Jump to content

MikeTheGreek

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About MikeTheGreek

  • Γενέθλια 16/05/1994

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Βόλος
  • Ενδιαφέροντα
    Το χόμπι μου είναι να παίζω παιχνίδια.

MikeTheGreek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. MikeTheGreek

    ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

    Έχω ένα midi παλιό της Altec.Το παρακάτω είναι μόνο το κουτί έχω παλιά είχα όλο αυτό στην συγκεκριμένη φωτογραφία και από τότε το αναβάθμιζα και το αγόρασα το 2007 και θα πάρω το HAF-X σε μερικούς μήνες. Άρα ότι και να πάρω κολλάει η μόνη διαφορά είναι το μήκος σωστά?
  2. Καλησπέρα.Έχω αγοράσει πρόσφατα τον Samsung 850 Evo και τον WD Caviar Black 1TB και δεν ξέρω τι sata καλώδια να αγοράσω....καμία ιδέα?Επίσης μήπως ξέρετε αν χρειάζομαι να αγοράσω και υποστήριγμα?Ευχαριστώ.
  3. MikeTheGreek

    Call of Duty: Advanced Warfare

    Επειδή παίζω χρόνια αυτές τις σειρές στο PC από την μέρα που το πρώτο Call of Duty είχε βγει το 2003 και ξέρω τις σειρές απ'έξω έχω να πω πως τα γραφικά του δεν παίζονται.Καταρχάς μια νέα εταιρεία που το φτιάχνει επί 3 χρόνια το game 2.5 χρόνια τους πήρε μόνο το Single και άλλο μισό το Multi.Τώρα οι εταιρίες θα έχουν περισσότερο χρόνο να φτιάχνουν τα νέα Call of Duty γιατί πριν είχαν μόνο 1 χρόνο να το φτιάχνουν και τώρα η κάθε εταιρία έχει 3 χρόνια να φτιάξει το παιχνίδι τους.Το Battlefield φτιαχνόταν ανά 2 χρόνια και τώρα πήρε ιδέες η DICE να το κάνουν ανά 3 χρόνια η και 1 χρόνο περισσότερο γιατί θα βγει το Hardline που πιστεύω και ελπίζω να μην έχει bugs όπως το 4 γιατί ακόμα έχει.Λοιπόν τα cutscenes είναι τα καλύτερα που έχω δει και το IGN έδωσε βραβείο στο Advanced Warfare για την καλύτερη τεχνολογία γραφικών ορίστε και το link:http://www.ign.com/lists/best-of-games-achievement/technology/call-of-duty-advanced-warfare .Κατά την γνώμη μου το Advanced Warfare δεν είναι ούτε καλύτερο ούτε χειρότερο είναι κάπου στην μέση και φυσικά είναι η απάντηση του Ghosts που είχε το χειρότερο score στα review που η Infinity Ward έλεγε ψέματα ότι ήταν Next Gen ενώ ήταν αναβαθμισμένη μηχανή.Τουλάχιστον η πρόσφατη έκδοση στα system specs είναι ακριβής για παράδειγμα λέει ότι χρειάζεται 6gb ram και τόσο περίπου χρησιμοποιούσε...για την ακρίβεια 5.7 - 5.8 usage.Το νέο Call of Duty δεν με ξάφνιασε παρά μόνο στα γραφικά στο story στους ηθοποιούς [Kevin Spacey] και στο Exo Zombies.Πάνω κάτω τα Exo Zombies είναι πολύ ΜΑΠΑ αλλά θα τα δοκιμάσω βάλανε και ηθοποιούς γιατί οι expert στα zombies είναι προφανώς η Treyarch μιας που είναι η αγαπημένη μου εταιρία και εύχομαι να είναι πολύ καλύτερο το νέο Call of Duty από το Advanced Warfare και το Ghosts....σε 3 μήνες θα έχουμε τα πρώτα leaks για το νέο Call of Duty και τον Μάιο που όλα τα reveal του Call of Duty γίνονται θα το δούμε.
  4. MikeTheGreek

    G.Skill Sniper

    Ναι όπου και να την βάλω δεν μου το ξεκινάει το PC.Αν όμως βάλω τις άχρηστες που τις έχω για ώρα ανάγκης μπαίνουν σε όλα τα slot.Δηλαδή μου προτείνεις να τις δώσω πίσω να πάρω τα λεφτά μου πίσω και να αγοράσω triple channel στα 1600 Mhz αλλά και παραπάνω να πάρω μου λένε δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί η mobo θα την κατεβάσει την ταχύτητά.Ποιες μνήμες μου προτείνεις 80 ευρώ τις πήρα αυτές και έχω άλλα 50 με 130 πιστεύω παίρνω πολύ καλύτερες.
  5. Έχω τις εξής μνήμες dual channel και η μητρική μου υποστηρίζει μέχρι triple στα 1600 και οι μνήμες είναι στα 1866 και ξέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί η μητρική θα τις κατεβάσει στην ανάλογη ταχύτητά.Το πρόβλημα είναι ότι τις πήρα πριν 2 μήνες από το VisionStudio και νόμιζα ότι η μητρική μου θα μπορούσε να μείνει με dual channel και δεν γίνετε γιατί τις έβαλα και μόνο μία δουλεύει και έχω κάτι άχρηστες μνήμες από 1gb η κάθε μία και όταν της έβαλα λειτουργούσαν όλες σε όλες τις θύρες.Τι να κάνω?Μπορώ να αγοράσω 1 module με τις ίδιες συχνότητες με τις Sniper και να τις συνδέσω όλες γιατί αν δεν βρω θα πρέπει να πάρω καινούργιες. G.Skill SNIPER F3-14900CL9D
  6. Καλησπέρα στο thelab έχω μια απορία σχετικά με το κλείσιμο του υπολογιστή.Όταν πατάω τερματισμό λειτουργίας κλείνω και το τροφοδοτικό αυτό που κάνω είναι σωστό η λάθος?Επίσης βγάζει προβλήματα αν το κλείνω ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.