Jump to content

sapounos

Members
  • Posts

    23
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About sapounos

  • Γενέθλια 11/09/1988

sapounos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Παιδια εχω παραγγειλει απο mechanical keyboards απο τις 11 Ιουνιου και δεν εχει έρθει ακομα. επικοινωνησα μαζι τους και στην ελλαδα το δεμα ειναι απο 16 ιουνιου μιας και μου δωσαν tracking number. μηπως ξερει κανεις με ποιον συνεργαζεται η USPS στην ελλαδα η εστω να ξερει που μπορω να απευθυνθω? εν τω μεταξυ στις 19 ιουνιου εγραφε ενα Update status στο tracking number το οποιο ελεγε: Date & Time: June 19, 2015 , 2:45 pm Status of Item: Addressee cannot be located - Scheduled for another delivery attempt today Location: GREECE εψαξα στο ιντερνετ να δω με ποιον συνεργαζεται η USPS εδω αλλα τιποτα.. μηπως ξερει κανεις?
  2. ωραια! μαλλον για shine 4 με βλεπω απλα θα περιμενω λιγο μιας και θα ρθει απο Αμερικη!
  3. Σκεφτομαι και για ducky shine 4 παιδια εχει κανενας γνωμη γι αυτο το πληκτρολογιο απο το 3 που εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενος (TKL)
  4. Το trigger z μου είναι μια χαρά γιατί θέλω με φωτιζομενα πλήκτρα.. Το εξάρτημα για τα χέρια είναι αποσπώμενο?
  5. To trigger z το φέρνουν στην Ελλάδα δηλαδή?? Ναι αυτό με το quick fire ultimate το χω ακούσει κ εγώ οτι δεν είναι και πολύ βολικό.. Σας ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις κ τη βοήθεια σας.
  6. καλησπερα παιδια.. υπαρχουν γνωμες για το CoolerMaster Quickfire Ultimate? επισης θα το ηθελα στην εκδοση των brown switch και ασπρο φωτισμο υπαρχει καταστημα ελληνικο που να φερνει αυτη του την εκδοση?
  7. καλησπερα! εχω την καρτα ηχου του τιτλου τη solo εκδοση και οταν βαζω μουσικη η παιχνιδι ακουγεται απο τα ακουστικα μου σαν να τα εχω παρα πολυ δυνατα και να πικαρουν... αυτο το προβλημα φτιαχνει οταν απενεργοποιησω το dolby home theater το οποιο ειναι καποιες ετοιμες ρυθμισεις equalizer αναλογα με το τι χρηση κανεις στο pc εκεινη την ωρα (gaming ταινιες μουσικη), επισης οταν το ξαναενεργοποιησω δεν επανεμφανιζεται το προβλημα. Ουσιαστικα υπαρχει μονο μεχρι να απενεργοποιησω και να ξαναενεργοποιησω αυτη την επιλογη της καρτας. επισης με επανεγκατασταση των drivers δεν λυθηκε το προβλημα. οταν αγορασα την καρτα δεν υπηρχε επισης αυτο το προβλημα.. μηπως ειναι καποια αναβαθμιση που δεν επρεπε να γινει?
  8. Καλημερα! Πρόσφατα αγόρασαν μια smart TV που υποστηριζει πολλές λειτουργίες μοιρασμου οθόνης ασυρματα όμως το PC μου με windows 7 απο μονο του δεν έχει αυτή τη δυνατοτητα. Υπάρχει κάποιος άλλο τροπος να κάνω stream τα games που παίζω ασύρματα στην τηλεοραση?
  9. Μολις τσεκαρα και filco πληκτρολογια.. δεν ειδα καποιο με φωτισμο.. δεν βγαζει με φωτιζομενα πληκτρα καποιο μοντελο?
  10. Σε Ευχαριστώ για την πληροφορία! θα το αγοράσω τότε.
  11. sapounos

    Αγορα Gaming Headset

    φιλε μου κοιταξε και για τα soundblaster tactic 3dAplha η sigma.. η διαφορα τους ειναι οτι τα δευτερα εχουν μεγαλυτερο ηχειο.. επισης λειτουργουν και με usb και χωρις usb μιας και το καλωδιο ειναι αποσπομενο.. το πρωτο ειναι κοντα στο 50αρι και το δευτερο στο 70αρι. ειχα τα sigma εγω και εκανα το λαθος να τα δωσω για να παρω κατι αλλα και το μετανιωσα πικρα
  12. ducky shine 3 στην ελλαδα παιδια εχει καποιο site? γιατι απο εξωτερικο ειναι πανακριβα μαζι με μεταφορικα... επισης αξιζει να παω απο blackwidow ultimate σε ducky shine 3??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.