Jump to content

sstemp

Premium Members
  • Posts

    172
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About sstemp

  • Γενέθλια 05/02/1978

sstemp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sstemp

    Φουσκωμα λογ. τηλεφωνου

    Μάλλον η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι διαφορετική αναλόγως του παρόχου. Πες μας ποιός είναι πάροχος; Μήπως και υπάρχει αυτή η πληροφορία στο web.
  2. sstemp

    Φουσκωμα λογ. τηλεφωνου

    Δες εδώ τί χρήση έχει αυτός ο αριθμός (Ctrl+F): https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%952%CE%A0%CE%99%CE%9C%CE%95-%CE%9A%CE%94%CE%A3 Η γιαγιά (ή η γιαγιά έχει κάποιον που την βοηθάει στην καθημερινότητα) που ελπίζει πως θα κερδίσει. Είτε η εκπομπή είναι εβδομαδιαία, ή αυτός/η που την βοηθάει είναι εκεί μία φορά την εβδομάδα (ή έχει κλειδιά του σπιτιού, και τις εν λόγω ημέρες/ώρες δεν είναι κανείς σπίτι). Καλή επιτυχία και οπλίσου με υπομονή και κατανόηση.
  3. sstemp

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Γιατί ο chrome μου έχει τόσο χαμηλό CPU usage? Που είναι τα Παρασκευιάτικα animated gifs? οέο! Πως θα νιώσουμε πως έρχεται Σ/Κ? Που είναι οι υπεύθυνοι; Σχόλασαν κιόλας;
  4. sstemp

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    WTF, σε υπόγειο πήγες να φας; Νιώθω σαν ποντικός που μπήκα στο σαλόνι του γείτονα.
  5. sstemp

    Πρόβλημα με πρόσβαση σε FTP μέσω Internet

    O ftp server (ανεξάρτητα filezilla ή άλλος) πρέπει να ξέρει σε ποιά εξωτερικά port βρίσκεται, γιατί τα μεταδίδει στον client. Καλύτερα να συμφωνούν τα μέσα, με τα έξω ports.
  6. sstemp

    Πρόβλημα με πρόσβαση σε FTP μέσω Internet

    Δυστυχώς δεν έχω Windows. Ίσως ένας άλλος φίλος μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό. Δες τελευταία 2 κεφάλαια εδώ, μήπως σε βοηθήσουν στο τί πρέπει να κάνεις: https://wiki.filezilla-project.org/Network_Configuration
  7. sstemp

    Πρόβλημα με πρόσβαση σε FTP μέσω Internet

    Ok. To πρόβλημα είναι πως ο server ακούει μόνο στην 127.0.0.1. Δηλαδή, μόνο όταν συνδέεται κάνεις επάνω από το μηχάνημα (μόνο localhost συνδέσεις δηλαδή). Πρέπει κάπου στις ρυθμίσεις του filezilla (ή ίσως να σε κόβει και το firewall των windows) να του πεις να ακούει και στην local IP (για να μπορεί να λάβει μέσω Port forwarding). O σκοπός είναι να καταφέρεις κάτι τέτοιο στο output (να μην ακούει μόνο στην 127.0.0.1 δλδ): TCP 192.168.1.7:15485 0.0.0.0:0 LISTENINGΚαι άλλη μία σημείωση είναι πως στο output της netstat, το όνομα του process έπαιται του port information, δεν προηγείται. Με άλλα λόγια, στο κομμάτι που έκανες paste επάνω, έχεις φάει την "από επάνω" γραμμή, και μας έχεις δώσει μία παραπάνω στο κάτω μέρος (που σημαίνει πως το port 15485 το χρησιμοποιεί κάποιο άλλο process).
  8. sstemp

    Πρόβλημα με πρόσβαση σε FTP μέσω Internet

    Ακούει σε μόνο μία port? Δες πιο προσεκτικά το output. C:\Windows\system32>netstat -anb > "%TMP%\netstat_output.txt"C:\Windows\system32>notepad "%TMP%\netstat_output.txt"
  9. sstemp

    Πρόβλημα με πρόσβαση σε FTP μέσω Internet

    To FTP χρειάζεται δύο πόρτες για να λειτουργήσει. Παραδοσιακά, αυτές είναι οι 20 & 21. Δεν ξέρω πως παίζει ο filezilla, αλλά πρέπει να βρείς που είναι ή δεύτερη port. Ξεκίνα ανοίγοντας και την ("πορτα που έβαλες" - 1). πχ. Αν έβαλες τη 10021, άνοιξε/forward και την 10020 στον router.
  10. sstemp

    Για καφέ ή μπύρα κανείς;

    Ξέθαμα. Άν κανονίσετε καφέ από 22 Μάη - 7 Ιούνη, δεν θα μπορέσω να έρθω. Αν θέλετε να με αποφύγετε, ιδού η ευκαιρία.
  11. sstemp

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Ο βρωμονάνος έκανε "γενίκευση". Εννούσε να μην τραβήξει - και τίποτα άλλο - π.χ. να μην τραβήξει κλήρο, να μην τραβήξει για Χίο ή Μυτιλήνη και ούτω καθεξής.
  12. sstemp

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Ούτε Τρίτη επιτρέπονται οι καλημέρες; Μήπως να μετονομαστεί το thread σε "Πείτε ότι θέλει να ακούει ο Αστρολάβος"; (ερωτήσεις στο ΠΟΘ ^^)
  13. Ευχαριστούμε πολύ για το review. Και εγώ έχω έναν laser samsung (b/w), και hp inkjet (color) μόνο και μόνο για το linux compatibility. O samsung παίζει σωστά μεν, αλλά αυτούς τους πολύ έξυπνους binary installers που κάνουν διάφορα symlinks στο σύστημα, δεν τους συμπαθώ (τους σιχαίνομαι actually).
  14. sstemp

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Εξαρτάται τί κάρτα γραφικών έχει On-board matrox?
  15. sstemp

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Κάτι θα ξέρει για να μιλάει ^^ Να σας ζήσει λοιπόν.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.