Jump to content

freezito

Members
  • Posts

    21
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

freezito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. freezito

    Battlefield Hardline

    Το single player είναι τόσο κλισέ και βαρετό, πεταμενος χρόνος. Χειρότερο κι από farming σε MMO.
  2. freezito

    Intel Skylake (News, Rumors, Specs, Benchmarks, etc)

    OK, πόσα IOUs του ελληνικού δημοσίου θα κοστίζει ένας skylake όταν βγει;
  3. freezito

    Ετοιμάζει mini GTX 960 η ASUS

    Ακόμα πε
  4. Στην ιδιδ σύνθεση που σου έγραψα την ίδια τιμή οι γερμανοί και το κλεφτοσοπ σε 5 μέρες 8 πάνω το κουτί 8 η μητρική 5 η CPU 22 η GPU μια 750ti 10 το ssd Ανέβηκε το ελληνικό spread φαίνεται.
  5. Φίλε intercooler η ίδια σύνθεση (1000) από eshop μου βγαίνει 132 φθηνότερη από computeruniverse.Σιγά μην προτιμήσω eshop.Έφτιαξα δύο συστήματα για φίλους , από το eshop έγινε αγορά εξαρτημάτων 1500-1600 ευρώ. Είναι πολύ γύφτοι στην κοστολόγηση μητρικών SSD και ποσό γρήγορα αλλάζουν τις τιμές.
  6. Το rapid i σε φόρουμ βγάζει πολλά προβλήματα αναγνώρισης μετά από hibernation ( και καλά λύθηκε με νεο firmware αυτό) ενώ τα led καίγονται σχετικά γρήγορα. Καλό σα μέγεθος πάντως.
  7. freezito

    Ξεκλείδωτοι Broadwell-K το δεύτερο τρίμηνο, Skylake-K το τρίτο

    Πότε θα είναι διαθέσιμα στους καταναλωτές; Α
  8. Παιδιά έχω ένα itx κύβο έτοιμο και θέλω ένα μικρό πληκτρολόγιο, είδα το ducky mini το απλό την UK έκδοση και μου άρεσε. Το έχει αγοράσει ή δοκιμάσει κανείς σας; Από μικρά 60-75% του μεγέθους του πλήρους πληκτρολογίου ποια θα μου προτείνατε; Δε θέλω να φύγω πανω από 150 ευρώ και όχι κάτι κιτς σαν τα gaming μοντέλα.
  9. freezito

    Accelero S3 από την ARCTIC

    Μια compact 970 θα εψυχε;
  10. freezito

    Εκλογές 25/1/2015

    Διαβάζοντας το άρθρο http://www.defence-point.gr/news/?p=120426 συμφωνώ απόλυτα αλλάζοντας λίγο τον τίτλο, ο καταστρεπτικός κύκλος της μεταπολίτευσης μιας 40ετίας εθνικού εκφυλισμού, θα λήξει με την απόλυτη εξαθλίωση και κατάρρευση του ελληνικού κράτους. Θα γίνει στα χέρια του εθνομηδενιστικού συμφερτού του Σύριζα από τη μια πλευρά και των Αθλίων φασιστών ναζί που καπηλεύονται τον αληθινό πατριωτισμό στο άλλο άκρο. Στη μέση τιμητές και "σωτήρες" σε αναμονή του έθνους οι αναπολόγητοι καταστροφείς του ( πασοκονουδουκοι). Δεν είναι δύο εκατομμύρια μόνο οι πιστοί Έλληνες πολίτες και δεν είμαστε όλοι ηλικιωμένοι. Δεν είναι οι Έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί όταν τους χρειάζεται όπως σωστά αναφέρεται επανευαγγελισμός, είναι σίγουρα αμόρφωτοι και ημιμαθείς. Όταν κάποιος δε γνωρίζει την έννοια των όρων αριστερός,δεξιός πολιτικά,το ιστορικό πλαίσιο στο οποίο αυτοί δημιουργήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν και τους αποδέχεται. Όταν στον γραπτό του λόγο χρησιμοποιεί ξενικές φράσεις χαμηλού επιπέδου.Όταν επικαλείται λόγο και επιχειρήματα δύσμορφα όπως των νεοορθοδόξων Γιανναρά και Ράμφου ή των προσκυνημένων φραγκολεβαντίνων ( που είναι πολλοί από τη σφαίρα της τέχνης, διανόησης μέχρι την παιδεία και την πολιτική).Σίγουρα δεν είναι μορφωμένος. Οι Αντωνάκηδες , Γιωργακηδες και Αλεξοβενιζελοι είναι πολύ καλοί, μας αξίζουν χειρότεροι. Δεν το λέω θεολογικά (ή μοιρολατρικά αν το θέλετε όσοι είστε άθεοι). Όταν είσαι αμόρφωτος δε σου αξίζει κάτι περισσότερο από τον Σαμάρα,ΓΑΠ,Τσίπρα.Ο όσιος πλέον γέροντας Παΐσιος είπε πως δε θα χαθεί ο ελληνισμός δε θα το αφήσει ο Θεός γιατί υπάρχει μια μικρή μάγια. Εμείς όμως το φύραμα, είμαστε πολλοί και το φύραμα το πετάς δεν το πιάνει η μαγιά όλο. Ο Ράμφος με έπεισε να μη γίνω σώγαμπρος ποτέ, μόνο κακό κάνει. Ο Σεφέρης είπε για τα αδειανά πουκάμισα, καλοφόρετά μας τα τσόλια να συμπληρώσω. Από Κυριακή.
  11. Καλησπέρα παιδιά, Το συστημα είναι μια mini itx με έναν i5 4460,2 500αρηδες SSD,8 GB μνήμη και την compact gtx 970 της Gigabyte.Δύο ανεμιστήρες και η ψύκτρα.Το φτηνό sfx St 45 της Silverstone στα 450 watt θα το σηκώνει; Ή πρέπει να πάω στο επόμενο;Είναι στα 600 watt αλλά 50 ευρώ παραπάνω. Δε θα μπει σκληρός ούτε drive στο σύστημα.
  12. freezito

    Εκλογές 25/1/2015

    Χρειάζεται την βουλευτική ασυλία ο "στοχαστής"ίσως και οι αδερφοί του την κομματική βιτρίνα για τις μπίζνες.
  13. freezito

    #labxmas2014 day 17 gift 28

    204 κι από εμένα
  14. Αυτός που ανακάλυψε πρώτος τη φωτια, ο προϊστορικός Προμηθέας και σίγουρα ο εφευρέτης του πρώτου καθρέπτη.
  15. Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά. Υπάρχει ένα καλό σάιτ που να καλύπτει τα πάντα από την ces και να ανεβάζει και βίντεο; Οι γνωστοί tom,anand,CNET,engadget κλπ κοιμούνται όρθιοι με επιλεκτικές αναφορές κάθε φορά. Για να μην τρέχει κανείς σε διαφορετικά σάιτ υπάρχει κάποιο καλό συγκεντρωτικό ( και PC hardware και gadgets και επιστημονικές εξελίξεις); Ήδη το νέο AHVA monitor της Acer με gsync το βάφτισαν IPS ._Από τα προϊόντα της Samsung βίντεο βρήκα μονο στο κανάλι του CNET στο YouTube.Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.