Jump to content

Scorpionste

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Scorpionste's Achievements

  1. Scorpionste

    Αλλαγή HDD σε εξωτερικό Lacie

    Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Όταν βρω χρόνο και το προχωρήσω θα ενημερώσω το thread για τα αποτελέσματα!
  2. Παιδιά καλησπέρα. Έχω έναν εξωτερικό Lacie LC3U ο οποίος εδώ και 5-6 χρόνια μετά από πτώση δε λειτουργεί (τον συνδέω και κάνει τον ήχο σαν να κολλάει) κι απ τη στιγμή που τα έχω κλάψει καιρό τώρα τα αρχεία και μου τρώει και χώρο έλεγα να τον πετάξω. Σκεφτόμουν όμως μήπως μπορώ να αξιοποιήσω το enclosure βάζοντας ένα δίσκο απ το desktop που θα με βόλευε περισσότερο να τον έχω ως εξωτερικό. Ο αρχικός δίσκος που είχε ο Lacie είναι ένας Hitachi Desktar 500άρης 7200rpm και θέλω να τον αντικαταστήσω με έναν επίσης 500άρη Seagate Barracuda 7200rpm επίσης. Με προβληματίζει το γεγονός ότι βλέποντας τις απαιτήσεις σε ρεύμα και στους δύο σκληρούς στον μεν Hitachi λέει 5V - 360mA και 12V - 670mA, στο δε Seagate 5V - 720mA και 12V - 520mA. Το τροφοδοτικό του σκληρού αποδίδει 12V-2A. Επειδή δε γνωρίζω και πολύ καλά τι παίζει με τα ρεύματα κλπ, μήπως έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Δεν έχει και τίποτα σημαντικό μέσα ο Seagate, άλλωστε έχω κάνει και backup τα αρχεία δεν τίθεται θέμα, απλώς αν είναι εγγυημένο ότι θα τον κάψω να μην το δοκιμάσω καν. Το έψαξα το θέμα στο internet αλλά δε βρήκα άκρη. Αν το δοκίμαζα με άλλο enclosure καινούργιο θα είχε διαφορά από αυτό της Lacie;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.