Jump to content

Cardesign

Members
  • Posts

    38
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Cardesign

  • Γενέθλια 01/01/1986

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Κέρκυρα
  • Ενδιαφέροντα
    3D, Σχέδιο αυτοκινήτου.
  • Επάγγελμα
    Γραφιστική,design 3D

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cardesign's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cardesign

    Ασπρόμαυρα Windows

    @edward. Ευχαριστώ πολύ!!! Αυτό ήταν τώρα είναι όλα εντάξει, είναι ξανά έγχρωμο
  2. Καλησπέρα σε όλους και καλό Πάσχα Έγιναν ξαφνικά ασπρόμαυρα τα Windows,πήγα να κάνω copy paste κάτι και πάτησα κάτι κατά λάθος στο πληκτρολόγιο και έγιναν ασπρόμαυρα τα Windows.Ξέρετε πώς τα επαναφέρω στην αρχική του μορφή και έγχρωμα? Σας Ευχαριστώ.
  3. Cardesign

    ASUS STRIX GTX970 DC20C

    Μπορεί πάντως όταν έβγαινα έξω μου μύριζε καμμένο παντού ,όπου πήγαινα και λέω τι έχω πάθει και μου κόλλησε,και ρωτάω τους άλλους σου μυρίζει κάτι καμμένο?και λένε όχι. Μέχρι κ την Μητέρα μου έβαλα κ την αδελφή μου και δεν μυρίζει λένε το pc. Στην αρχή που μύριζε,δεν ήξερα για τους ανεμιστήρες της κάρτας κ ότι ανάβει αυτόματα νόμιζα τότε και ήταν στο 0 οι ανεμιστήρες ,τότε από εκεί μύριζε μάλλον , μετά κατέβασα το Afterburner της msi ,και ρύθμισα να ξεκινά από το 25-40% και από τότε υποχώρησε η μυρωδιά. Θερμοκρασία δωματίου έχω 27-28. κελσίου το Μεσημέρι-Απόγευμα χωρίς κλιματισμό. Το Gpu tweak δείχνει 29-31 στο χαλαρό,όταν παίζω GTA5-asseto corsa πάει έως 48.
  4. Cardesign

    ASUS STRIX GTX970 DC20C

    Τhanks σε όλους για τις απαντήσεις σας. Πήγα E-shop και παρόλα αυτά δεν το έδωσα,το άφησα να δουλεύει συνέχεια για 3-4 ώρες καθημερινά να δω μήπως αλλάξει τπτ και μειωθεί η μυρωδιά πάντως φεύγει σιγά σιγά,δεν μυρίζει όπως μύριζε πριν τόσο πολύ,σχεδόν δεν μυρίζει καθόλου πλέον το pc. κοίταξα και το πολύμπριζο, δεν μυρίζει αυτό, πλέον το πρόβλημα λύθηκε,η μυρωδιά υποχώρησε. πάντως ευχαριστώ
  5. Cardesign

    ASUS STRIX GTX970 DC20C

    @kpetros Όντως, αρχικά όταν τον παρέλαβα , στις 25/5/2016 απλά μύριζε καινούργιο πλαστικό και δεν έμεινε πολύ στις πρώτες μέρες λειτουργίας του.Το τελευταίο 15αήμερο άρχισε να μυρίζει το καμμένο πλαστικό και πιο έντονα στην περιοχή που βρίσκεται η Κάρτα γραφικών και η θερμοκρασία της από σταθερή των 28-31 βαθμοί με τους ανεμιστήρες ρυθμισμένους στο 30-40% στο Auto.
  6. Cardesign

    ASUS STRIX GTX970 DC20C

    Επικοινώνησα με e-shop Μου είπαν είναι φυσιολογικό και καλά η μυρωδιά και η αύξηση θερμοκρασίας της Κάρτας, πάντως είπαν να το στείλω το κουτί (πύργο) στα κεντρικά τους να το κοιτάξουν τι πρόβλημα έχει. Όπως είπες θα βάλω στο κουτί του πύργου Phanteks κ θα το στείλω. Το στέλνω Αύριο αφού διαγράψω σήμερα ότι έχω κατεβάσει από προγράμματα και εγκαταστήσει στο σύστημα. Το σύστημα το έστησα για 3D Design και Rendering,After effects, παρόλο που μου λέγανε για Quadro η GTXxxx δεν έχει μεγάλες διαφορές παρά στο Wieport ,εμένα με ικανοποιεί η GTX970 . παρόλο το 1000watt το έβαλα για να έχω έως 3 Crossfire /SLI κάρτες Μελλοντικά, το πολύ σε 2 χρόνια που θα έχω προχωρήσει και σε 3D Βαριά σχέδια για να σηκώνει με 3 κάρτες. Από ότι Βλέπω η συναρμολόγηση που έκαναν δεν Χωράει 3 κάρτες όπως τοποθέτησαν αυτοί του e-shop την Ψύκτρα Noctua D15S στο ποιο φαρδύ της μέρος είναι τοποθετημένο κάθετα ώστε να έχει πρόσβαση στις μνήμες. Την έβαλαν στην μέση την κάρτα γραφικών ανάμεσα στις 3 επαφές της και κάτω κοντά στο τροφοδοτικό χωράει δεύτερη ,αλλά 3η δεν νομίζω,εκτός αν γυρίσουν αλλιώς την ψύκτρα τότε θα χωράει κ 3η κάρτα. Το Τροφοδοτικό τραβάει ρεύμα μόνο την απαραίτητη ποσότητα που χρειάζεται το σύστημα. Για τον HDD Toshiba τον έχω ως αποθηκευτικό χώρο αρχείων, μου είπαν είναι πιο αξιόπιστο από τον Seagate, ήμουν ανάμεσα σε Seagate -HGST-WD ήθελα να βάλω και μου είπαν ότι δεν είναι καλά όποτε κατέληξα σε Toshiba ,ούτε θόρυβο κάνει και είναι γρήγορος,7200rpm μέχρι τώρα. H ASUS STRIX DC20C GTX970 τραβά μέχρι και 220watt. Θα έβαζα ένα 850Watt τροφοδοτικό αρχικά αλλά δεν είχε μεγάλη διαφορά τιμής με την 1000 τότε που ήταν σε προσφορά 15ευρώ τότε διαφορά μεταξύ 850W με 1000watt. 7 χρόνια Εγγύηση έχει το τροφοδοτικό.
  7. Καλησπέρα! Eχω αγοράσει υπολογιστή από το E-shop.gr εδώ και 1 μήνα και μου συναρμολόγισαν τον υπολογιστή στο E-shop. Παρατηρώ μετά από περίπου 1 μήνα χρήσης του υπολογιστή και αρχίζει να μυρίζει καμμένο πλαστικό κ λάστιχο ,άνοιξα το κουτί να δω από που προέρχεται η μυρωδιά, όλα τα υπόλοιπα είναι παγωμένα όπως πχ μνήμες,ψύκτρα επεξεργαστή, δίσκοι HDD,SSD ,τροφοδοτικό,καλώδια κανένα δεν μυρίζει και μάλλον ο ένοχος είναι η Κάρτα Γραφικών. Αρχικά τις πρώτες μέρες λειτουργίας του δεν μύριζε καθόλου και ξαφνικά μέσα στις 15 μέρες περίπου μυρίζει καμμένο πλαστικό. Μυρίζει όχι αμέσως μετά την εκκίνηση του υπολογιστή αλλά μυρίζει μετά όταν έχει περάσει περίπου 1 ώρα με 1.30 ώρα. Ελέγχω την θερμοκρασία ,αρχικά ήταν στο Auto ρυθμισμένη με το πρόγραμμα της Asus GPU TWEAK II (2)και δείχνει θερμοκρασία μεταξύ 28-32 με τους ανεμιστήρες ενεργούς στο 50-60% - (48 βαθμούς θερμοκρασίας στο auto μέχρι εκεί έχω δεί) και το Δώματιό μου μυρίζει καμμένη πλαστικίλα κ δεν μπορώ να αναπνεύσω το βράδυ που κοιμάμαι. Χαρακτηριστικά υπολογιστή: Κουτί : Phanteks enthoo pro black (no window) SSD: samsung 850 evo 500gb HDD: toshiba 2tb motherboard: Asrock X99 extreme 4 CPU: i7 5820K GPU: ASUS STRIX GTX970 DC2OC 3 χρόνια εγγύηση σύμφωνα με το site του E-shop. Τροφοδοτικό: super flower SF1000F 14MG 80 plus Gold Ψύκτρα: Noctua D15S Μνήμες : Corsair LPX vegeance 3000mhz cl15 16GB να δώσω όλο το κουτί στο e-shop να το ελέγξουν ή μόνο την κάρτα γραφικών? ΥΓ να σημειώσω ότι αλλιώς μυρίζει καινουργίλα και αλλιώς να μυρίζει καμμένη πλαστικίλα όλο το δωμάτιο καμία ιδέα? έχουν ακουστεί κάποια παρόμοια περιστατικά να μυρίζει καμμένο πλαστικό καινούργια κάρτα γραφικών η γενικά καινούργιος υπολογιστής?
  8. Cardesign

    Αυτά είναι τα επίσημα χαρακτηριστικά της NVIDIA GeForce GTX 1070

    Πάντως στη Γερμανία ξεκίνησαν ήδη οι πωλήσεις της GTX1080 με αρχική τιμή στα € 659 η φτηνότερη κ η ακριβότερη στα € 819 http://geizhals.de/?cat=gra16_512&v=e&hloc=at&hloc=de&sort=p&xf=1439_GTX+1080&pg=2#productlist
  9. Cardesign

    Οι αγορές μας..!!

    Το δικό μου σύστημα! Κουτί Phanteks enthoo pro ( είναι τεράστιο κουτί και με όλα μέσα και ζυγίζει το πολύ 15-18 κιλά βάρος, βαρύτερο κουτί δεν έχω σηκώσει ποτέ μου ) επεξεργαστής i7 - 5820K 6πυρήνος , motherboard ashrock extreme 4 x99, Ρam corsair vegeance LPX 3000 mhz 16gb, ψήκτρα Noctua 15S, κάρτα γραφικών ASUS STRIX GTX 970 DC20C EDITION 4GB, ssd samsung 850evo pro 500gb , hdd toshiba 2TB ,Τροφοδοτικό 1000watt super flower sli edition SF-1000F14MG 80 plus Gold,DVD-RW liteon. Ευχαριστώ όλους σας που με βοηθήσατε στην σύνθεση υπολογιστή κ μου προσφέρατε συμβουλές. thanks @karmen1983, @GoMaR, @pnick και όλους στο παλιό τότε post Είναι καταπληκτικό μηχάνημα ,δεν κολλάει πουθενά και πετάει σε oλα τα Games, και Rendering της Autodesk δοκίμασα Autodesk alias automotive, maya,3ds max, After effects,photoshop και είναι Super!!!!
  10. Οκ thanks. Θα κρατήσω τη σύνθεση που πρότεινες και κάποια απο τις οθόνες εκείνες, έπεσε στο μάτι μου κ μια dell 27άρα με 249 τι λές για εκείνη? 1920χ1080 http://geizhals.de/dell-ultrasharp-uz2715h-210-acvv-210-acwc-a1117041.html?hloc=at&hloc=de, 25άρα 1440p http://geizhals.de/dell-ultrasharp-u2515h-210-adzg-a1212071.html?hloc=at&hloc=de Ναι εννοείται ξεφεύγει το μπάτζετ άν το βάλω τώρα 2 κάρτες για αυτό ρώτησα άν γίνεται σύνδεση 2 διαφορετικών καρτών,γιατί μου έλεγε ένας ότι πρέπει να είναι 2 ίδιες της ίδιας μάρκας κ τύπου , για αργότερα έλεγα,πρός το παρών θα βάλω την ASUS STRIX GTX970, Κ Εγώ έχω διαβάσει καλά λόγια για τη συγκεκριμένη κάρτα.
  11. @pnick,όχι δεν κάνεις λάθος, ενδιαφέρον η πρόταση σου,άρα είτε με τον επεξεργαστή ή είτε με κάρτα γραφικών και επεκτάσιμες μνήμες, συμφωνώ με όλα εκτός από την οθόνη, μου φαίνεται πανάκριβη πιο φτηνή οθόνη δεν υπάρχει? Έστω 24-25 ίντσες βολεύομαι, και επίσης δεν χρειάζομαι τόσο ειδική οθόνη, τουλάχιστον φουλ HD να είναι, οχι 4κ, 5κ δεν ξέρω. ΥΓ, μίας κ παίρνει η μητρική μελοντικές εφόσον το επιτρεψει το οικονομικό σε κανα 2 χρόνια, γίνεται να συνδιαστεί και για παράδειγμα η quadro k2200 (ξέρω να την ξεχάσω την επεγγελματική κάρτα ) με την GTX 970? Πχ να δουλευούν ξεχωριστά αν δουλεύω το 3D? Post by android phone.
  12. Γειά σας και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Να ξεκαθαρίσω,είμαι χρήστης photoshop,και after effects,όσον αφορά το After effects τπτ τρελό δεν θα κάνω,δεν θα κάνω σκηνικά τύπου Michael bay ;p. απλά εφέ. πχ εισαγωγή γραφικών γραμμάτων σε ταινία, μερικά μαγικά κόλπα,πχ εξαφάνιση αντικειμένου,ταχύτητα,ακτίνες,μερικές εισαγωγές στην αρχή όπως στις διαφημίσεις στην τηλεόραση τα κόλπα. τπτ παραπάνω. 3Ds max , Σχεδιασμός αμαξώματος αυτοκίνητου που έχει πολλές καμπύλες,ναι θα του φορτώσω χρώμα,υφή,γυαλάδα,φώτα, κ τον εξοπλισμό σαλονιού,καθίσματα κλπ. αλλά ως στατικό μοντέλο, φυσικά θα του αλλάζω γωνίες,να ζουμάρω να παίρνω φωτογραφίες, να τις εκτυπώνω τις φωτός σε όλες τις γωνίες κ να τα δείχνω στο καθηγητή κλπ. είδα μερικά βίντεο στο Youtube, που άλλαζαν γωνία ,και φόρτωνε σχετικά γρήγορα, δεν ξέρω τι δυνατότητες θέλει για υπολογιστή. V-RAY-V RED προσθέτεις υφή,χρώμα για το τελικό αποτέλεσμα Autodesk Alias automotive, έχει εργαλεία για την δημιουργία καμπύλων , γραμμών κατάλληλα για αυτοκίνητο.Δεν το έχω δοκιμάσει. Η πρώτη σύνθεση μου την έφτιαξε ένας που είναι καθηγητής πληροφορικής-συγγραφέας,και έχει και γνωστό Blog. Αρχικά μου έβαλε Quadro k2200 ως η πιο σίγουρη επιλογή και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο,και ότι έχει ειδικούς Drivers για το σχέδιο σε σχέση με τις GTX970-980 4 GB. αλλά δεν έχει ασχοληθεί με το 3D για να ξέρει τις διαφορές. για παράδειγμα, αν πάρω την GTX Τέτοια χαρακτηριστικά να μπορεί να κάνει τουλάχιστον τις επιδόσεις που θα ήθελα να έχει η Σύνθεση του Δικού μου υπολογιστή ..εκτός αν ξεφεύγει πολύ σε κόστος. υπολογίζω τα 1800-1850max μόνο το κουτί, και οθόνη,πληκτρολόγιο+ποντίκι ,εκτυπωτή θα μπεί ξεχωριστά δεν θέλω να ξεπεράσω τα 2200 σαν σύνολο. Αλλιώς Quadro κ2200 αν είναι πιο σίγουρα τα πράγματα, εξάλλου δεν έχει μεγάλη διαφορά ηGTX980-k2200 =διαφορά 20 ευρώ, αν καταλήξω σε GT970 - quadrok2200 =171 ευρώ διαφορά. SSD είναι υποχρεωτικό? μου λένε καίγονται και αξιόπιστα είναι οι HDD Δίσκοι. τουλάχιστον να έχω 2 σκληρούς έναν για τα προγράμματα κ άλλον για τα αρχεία H asrock x99 σε σχέση με την Asus X99-A,? για το τροφοδοτικό, τουλάχιστον να επαρκούν τα Watt μου φτάνει,ανάλογα την ισχύ που απαιτείται το σύστημα η Ψύκτρα να ψύχει αρκετά καλά τα ζεστά μέρη κ να ρίχνει τις θερμοκρασίες ικανοποιητικά Όσο για τα παιχνίδια δεν με πειράζει για τα μειωμένα γραφικά,αρκεί να παίζει, βάζω περισσότερη βαρύτητα στο Design Περιμένω Γνώμες.
  13. Καλησπέρα,μετά από καιρό ανοίγω θέμα σχετικά με την σύθεση υπολογιστή, περίμενα 1 χρόνο για να αποφασίσω τελικά και έχω απορία με την κάρτα γραφικών, ασχολούμαι για να σχεδιάζω 3D μοντέλα αυτοκινήτων,alias automotive και photoshop,after effects. Αλλα έχω κ την αρρώστεια κ το gaming,λίγο flight sim x,project cars,nfs. Η αγορά και η συναρμολόγηση θα γίνει απο το κατάστημα ,μίας κ μένω πλέον Γερμανία για το μεταπτυχιακό. https://www.alternate.de/html/configurator/builder/pc/page.html https://www.alternate.de/html/configurator/builder/structure/detail.html?kind=pcBuilder CPU-Kühler ψύκτρα επεξεργαστή be quiet! Dark Rock 3, CPU-Kühler 1 x € 66,90* Festplatte σκληρός δίσκος Seagate ST2000NM0023 2 TB, Festplatte SAS 600, Constellation ES.3 1 x € 162,90* Grafikkarte κάρτα γραφικών EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0, Grafikkarte HDMI, 3x DisplayPort, DVI, Retail 1 x € 549,-* Prozessor επεξεργαστής Intel® Core™ i7-5820K, Prozessor FC-LGA4, "Haswell-E", boxed 1 x € 404,-* PC-Netzteil τροφοδοτικό Corsair CX750, PC-Netzteil schwarz, 4x PCIe, Retail 1 x € 89,90* Big-Tower-Gehäuse κουτί πύργος xxl MS-TECH X3 Crow¹, Big-Tower-Gehäuse schwarz, Window-Kit, Retail 1 x € 89,90* DVD-Brenner Samsung SH-224DB/BEBE, DVD-Brenner schwarz, Bulk 1 x € 14,99* Festplatte σκληρός Toshiba DT01ACA200 2 TB, Festplatte Retail 1 x € 69,90* Arbeitsspeicher μνήμες Corsair DIMM 16GB DDR4-3200 Kit, Arbeitsspeicher CMK16GX4M2B3200C16, Vengeance LPX 1 x € 172,90* Μητρική ASRock X99X Killer, Mainboard 1 x € 264,-* Quadro k2200 με Gtx980 evga δεν έχουν μεγάλη διαφορά ,αλλά δεν ξέρω ποια συμφέρει κ αν η quadro k2200 θα μπορώ κ να σχεδιάζω αυτοκίνητα κ θα παίζω στις ελεύθερες ώρες κανά project cars,nfs,flight sim x. Evga gtx 980 549euro Quadro k2200 529euro
  14. Tο ειδα,αλλα επειδη δεν ξερω απο τετοια, ειναι αξιοπιστο προγραμμα αυτο? Ακουω και για vpn,πραγματι κρυβουν την ip adress,και κατεβαζεις οτι θες απο προγραμματα με τo μ torrent? Το freeproxy με αυτο δεν σου στελνουν προστιμα επειδη καρεβαζε καποιος πχ το interstellar?
  15. Εχω απορια επειδη ειμαι στη Γερμανια, τα γνωστα που κατεβαζαμε ταινιες,προγραμματα που δεν υπαρχει προβλημα στην ελλαδα, .Εδω μαλλον απαγορευεται, πως κατεβαζουν οι γερμανοι προγραμματα κ ταινιες,η βλεπουν ονλαιν ταινιες μεσω πειρατικων σελιδων κ χωρις να κινδυνευουν τα περι πνευματικων δικαιωματων? Υπαρχει τροπος να κατεβαζεις νομιμα μεσω ιντερνετ εδω στη Γερμανια?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.