Jump to content

ghostsitter

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About ghostsitter

  • Γενέθλια 06/05/1994

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ghostsitter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ghostsitter

    ΑΛΛΑΓΉ ΚΟΥΤΙΟΎ

    Δεν θα σου προτεινα να παρεις καποιο απο τα κουτια που παραθετεις, καθως κυκλοφορουν πολυ ανωτερα κουτια στην αγορα και σε ιδιες αν οχι καλυτερες τιμες. Επειδη πριν μερικους μηνες εχτισα και εγω ενα καινουριο pc και ημουν αρκετο καιρο στο ψαξιμο, θα σου προτεινα ενα απο τα παρακατω. Αν θελεις ενα ησυχο και πληρες κουτι αυτες ειναι οι πιο value for money επιλογες: - ΝΖΧΤ Η440: https://www.skroutz.gr/s/4992532/NZXT-H440.html?from=autocomplete&keyphrase=nzxt+h440 (Ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου τεσσερεις μηνες τωρα και δεν εχω κανενα παραπονο. Εξαιρετικο κουτακι και πολυ ομορφο, μονο που δεν αποδειχτηκε οσο "αθορυβο" περιμενα αλλα σε καθε περιπτωση πιο ησυχο απο τα περισσοτερα κουτια που κυκλοφορουν.) - FRACTAL DESIGN DEFINE R4: https://www.skroutz.gr/s/2195260/Fractal-Design-Define-R4.html (Εξαιρετικο κουτι και αυτο, αν και θα σου προτεινα να περιμενεις να ερθει στην Ελλαδα το καινουριο R5 που κυκλοφορησε πριν μερικες μερες http://www.fractal-design.com/home/product/cases/define-series/define-r5-black, το το oποιο και χαλβαδιαζω και σκεφτομαι να πουλησω το NZXT και να το παρω) Αν δεν σε ενδιαφερει και τοσο ο θορυβος, τα παρακατω ειναι ολα πολυ καλα κουτια και θα μεινεις ικανοποιημενος οποιο και να επιλεξεις: - PHANTEKS ENTHOO PRO: https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?keyphrase=PHANTEKS+ENTHOO+PRO (Οτι πιο value for money κυκλοφορει στην κατηγορια του κατα την αποψη μου. Τουμπανο κουτι στα ολα του και σε πολυ καλη τιμη. Βγαινει σε 2 εκδοσεις, με παραθυρο ή χωρις, με 10 ευρω περιπου διαφορα μεταξυ τους) - FRACTAL DESIGN ARC XL: http://www.e-shop.gr/fractal-design-arc-xl-window-black-p-PER.911826 - PHANTEKS ENTHOO LUXE: http://www.e-shop.gr/phanteks-enthoo-luxe-full-tower-black-p-PER.813312 (Σχεδον ολοιδιο σκαρι με το φθηνοτερο PRO, με καποιες μικρες αλλαγες.) - CORSAIR OBSIDIAN 750D: https://www.skroutz.gr/s/4153266/Corsair-Obsidian-750D.html?keyphrase=CORSAIR+OBSIDIAN+SERIES+750D
  2. ghostsitter

    Στατικος Ηχος(τσιριγρα)

    Ναι συνεχιζεται κανονικα φιλε μου, γι αυτο και ανεφερα οτι λογικα ειναι θεμα του receiver/ηχειων. Επισης καρτα ηχου δεν υπαρχει, παει κατευθειαν στην μητρικη(Asus Maximus VII Ranger). Δεν εχω συνδεσει τιποτα αλλο στο DVD περα απο τα 2 ηχεια, το woofer και το καλωδιο rca που παει στον υπολογιστη. Το χρησιμοποιω αποκλειστικα για να ακουω μουσικη απο το PC και δεν το εχω συνδεσει με τηλεοραση ή κατι αλλο. Γενικα τωρα, δεν υπαρχει καποια wireless συσκευη που να το επηρεαζει. *Να αναφερω οτι τα ηχεια και το woofer ειναι αυτα που ερχονταν με το DVD. Δεν εχω συνδεσει τα υπολοιπα 3 γιατι ο υπολογιστης ετσι και αλλιως 2.1 ηχο μου εδινε(οπως φανταζομαι ειναι λογικο με την συγκεκριμενη συνδεσμολογια?)
  3. Εχω εναν σχετικα παλιο DVD RECEIVER της LG(HT302SD-D0) τον οποιο εχω συνδεσει με τον υπολογιστη μου με ενα καλωδιο RCA. Στον receiver εχω συνδεσει 2 απο τα 5 ηχεια(FRONT R, FRONT L) και το woofer. Το προβλημα ειναι οτι τα ηχεια κανουν εναν πολυ ενοχλητικο θορυβο( σαν τσιριγμα ενα πραγμα). Δεν προκειται για coil whine ή οτιδηποτε σχετικο με το hardware του υπολογιστη μου, αλλα με την συνδεση των ηχειων στον receiver (τα συρματακια μεσα στο καλωδιο που μπαινουν στον receiver). Τι θα μπορουσα να κανω σε αυτην την περιπτωση; Γινεται να τους περασω μια επιστρωση απο κατι(θυμαμαι υπηρχε μια γκρι στρωση πανω στα συρματακια) ή να τα αλλαξω?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.