Jump to content

reinko24

Premium Members
  • Posts

    291
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About reinko24

  • Γενέθλια 01/01/1980

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο
  • Περιοχή
    Μαρούσι
  • Ενδιαφέροντα
    Hardcore Gaming
  • Επάγγελμα
    Πωλητής

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

reinko24's Achievements

  1. Ψάχνω μητρική να σετάρω ένα μηχάνημα 2ης γενιάς ι5 2500k αλλά θέλω Ζ77x chipset καθώς είναι το τελευταιο της γενίας του που υποστήριζε μνήμες με χρονισμό 2133 μεσω xmb απο το bios αν έχει κάποιος συμφωρουμήτης και είναι απο Αθήνα για να γίνει η συναλαγή ευχαρίστως να το κανονίσουμε!
  2. reinko24

    Αφαίρεση παλιάς κόλας

    αν έχεις dremel βάζεις λεπτό γυαλοχαρτο για πλαστικο δοκιμάζεις αν δν βγαίνει λίγο πιο χοντρό και πάει λέγοντας.Είναι πααααρα πολύ παλία η κολλα απο οσο μπορω να καταλάβω απο την φωτό έχει πολυμεριστεί πάνω στο πλαστικό σώμα οπότε έχει γίνει ένα.Οπότε μόνη σίγουρη λύση τρίψιμο άσε που θα βοηθήσει να κολήσει και καλύτερα η επόμενη μεμβράνη.
  3. reinko24

    Πρόβλημα με κάρτα γραφικών

    Κρίμα τότε μόνο πολύ καλός καθαρισμός και ενας έλεγχος θα σε βοηθήσουν να βρεις την αιτία του κακού!Μακάρι να είναι κανας μισοσκασμένος πυκνωτής. Καμιά φορά είναι και οι drivers της nvidia που κρασαρουν για δοκίμασε με κάποιους που ήξερες οτι η κάρτα δούλυε ρολοι
  4. reinko24

    Πρόβλημα με κάρτα γραφικών

    Δοκίμασες να φλασάρεις και το bios της κάρτας;αν θυμάμαι καλά έχει dual bios,τσέκαρε λίγο και τα ρευματα στους πυκνωτές.Κάνε έναν καλό καθαρισμό με Ισοπροπυλική Αλκοόλη σε όλα τα μερη της κάρτας ακόμα και στο pcb απο πίσω.Αφού φριζάρει όλο το pc πιθανόν να είναι ή καποιο memory chipset ή δυστηχώς το chip της κάρτας αν είναι αυτό απλά κάποια στιγμή θα παραδώσει πνεύμα.
  5. reinko24

    windows 10 format

    @gdp77 Ναι αυτό ήθελα να μπορώ να έχω πλήρες αντίγραφο γιατί μετα απο εκατοντάδες format έχω βαρεθεί μετά και για μια εβδομαδα να προσπαθώ να ξαναεπαναφέρω τα πάντα όλα στην μορφή που τα είχα ειδικά κωδικοί από σελίδες στο firefox και ρυθμίσεις σε προγράμματα και εφαρμογές.
  6. Υπάρχει τρόπος να κρατήσουμε σε windows 10 ολόκληρο αντίγραφο του σκληρού μας δίσκου και αφού βάλουμε νέο φορμαρισμένο δίσκο να τον κάνουμε mount τα αρχεία του παλιού στον νέο και να μην χρειαστεί να ξαναπερασουμε οτι εφαρμογή είχαμε οτι κωδικό ότι αναβάθμιση;
  7. reinko24

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Καλησπέρα.Να ρωτήσω αν υπάρχει
  8. reinko24

    SteamGifts.com Thread 2.0 (GiftLab)

    Ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλά και να τα χιλιασεις τα χρόνια στο steam καλές γιορτές σε όλους!
  9. reinko24

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2017

    Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους!
  10. Απο προσωπική πείρα θα ήθελα να σου πώ πως απο την στιγμή που όλα ελεγχονται με εγκεφάλους και δεν γίνεται με κάποιο hack να κρύψουν χιλιόμετρα σχεδόν όλα πλέον αναγράφουν τα πραγματικά τους...Το θέμα είναι η μεταχείρηση και αν ήταν το πρώτο όχημα αυτού που το είχε σε αυτή την περίπτωση έμαθε πάνω σε αυτό και κατα 99% του εχει μαμησει τα ράμματα ασχετο αν δεν εχει τρακάρει ή εκανε και τα service του Το οχημα θα είναι ζορισμένο όσο δεν πάει...και πολλά άλλα πολλοί το έχουν στο όνομα κα΄ποιου συγγενη μεγάλου σε ηλικία και σου λένε να μωρε ο παππούς το είχε..ελα μου ομως που το είχε ο εγγονος και του χει βγάλει τα μάτια..Άσε που και στις αντιπροσωπίες αν δεν έχει πραγματικά μέσα εναν φίλο ή εστω γνωστό δεν πρόκειτε να ασχοληθούν αν το πας για έλεγχο θα βάλουν το διαγνωστικό και θα σου πούν οτι βγάλει.. Για εμένα αν έχεις το budget για την αγορά υπολόγισε και ενα budget για μετά δηλαδή να έχεις χρήματα για Σήμα/ασφάλεια/service/Πιθανόν ζημιά δηλάδή αλλα 1.500 ευρώ περίπου τουλάχιστον για τα πρώτα 2 χρόνια...Σε μτχ μην πάς εκτός και αν είναι φίλου ή συγγενή που γνωρίζεις... Σε σχέση απόδοσης τιμής μακράν το καλύτερο και το ποιο οικονομικο είναι το ι20 με κλειστά μάτια απλά σε 2-3 χρόνια όλα τα πλαστικά μεσα στο όχημα αρχήζουν και τρίζουν πάντως δεν σπάει δεν χαλάει είναι κουκλί και είναι με τα περισσότερα εξτρα απ όλα στην κατηγορία του!
  11. reinko24

    Coil whine σε καινουργια gtx 1070 stryx

    Συμφωνώ 100% και εγω για msi απο προσωπική εμπειρία μετά απο πολλά χρόνια σε asus πήγα σε Gigabyte και τελικά κατέληξα στην Msi... Βέβαια τυχερά είναι αυτά ακόμα και σε πανάκριβες κάρτες οτι υλοποιηση και να είναι παίζει να υπάρχει coil whine.....Δε χάνεις να την στήλεις πίσω ούτε συ άλλως όλες οι εταιρείες το δέχοντε σαν rma οπότε μη μασάς
  12. reinko24

    PowerLine για Cosmote Tv

    Δεν υπάρχει κάποια άποψη καθόλου πάνω στο θέμα;είναι τόσο δύσκολο αυτο που θέλω να κάνω;
  13. reinko24

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλές γιορτές με αγαπη και υγεία! Ευχαριστούμε πολύ!
  14. Καλημέρα! Θα ήθελα γνώμες για ζεύγος powerline για να μπορέσω να μεταφέρω το internet στον αποκωδικοποιητη απο το δωμάτιο στο σαλόνι απόσταση που έχουν οι πρίζες μεταξύ τους είναι 10 μέτρα σε ευθεία επειδή θα είναι κυρίως streaming να φανταστώ θέλω κάτι αξιόπιστο και δυνατό. Η ταχύτητα είναι σταθερή στα 49mbps χωρίς αποσυνδέσεις μέχρι 120-130 ευρώ μπορώ να δώσω για ζευγος
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.