Jump to content

Bradner

Premium Members
  • Posts

    67
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Bradner

  • Γενέθλια 04/04/1992

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ηρακλειο,Κρητ

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bradner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Γεια παιδια εδω και καιρο χρησιμοποιω το razer cortex. Πλεον νου φαίνεται οτι στο συγκεκριμενο προγραμμα η razer το παει για αλλο σκοπο και οχι για αυτο που ξεκινησε δηλαδη για μπουστερ!θελω να μου πειτε και σεις τη γνωμη σας αν αξιζει να το χρησιμοποιω!
  2. Bradner

    Επιλογη monitor!

    Καλο αυτο. Αυτη τη στιγμη το digideli δεν εχει διαθεσιμα κομματια παντως!!!
  3. Bradner

    Επιλογη monitor!

    Τι να πω... απο το μαρτιο εχο ει βγει το v2 και η benq ευρωπης φερνει ακομα το v1, αρα πολυ πιθανο να ειναι ετσι!
  4. Bradner

    Επιλογη monitor!

    Σε μερικα ελληνικα καταστηματα δεν εχουν το v2 η απλα δεν ξερουν τι εχει και σε ολα τα αμαζον ευρωπης v1!
  5. Bradner

    Επιλογη monitor!

    Εχω σχεδον καταληξει στη benq αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν μπορω να βρω την οθονη με v2 firmware. Ειναι τοσο σημαντικο το v2?
  6. Bradner

    Benq xl2411z

    Και γω το σκεφτομαι αυτο να σου πω την αληθεια αλλα οχι τοσο με το αμαζον αλλα με τις κουριερ που χρησιμοποιει, ειδικα η ups θα κανει οτι ειναι δυνατον να ερθει στη χειριστη κατασταση. Με μια ματια που εριξα και γω σε ελληνικα καταστηματα την καλυτερη τιμη την εχει το gamerland, αλλα και παλι ακριβοτερη απο αμαζον!
  7. Bradner

    Benq xl2411z

    Για αυτο που θελω βα παρω που εχει αξια πανω απο 150€...μαλλον οι δασμοι εκει θα ειναι αρκετα τσουχτεροι!
  8. Bradner

    Benq xl2411z

    Ευχαριστω πολυ. Ευτυχως που ρωτησα για τις πριζες και δεν την πατησα με τελωνειο
  9. Bradner

    Benq xl2411z

    Κριμα και ηταν κελεπουρι σε αυτη τη τιμη! Αυτο ισχυει και για τα αλλα αμαζον ή μονο για το com?
  10. Bradner

    Benq xl2411z

    Τελωνειο? Εχω παραγγειλει και αλλα πραγματα απο το amazon.com οχι τοσο μεγαλης αξιας αλλα δεν ειχα εξτρα χρεωσεις! Εισαι σιγουρος?
  11. Γεια παιδια! Σε λιγες μερες θα κανω μια αναβαθμιση στην οθονη μου και εχω καταληξει στη benq xl2411z. Την εχω βρει σε αρκετα καλυτερη τιμη απο το αμερικανικο αμαζον αλλα ξερω οτι εκει χρησιμοποιουν αλλες πριζες και αλλες τασεις. Τι θα χρειαστω για να ειμαι οκ? http://www.amazon.com/dp/B00ITORITU/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=WWYB3RJ81ZOQ&coliid=IQWDL8U8UGSI1
  12. Bradner

    Επιλογη monitor!

    Το θεμα ειναι οτι εχω ακουσει πως εαν δεν πιανεις πανω απο 100 fps δεν υπαρχει νοημα να πας σε τετοιο refresh rate! Ισχυει οντως?
  13. Γεια παιδια. Σε λιγο καιρο σκεφτομαι να αλλαξω την οθονη μου και ειμαι αναμεσα σε 2. Παιζω fps παιχνιδια και συγκεκριμενα στο bf4 πιανω πανω απο 60 fps. Τα μονιτορ 1. http://www.skroutz.gr/s/4814929/BenQ-XL2411Z.html?from=autocomplete&keyphrase=benq+xl2411z 2. http://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html?keyphrase=dell+u2414h Το ενα ειναι στα 144hz, θα δω καποια διαφορα? Τι μου προτεινετε?
  14. Γεια σας παιδια! Ειμαι κατοχος μιας gigabyte b75m-d3h rev.1 και αυτη τη στιγμη φοραει την εκδοση F4 BIOS. Θα ηθελα να ρωτησω εαν πρεπει να κανω την αναβαθμιση στα BIOS μιας και εχουν βγει αρκετες νεοτερες εκδοσεις!
  15. Bradner

    Razer blackwidow ultimate 2014

    Δυστηχως δεν εχω ανταπτορα για να το δοκιμασω, θα δω αμα βοηθησει αυτο που ειπα πως εκανα παραπανω και μετα βλεπουμε. Παντως για την ιστορια πληκτρολογιο των 140 ευρω δεν δικαιολογειται τετοιων προβληματων!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.