Jump to content

Fulgore1

Premium Members
  • Posts

    159
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Fulgore1

  • Γενέθλια 01/01/1987

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθηνα

Fulgore1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Fulgore1

    Battlefield 4

    Και εγω συμφωνω με τον παραπανω.Διωξε τις 760 οσο η τιμη των 960 ειναι ακομα υψηλη Κριμα παντως που το BF4 εχει ακομα και τωρα τοσα θεματα,αν και κατι μου λεει οτι ο κοσμος θα συνεχιζει να παιζει το BF4 γιατι το Hardline δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.
  2. Fulgore1

    Η GTX 970 μου εχει ερθει. Τι να κανω?

    Για τις Asus δυστηχως θα διαφωνησω γιατι τα τελευταια χρονια εχει γεμισει απο Rma η Oktabit,και παρα πολλα ατομα σε διαφορα forum ειχαν θεματα με Asus καρτες γραφικων απο R9 280x μεχρι και 970. Η gigabyte G1 ειναι τιμια επιλογη και επιτελους που βαλανε και Backplate και φωτιζομενο Logo για εμας που εχουμε πλαινο καπακι
  3. Fulgore1

    gtx 970 vs r9 290 για 1080p gaming

    Μπραβο σου που εισαι ειλικρινης
  4. Fulgore1

    World of Warcraft

    Δυστηχως ο Genjuros ειχε παλια μεχρι και τα 70 αντε λιγο στις αρχες των 80 κοσμο. Μετα οι περισσοτεροι εφυγαν,οι μεν ξενοι γιατι ειχαν βαρεθει τους Ελληνες να σπαμαρουν στα Ελληνικα σε ολα τα Chat,οι δεν Ελληνες γιατι βαρεθηκαν.
  5. Fulgore1

    Battlefield 4

    Μεχρι να παρεις την R9 θα το αγορασεις μια και καλη σε bundle μαζι με την καρτα . Αρα απο μενα μαζευε για TitanFall .
  6. Fulgore1

    Battlefield 4

    Ετσι πιο πολλα προβληματικα παιχνιδια να βγουν για το Pc και σε 5-6-10-100 μηνες θα τα φτιαξουν. Αυτα βλεπουν οι κατοχοι κονσολας και γελανε με το Pc Gaming, να τρωμε μες την μαπα τα αθλια console ports στο Pc Και να περιμενουμε μηνες μεχρι να φτιαξουνε το παιχνιδι.Πιο προσφατο παραδειγμα αυτο του AC4 σε υψηλες απαιτησεις.Ε ρε ντοματες που θελουν μερικοι Devs :tomato:
  7. Fulgore1

    ΧΒΟΧ ΟΝΕ vs PS4 - H μάχη

    Χαχα Review του Ps4 με μπλουζα XboxOne Exclusive παιχνιδιου(Dead Rising) Απλα θεοι :fun:
  8. Fulgore1

    Diablo 3

    1.5χρονο τωρα 36ευρο η εκδοση για Pc Diablo III PC | Skroutz.gr Και για Ps3 σε λιγους μηνες απο 55ευρο η τιμη στα 34ευρο http://www.skroutz.gr/s/3304059/Diablo-III-PS3.html?keyphrase=diablo+3(για κονσολες το Diablo βγηκε το Σεπτεμβριο αν θυμαμαι καλα)
  9. Ενα απο τα καλυτερα video που δειχνει τους προβληματισμους για το παρον και μελλον του Wii U(τουλαχιστον μεχρι και του χρονου) The Point - Is the Wii U a failure? - The Point - GameSpot
  10. χαχα Οκ τοτε(βαλε ομως και καμια φατσουλα απο διπλα να καταλαβουμε την ειρωνια )
  11. Γιατι εχει βγει το ps4 στην ιαπωνια και δεν το ξερουμε???:no: PlayStation 4 hitting Hong Kong December 17 - GameSpot The console will launch in Sony's home country of Japan on February 22.
  12. Αλλωστε ειναι γνωστο πότε θα δουμε τις μεγαλες πωλησεις στο Wii U.Οταν μετα απο 2-2.5-3χρονια αρχισουν οι developpers να αξιοποιουν τις δυνατοτητες των κονσολων(οπως εχει ηδη παραδεχτει και ο Mark Cerny του ps4),λιγο πριν γινει αυτο θα αρχισει η Nintedo να βγαζει τους γνωστους της AAA τιτλους και με το που θα αρχισουν να βγαινουν και τα πρωτα βαρβατα παιχνιδια τυπου Uncharted τοτε θα αρχισει και η μεγαλη πτωση τιμης στην κονσολα(οπως εγινε και με το Wii). Δεν ειναι πχ τυχαια η κυκλοφορια των WindWaker Hd και Super Mario 3d την περιοδο που βγηκαν στην αγορα Ps4 και XboxOne .
  13. Στην Ελλαδα παντα μονο οτι ειναι Zelda και mario πουλαει(ουτε καν τα φοβερα Metroid Prime δεν αγοραζουν)γιατι οι Ελληνες gamers,δεν ξερουν τιποτα αλλο/ψαχνονται με τα παιχνιδια. Οπως αλλωστε και τα παιχνιδια που πουλανε περισσοτερο σε Playstation ειναι GTA,Fifa/Pro,Nba,Cod/Bf και GT (αντε και λιγο Gow,Uncharted και LoU λογω της μεγαλης διαφήμισης)
  14. Fulgore1

    ΧΒΟΧ ΟΝΕ vs PS4 - H μάχη

    Δυστηχως αυτος ειναι και ο λογος που μου ειναι προς το παρον αδιαφορες οι κονσολες. Και βεβαια στεναχωριεμαι οταν διαβαζω οτι το Ps4 τις πρωτες μερες θα ειναι εξαντλημενο στα περισσοτερα μαγαζια.Καλα ηθελα να ηξερα ολοι αυτοι που αγοραζουν τις κονσολες δεν βλεπουν ποσο κοστιζουν τα παιχνιδια???Δεν γνωριζουν οτι το Online πλεον κοστιζει για να παιξεις?? Ενταξυ τους αρεσουν τα Ps4 και XboxOne controllers,ας τα αγορασουν ξεχωριστα να παιζουν στο pc μιας και λειτουργουν μια χαρα. Και βεβαια ειναι ο γνωστος Ελληνας gamer,αγοραζει ps4 για να παιζει Pro/Fifa,CoD/BF,και απο exclusive για τα ματια του κοσμου GT και GoW.:slap:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.