Jump to content

xartokouti

Members
  • Posts

    28
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About xartokouti

  • Γενέθλια 18/03/1995

xartokouti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα. Προσπαθώ να συνδέσω μια τηλεόραση 32" με HDMI στα onboard γραφικά απο την μητρική ενώ παράλληλα είναι συνδεδεμένη μια οθόνη 24" και αυτή με HDMI αλλά στην κάρτα γραφικών. Ενώ εχω μπει στο bios και εχω ενεργοποιήσει την λειτουργία πολλαπλών οθονών, δεν μπορώ να τις κάνω να δουλέψουν ταυτόχρονα. Απο τα bios αν διλέξω να ξεκινήσει το pc με τα onboard και όχι με την καρτα γραφικών τότε απλώς λειτουργούν τα onboard και όχι η γραφικών. Απο τον πίνακα ελέγχου αναγνωρίζεται η δευτερη οθόνη και το ποντίκι φεύγει απο τα όρια της μια οθόνης και συνεχίζει στην αλλη, αλλα η τηλεόραση λέει " χωρις σήμα ". Υπάρχει καποιος τρόπος να τα κανω να λειτουργούν ταυτόχρωνα?
  2. xartokouti

    USB σύνδεση smartphone με ηχοσύστημα?

    Σε ευχαριστω για την βοήθεια! Θα αγορασω ενα καλωδιο και θα προσπαθησω να δω αν θα γινει! Και παλι ευχαριστω για τις πληροφοριες! Have a nice day
  3. xartokouti

    USB σύνδεση smartphone με ηχοσύστημα?

    Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει στην αγορα κατι μικρο και οικονομικο που να αντικαθιστα την κονσολα, δλδ τον ενισχυτη? Κατι στο οποιο να συνδεσω επανω τα ηχια που εχω ηδη και το κινητο? Δεν εχω ιδεα την ειναι το aux btw. Σαν θυρα εισοδου λειτουργει ας πουμε?
  4. xartokouti

    USB σύνδεση smartphone με ηχοσύστημα?

    Δεν έχει rca υποδοχή, και με το καλωδιο του φορτιστη δοκίμασα και δεν γινετε. Οταν το συνδεω με το καλωδιο του φορτιστη απλως λεει reading και ο ηχος ακουγετε απο το κινητο. Οι θυρες που εχει ειναι usb, aux και headphones.
  5. Καλησπέρα! Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ακούω μουσική από το ηχοσύστημα μου μέσω του κινητού μου. Το ηχοσύστημα ειναι παλιο αλλά κανει την δουλεία του. Έχει θύρα usb στην οποία αν συνδέσω στικάκι με αρχεία μουσικής τα παίζει κανονικά. Θα ήθελα να αντικαταστήσω το στικάκι με το κινητό μου, για να αποφύγω την διαδικασια κατέβασμα, πέρασμα στο στικάκι κτλ κτλ γιατί εχω και spotify και θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω κατα αυτόν τον τρόπο. Ίσως να υπάρχει καποια εφαρμογή στο κινητό που να το κάνει να αναγνωρίζετε σαν απλό usb η κατι παρόμοιο? Ευχαριστω! Καλη σας μέρα!
  6. xartokouti

    LG GFlex 2 Update?

    Καλησπέρα Έχω παραγγείλει το lg gflex 2 και ακόμα δεν το έχω παραλάβει και δεν ξέρω αν θα πρέπει να δεχτώ κάποια updates του android που θα μου βγάλει διαθέσιμα όταν θα το ενεργοποιήσω για πρώτη φορά. Το κινητό βγήκε πριν πολλούς μήνες και υποθέτω πως θα έχουν βγει updates από τότε. Απλώς επειδή έχω ακούσει από πολλούς ότι τα updates χαλάνε την απόδοση του κινητού και εφόσον δεν έχω γνώσεις πάνω στο θέμα θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει πρόβλημα. Ευχαριστώ.
  7. xartokouti

    Δεν φορτωνουν τα windows!

    Σε usb ειναι το πληκτρολογιο το ποντικι το cd driver και ενας εξωτερικος σκληρος
  8. xartokouti

    Δεν φορτωνουν τα windows!

    Πριν διαβασω την απαντηση σου ξεκινησα φορματ και τωρα στο πρωτο restart ξανακολλησε στο ιδιο σημειο... τι να κανω?
  9. xartokouti

    Δεν φορτωνουν τα windows!

    Εβγαλα ολα τα usb και ανοιξε κανονικα. Ευχαριστω για την βοηθεια. Υ.γ. πρεπει να ανυσηχω αν θα ξανασυμβει αυτο? Και τι το προκαλεσε?
  10. Καλησπερα Εχω 2 μερες να ανοιξω το pc και σημερα οταν το ανοιξα δεν εφευγε απο την αρχικη οθονη της μητρικης. Ακομα και οταν μπηκα στο boot menu και επελεξα να κανει boot απο τον ssd που εχω μεσα τα windows δεν εγινε τπτ. Μετα προσπαθησα να κανω μπουτ απο το cd με τα windows για να κανω φορματ μπας και διορθωθει και δεν εγινε τιποτα οπως πριν. Ουσιαστικα δν κανει τπτ, μονο φριζαρει στην αρχικη μαυρη οθονη που γταφει το ονομα της μητρικης. Πλιζ χελπ!
  11. xartokouti

    High Ping σε LoL

    Καλησπέρα σε όλου! Τις τελευταίες 2 εβδομάδες για κάποιον λόγο αναγκάστηκα να μεταφέρω το pc μου σε άλλο μέρος, με αποτέλεσμα να έχω και διαφορετική σύνδεση internet. Το πρόβλημα μου είναι οτι όταν παίζω LOL, το Ping φτάνει πάρα πάρα πολύ ψηλά! Το περίεργο είναι οτι ακόμα και όταν κολλάει το LOL λόγω του ping, αν πάω και κάνω internet speed test μου βγάζει Ping = 10 την ίδια στιγμή που μέσα στο παιχνίδι το ping είναι 10.000!!!! Έκανα ένα μικρό search μήπως και βρω κάποια λύση αλλά δεν τα κατάφερα! Τι μπορεί να φταίει??? Ευχαριστώ!
  12. Γεια σε όλους! Παίζω lol εδώ και πολύ καιρό και ποτέ δεν μου εμφανίστηκε αυτό το error! Το παιχνίδι ανοίγει κανονικά, όλα είναι οκ. Το πρόβλημα αρχίζει όταν πάω να κάνς spectate ή να παίξω ένα game. τότε όταν είναι να μπω στην οθόνη που όλοι οι παίκτες φορτώνουν, μου βγάζει αυτό: "An unknown DirectX error has occured and League of Legends cannot start. Please make sure your video card is using the latest video drivers form the manufacturer." BTW, ενώ κανονικά παίζω με την gtx 770, αυτήν την στιγμή δεν την έχω συνδεδεμένη και προσπαθώ να παίξω με τα onboard γραφικά του i5 μου. Επίσης για κάποιον λόγο αναγκάστηκα προσωρινά να αλλάξω οθόνη και αυτήν την στιγμή έχω μια samsung 20" η οποία ειναι περίπου 6-7 χρονών. Εδώ να σας πω τι έχω προσπαθήσει έως τώρα αφού έχω ψάξει πάρα πολυ στο youtube: 1) έχω κάνει update τα windows παρόλο που γνωρίζω πως δεν είναι αγορασμένα, και πάλι δεν δούλεψε! 2) έχω κάνει search for undates στα γραφικά απο το device manager 3) έχω απενεργοποιήσει και ενεργοποιήσει ξανά τα γραφικά απο το device manager. Γενικά έχω κάνει τα πάντα από αυτα που έχω δει στο youtube και τιποτα δεν λειτουργει! Παρακαλω βοηθήστε με!!!!!!!
  13. xartokouti

    κομμένο καλώδιο dr. dre !

    οκ! ευχαριστω! αυτό μάλλον θα κάνω...
  14. Γειά σας παιδια! Εχω εδω και ενα χρόνο τα ακουστικα beats by dr. Dre solo HD special edition, και χθες ο σκύλος μου έκοψε το καλώδιο! Fail κατάσταση... ευτυχως όμως το καλώδιο αποσπάται οπότε θα χρειαστεί να αγοράσω ένα άλλο... επειδή δεν εχω ιδέα, και με ενα γρήγορο search στο eshop δεν βρήκα ανταλλακτικά dr. Dre .θελω να μου πείτε αν το καλώδιο παιζει ρόλο στην ποιότητα του ήχου(για να ξέρω αν θα προτιμίσω κατι φτηνό ή κάτι ποιοτικό) και να μου προτίνεται μερικά...
  15. Μολις χθες συναρμολόγησα το νεο μου pc και έβαλα την asus gtx770. Το πρόβλημα είναι οτι απο το βάρος έχειν κλίση... προσπαθώ να δώ αν έχει κάπου αλλού καμιά ακόμα βίδα αλλα δεν βλέπω τπτ... οι μόδες βλιδες που έβαλα είναι οι δυο που μπαίνουν στο πίσω μέρος του κουτιού... τι να κάνω???
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.