιγο. Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω τα siberia v2 3.5 mm jack και θα ηθελα κατι καλυτερο γι'αυτο λοιπον θελω την γνωμη σας. Ευχαριστω εκ των προτερων. edit: Τα hd 558 πιστευετε οτι θα με καλυψουν σε noise cancellation; Επισης τσεκαρα και αυτα εδω https://www.skroutz.gr/c/772/headphones.html?from=most-popular&keyphrase=BeyerDynamic+DT+770+Pro Τα ακουστικα θα χρησιμοποιηθουν χωρις καρτα ηχου για αρχη...
  12. bouller1995

    Activision: Οι πωλήσεις του Call of Duty franchise ξεπερνούν τα 10$ δις

    Επισης σε competitive level το game εξελισεται α
  13. Παρα πολυ ομορφο αποτελεσμα ΜΠΡΑΒΟ !
  14. bouller1995

    Msystems και αντιμετώπιση πελατη...

    Παντα αγοραζα απο το msystems και θα συνεχισω να αγοραζω Διοτι ειναι εξυπηρετικοι,ΠΟΛΥ καλοι στη δουλεια τους και διπλα στο σπιτι μου αρα ειμαστε ΚΟΜΠΛΕ. :jump1:
  15. bouller1995

    Mouse Freeze ingame

    Firmware Update έχεις κάνει? -Ναι Το utility τρέχει την ωρα που παίζεις games? -οχι το εχω κλεισει msconfig Δοκίμασε να κατεβάσεις (αν γινετε στο Pure δεν ξερω) το polling rate -παιζω με 500 hz το αλλαξα δεν εγινε κατι Δοκιμασε χωρις Driver -Δοκιμασα μετα απο λιγο αρχιζει freeze Δοκιμασε σε αλλη USB Θυρα -Δοκιμασα το ιδιο θεμα παλι μαλλον με βλεπω για rma *μαλλον παιζει θεμα με το καλωδιακι που βγαινει απο το ποντικι. Eυχαριστω για το χρονο σου
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.