Jump to content

Vagosman

Premium Members
  • Posts

    229
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Vagosman

  • Γενέθλια 18/05/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    All around
  • Ενδιαφέροντα
    Gaming, Cycling, Scuba Diving
  • Επάγγελμα
    Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχ.

Vagosman's Achievements

  1. Vagosman

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Καλη χρονιά με υγεία σε όλους
  2. Eρώτηση: Αν αγοραστεί κλειδί απο κλειδάδικο είναι εξασφαλισμένη μια μικρή επιχείρηση/ελ. επαγγελματίας σε περίπτωση ελέγχου; Μπορεί κανονικά να προσκομίσει απόδειξη αγοράς και πληρωμής ακόμα και απο paypal; Με λίγα λόγια είναι νόμιμη η αγορά λογισμικού με χρήση κλειδιών απο το web;
  3. Vagosman

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Xρόνια πολλά στο The Lab. Ευχόμαστε να παραμείνει δυνατό και πάντα μεσα στην επικαιρότητα.
  4. Πιθανά οι High End να παρουσιάζουν αύξηση ωστε τα συστήματα να ειναι VR Ready. Οχι οτι απαραίτητα θα αγοράσουν όλοι VR αλλα το marketing δουλεύει υπέρ τους.
  5. Vagosman

    Ας κάνουμε το εργαστήρι καλύτερο - V3 Edition

    Τα RSS ενω δουλευουν τέλεια θα ήθελα να έχουν ενεργά λινκς ωστε απο το feed να μπορούμε να πάμε απευθείας στο άρθρο. Τωρα αν θελήσουμε να δούμε τις απαντήσεις η να γράψουμε κάποιο σχόλιο θα πρέπει να πάμε χειροκίνητα στις ειδήσεις και στο συγκεκριμένο άρθρο.
  6. Vagosman

    TheLab.gr V3 Bugs

    Fixed
  7. Vagosman

    TheLab.gr V3 Bugs

    Sorry που ποστάρω εδω, αλλα στον Χμας διαγωνισμό δεν μπορούμε να γράψουμε για συμμετοχή.
  8. Vagosman

    Enermax LIQTECH 240

    Βασικά απότι έχω καταλάβει κατι παιζει με το ψυγείο και τα πιο χοντρά φινς. Γιατι οντως δε λυγίζουν με τίποτα. Οπότε εφόσον τα φανς ειναι πολύ καλά, η αντλία σταθερή στις 2600rpm και αθόρυβη μένει το ψυγείο και η πιθανά κακή μεταφορά της θερμοκρασίας στα fins. Ναι μεν οι επιδόσεις δεν ειναι κορυφαίες αλλα επαρκουν να κρατήσουν το cpu αρκετά κάτω απο 70 στα core οποτε δηλαδή κάτω απο 60 στο package. Η ουσιαστική διαφορά ομως ειναι στη μεταφορά θερμότητας μακρυά απο mobo και ram οπως και η αθόρυβη λειτουργία. Στο ρελαντί και λόγω θερμοχωρητικότητας του νερού μπορουν τα φαν να ειναι και κλειστά.
  9. Vagosman

    Enermax LIQTECH 240

    εχεις να δώσεις feedback απο τη χρήση;
  10. gtx750? νομιζω είναι vfm και στο budget σου
  11. Vagosman

    Οι αγορές μας..!!

    τα ΕΛΤΑ έχουν σαπισει. Υπό στελεχωμένα ψιλοαπεργιες κτλ. Τα παντα απο Ασια αργούν υπερβολικά. Φοβαμαι οτι αμα συνεχίσει αυτό και με τους Ελληνες να κάνουν θέμα και claims η Ελλάδα θα γίνει σύντομα exclude για παραδόσεις όπως είναι σε αρκετές περιπτώσεις η Ιταλία.
  12. Είναι desktop; Αν ναι προσπαθείς στις μπροστά θύρες USB; Δοκίμασε στις πίσω που είναι απευθείας πάνω στη mobo. Αν πάλι δεν παίζει φταίει η mobo και όχι το τροφοδοτικό.
  13. Badges απο διάφορα παιχνίδια η μονο απο το summer sales? Προσωπικα εφτιαξα ενα summer για πουλούσα συνεχώς τα εξτρα και 3-4 απο αλλα games. Πάλι δεν πήρα τίποτα. Το μόνο κέρδος ειναι 3-4€ απο πωλήσεις summer καρτών οσο ήταν ακριβές. Τρίχες δηλαδή.
  14. 12 φοιλ; Εγώ ζερο πώς τα κατάφερες; ψήφισα σε όλα.
  15. Vagosman

    Thief 4

    Ασχολείται ακόμα κάποιος με αυτό το έκτρωμα; 15 ευρώ προσφορά στον ατμό και πάλι δεν αξίζει.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.