Jump to content

Ap.Tsele

Members
  • Posts

    23
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Ap.Tsele

  • Γενέθλια 30/12/1994

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Βόλος
  • Ενδιαφέροντα
    PC programming...

Ap.Tsele's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Γεια σας, με ενα φιλο μου σκεφτηκαμε να ξεκινησουμε να φτιαξουμε δικες μας μπλουζες με δικα μας σχεδια και δικια μας μαρκα...Ξερει καποιος που θα βρω μπλουζες ΧΩΡΙΣ ετικετα απο μεσα, ωστε να βαλω δικια μου? η που μπορω να μιλισω για αυτο?
  2. Ap.Tsele

    Ερωτηση για chat script σε website

    Σε ενα κενο site...χωρις τπτ...να βαλω μονο μια τετια σελιδα που να γραφουν μυνηματα!
  3. Ap.Tsele

    Ερωτηση για chat script σε website

    πως λεγεται το κομματι που ψαχνω ξερουμε? κολλησε το μυαλο μου...
  4. http://messagetotheuniverse.com/ εχετε ιδεα πως μπορω να βαλω μια τετοια συζητηση σε site? οχι live chat...ετσι μηνυματα σαν αυτο!
  5. Γεια σας! Ειμαι σε ενα προγραμμα cosmote 25 για 18 μηνες! Γινεται να αλλαξω το προγραμμα σε κατι μικροτερο? (για λιγοτερα λεφτα!) Το προγραμμα ηταν με επιδοτηση 150Ευρω!
  6. Ap.Tsele

    Ευρεση εργασιας στο εξωτερικο (πληροφορικη)

    Αυτο εννοω...ποια κατηγορια συγκεκριμενα...οπως ειπες για βασεις δεδομενων η δικτυα η +++++....η ερωτηση μου ειναι τελειως σχετικη απλα γνωμες ψαχνω
  7. Ποιος τομεας πληροφορικης πιστευετε οτι εχει πιο πολυ ζητηση στην ελλαδα και στο εξωτερικο? Θελω να παω σε καποια σχολη/ιεκ για να φυγω οταν τελειωσω για εξωτερικο! για αυτο θελω γνωμες...ενα παραδειγμα...σε μια εταιρια στο εξωτερικο τι δουλεια ειναι πιο πιθανον να ζητησουν? web designer? database? τι? Eυχαριστω!
  8. http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/laptop-dell-inspiron-3542-(i7-4510u-4gb-500gb-840m Αξιζει τα λεφτα τ? μεχρι 500 ποιο λαπτοπ προτεινετε?
  9. Για σας...ειχα μια σελιδα στο fb με 50 χιλιαδες ατομα...την πουλησα και ο αγοραστης θελει να γινω επιμελητης ωστε να ανεβαζω φωτογραφιες,στατους,ανεκδοτα...με ρωτησε για τιμη και δεν ξερω τι τιμη να του πω...εχετε ιδεα μηπως? (τιμη για ΕΝΑ μηνα)
  10. Ap.Tsele

    "Αντιγραφη" T-shirt

    ξανα λεω...εχω την μπλουζα βαμενη με spray έτοιμη...θέλω να την κάνω copy x5 φορες....όχι να τις βάψω 5 φορες στο χέρι...να πάω παράδειγμα σε ένα μαγαζί και να πω φτιάξε μου αυτή την μπλούζα 5 φορες....αυτο!
  11. Ap.Tsele

    "Αντιγραφη" T-shirt

    Παντως δεν πιστευω να μπορουν να κανουν κατι... :/
  12. Ap.Tsele

    "Αντιγραφη" T-shirt

    πως να scannarω κατι τετοιο? Ο.ο
  13. γεια σας, έχω δημιουργήσει μια ομάδα με τους φίλους μου (για party) και έχω φτιάξει μια μπλούζα στο χέρι χειροποίητη με spray και μαρκαδόρους....έχει κανεις ιδέα πως μπορώ να την κάνω "αντίγραφα"? για 4-5 μπλούζες? :magic:
  14. Ap.Tsele

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=YJngdFikpUE]Eleftheria Eleftheriou - Taksidi Sti Vroxi ( New Official Single 2012 ) HQ - YouTube[/ame]
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.