Jump to content

Mystic_Bard

Members
  • Posts

    20
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Mystic_Bard

  • Γενέθλια 11/02/1988

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    PC, WoW, Games, Metal, Anime !!
  • Steam
    [NOT MAZA] Mystic_Bard

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.012 Εμφανίσεις προφίλ

Mystic_Bard's Achievements

  1. Αν εξαιρέσει κάποιος την Γεωθερμία, όντος η ηλεκτρική ενέργεια είναι ο πιο πράσινος τρόπος θέρμανσης. Προφανώς εξαρτάται από τον τρόπο παραγωγής της ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά μόνο η ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να αποκτήσεις πράσινους τρόπους παραγωγής της (γεωθερμία, υδροηλεκτρικά, ηλιακά, αιολικά, από κύματα/ρεύματα στη θάλασσα, κάποια από τα πυρηνικά -αντιδραστήρες θορίου π.χ. και μακάρι σε λίγα χρόνια και σύντηξη) Όλα τα άλλα για θέρμανση, είτε λιγότερο είτε περισσότερο απαιτούν ορυκτά καύσιμα, άρα και εκπομπές CO2 που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.
  2. Βλέπω τις βγάλανε τις τιμές από το Σκρούτζ, μάλλον έπεσε κράξιμο ?
  3. Well ... Δεν λέγατε κάτι άλλο ?? A top Intel engineer and 'rock star chip architect' has resigned for 'personal reasons' just 2 years after joining WWW.BUSINESSINSIDER.COM Intel hired veteran chip engineer Jim Keller from Tesla about two years ago. He is also known for his work at AMD and Apple. Άντε AMD πάρτον πάλι
  4. Φαντάζομαι αυτό σημαίνει ότι οι τωρινές Χ570 μητρικές θα μπορούν να πάρουν και κάποιο CPU με ZEN 3 ?? (Λογικά πάντα ε, προφήτες δεν ήμαστε ? )
  5. Mystic_Bard

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2018

    Χρόνια Πολλά και μπράβο για τον διαγωνισμό !! ?
  6. Να δεις που θα αναγκαστώ να αγοράσω game της ΕΑ μετά από πόσα χρόνια (νομίζω το 3ο τις game θα είναι) Red Alert 2 (+ expansion) και τα μυαλά στο πολυμίξερ !!
  7. Mystic_Bard

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2017

    Καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους !!!
  8. Mystic_Bard

    Η Sony ανακοίνωσε νέα Xperia, ανάμεσά τους και το XZ Premium με 4K οθόνη

    Κουκλιά τα άτιμα, αλλά και πανάκριβα Το XZs αν έκανε τπτ 300 ίσος, όπως και το XA1 με καλύτερο hardware ...
  9. Mystic_Bard

    Η Crucial ανακοίνωσε τον πρώτο της SSD με 3D TLC NAND, τον MX300

    TLC ??? Μα γιατί TLC στη σειρά MX ????
  10. Το link για τη προσωρινή σελίδα που δείχνει που είναι το κάθε λεωφορείο/τρόλεϊ http://195.46.22.91/#main
  11. Mystic_Bard

    Απορίες για τη δημιουργία home network

    Επιτέλους μετά από τρύπες σε τοίχους περάσματα καλωδίων κλπ συνέδεσα και τα τελευταία και δούλεψαν όλα μια χαρά 1!!!!!!! Το NAS θέλει λίγο ψάξιμο ακόμα, αλλά θα το μάθω και αυτό ! Για το NAS και το powerline, ναι είναι στον ίδιο όροφο αν και έχουμε τριφασικό (αλλά διάβασα πως υπάρχουν powerline και κατάλληλα για τριφασικό), αλλά μάλλον θα προτιμήσω τον repeater μιας και για οποιαδήποτε ασύρματη συσκευή στο σαλόνι (+ το WiiU) έχει πολύ αδύνατο σήμα λόγο του ότι το router είναι στην άλλη άκρη του σπιτιού. Για stream την ταινία δεν με ψήνει προτιμώ να την περνάω σε ένα λογικό χρονικό διάστημα και να την βλέπω τοπικά. Όπως και να έχει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας !!!!!
  12. Καλημέρα και καλώς σας βρήκα !!!! 1ο μου ποστ εδώ, αν και παρακολουθώ το forum εδώ και πολλά χρόνια ! Στο θέμα μας, θέλω να φτιάξω στο σπίτι ένα μίνι home network. Το plan λέει ότι θα έχω το modem/router (Netgear DGN 2200), σε αυτό θα συνδέσω ένα 1000άρι switch και πάνω σε αυτό θα μπουν 3 PC, ένα NAS Synology 215j και ένας εκτυπωτής. Στο router επίσης μέσω wireless θα κρέμονται και όλες οι υπόλοιπες συσκευές του σπιτιού όπως κονσόλες κινητά laptop κλπ. Όλα αυτά στη θεωρία, γιατί έχω κάποιες απορίες για το αν το όλο project θα δουλέψει και αν ναι αν θα είναι ακριβώς έτσι όπως το έχω στο κεφάλι μου. Με την συνδεσμολογία που περιέγραψα παραπάνω θα βλέπονται όλες οι συσκευές μεταξύ τους ??? (με καλώδιο ή ασύρματες) Τα 3 PC και το NAS στη αναμεταξύ τους κίνηση κλπ θα δουλεύουν με 1Gbps ??? ή θα πρέπει η κίνηση να περνάει μέσω του bottleneck 100Mbps του router ?? Στο δίκτυο θα έχουν όλες οι συσκευές καρφωτή IP (εκτός φυσικά από επισκεπτών κλπ) και θα στηθεί πάνω στο router, δηλ. Default gateway θα είναι η IP του router. Όλο αυτό σε συνδυασμό με το switch θα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στο όλο εγχείρημα ? Η subnet mask που έχω αυτή τη στιγμή τελειώνει σε .240, αλλά επειδή θα έχω αρκετές συσκευές πάνω με σταθερή IP και θέλω να έχει λίγο αέρα θέλω να βάλω περισσότερες. Θα χρειαστεί να βάλω τον επόμενο “στρογγυλό” αριθμό δηλ. το .224 ή όποιο να είναι ενδιάμεσα ??? (ναι είμαι περίεργος και δεν θέλω το .0 ...) Και μερικές ερωτήσεις σχετικά με το hardware: Το switch έχει κάποια διαφορά το unmanageable ?? έχω βρει μερικάπ.χ. αυτό , αυτό ή αυτό ή γενικά κάποιο από αυτά θα κάνουν γι αυτό που θέλω ?? Καλώδια, θα πάρω CAT 6 πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο ? Επίσης, αυτά από πλαίσιο μας κάνουν? Ή να τα αποφύγω λόγο turboX (και την όχι και τόσο εμπιστοσύνη που τα συνοδεύει) και να πάρω αυτά ας πούμε ? Κάποια άλλη πρόταση ? Τέλος στο μέλλον (και ανάλογα πως θα είναι το σήμα στο σαλόνι όπου θα είναι η κονσόλα και θα στήσω το παλιό PC σε HTPC) ίσος χρειαστώ κάποιο repeater. Αυτό ας πούμε είναι ok ? Κάποια άλλη επιλογή ? Θα χρειαστούν ρυθμίσεις στο router ?? Αν πάρω netgear θα συνεργαστεί καλύτερα με το router λόγο ίδιας μάρκας ? Τα briged που λέει τι είναι ? Γενικά οι όποιες προτάσεις ας μείνουν σε normal οικονομικά πλαίσια ... Αυτά, ελπίζω να μην κούρασα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις !!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.