Jump to content

hoakin1981

Premium Members
  • Posts

    78
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

571 Εμφανίσεις προφίλ
  • f117

hoakin1981's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. hoakin1981

    ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΓΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

    Βρίσκω κάτι παραπλήσιο όπως αυτά αλλά επειδή το θέλω για μια diy κατασκευή τα συγκεκριμένα δεν με βολεύουν. Εκτός απο μεγάλα και άβολα είναι και ακριβά για την περίπτωση μου. Παίζει μήπως να μπορούσα να το φτιάξω κάπως...?
  2. hoakin1981

    ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΓΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

    Ευχαριστώ αλλά το έψαξα και έτσι...!!!! ?
  3. Καλησπέρα σε όλους Ξέρει μήπως κανένας αν μπορώ να βρώ έναν τέτοιο πάγκο? Δεν ξέρω και πως να το ψάξω, στα αγγλικά το αναφέρει σαν saw horse
  4. Μπορείτε τότε να μου πείτε πόσο θα ήταν μια δίκαιη τιμή για όλα τα υπόλοιπα για να κινηθώ ανάλογα?
  5. hoakin1981

    Απόψεις Για Τον G3258 Για Gaming.

    Δεν διαφωνούμε, απλά δεν ξέρω μήπως είναι καλύτερη επιλογή οι μη-Κ εκδόσεις 2500 κλπ. Ειδικά εφόσον μιλάμε για μεταχειρισμένα
  6. hoakin1981

    Απόψεις Για Τον G3258 Για Gaming.

    Εντάξει ρε παιδιά αλλά τα μοντέλα Κ είναι φτιαγμένα για κλοκάρισμα σωστά? Αν ναι, αυτό σημαίνει ότι κατα πάσα πιθανότητα τους έχουν χρόνια ξεζουμίσει και ποιος ξέρει τι παπατζιλίκια έχει δοκιμάσει ο καθένας πάνω του. Είναι τώρα να ρισκάρεις 100 Ευρώ με κάτι τέτοιο που μπορεί να ψοφίσει αύριο?
  7. hoakin1981

    Απόψεις Για Τον G3258 Για Gaming.

    Χαχαχαχα! κορυφή ο φίλος Trexx! Πρώτα σου εξηγεί αναλυτικά γιατί είναι καλύτερη επιλογή ο 1155 και κλείνει λέγοντας ότι "εγώ θα πήγαινα σε 1150"... Χωρίς πλάκα όμως, υποθέτω ότι το ζουμί είναι στην τιμή των μεταχειρισμένων και αν αξίζει το ρίσκο.
  8. Eυχαριστώ για την απάντηση. Κοίτα εγώ σκεφτόμουν να του έριχνα ένα Linux πάνω και να τον έχω καθαρά για σερφάρισμα σε τίποτα διακοπές κλπ. Άν πάει 200 όντως είναι ασύμφορα πολλά.
  9. hoakin1981

    Απόψεις Για Τον G3258 Για Gaming.

    Ο Pentium δεν παίζει στην περίπτωση μου για τους λόγους που έχω ήδη πει. Το θέμα είναι αν θα παω για i3 καινούργιο (λόγω ΗΤ και μόνο) σε 1150 ή μεταχειρισμένο i5 σε 1155.
  10. Καλημέρα σε όλους. Βρέθηκε στα χέρια μου απο συγγενή που απλά πήρε καινούργιο ένα Toshiba SATELLITE A300-1A9. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, χρειάζεται μπαταρία (που δεν με νοιάζει ιδιαίτερα), μητρική & σκληρό δίσκο. Προσωπικά δεν χρειάζομαι laptop αλλά αν η επισκευή δεν είναι οικονομικά ασύμφορη ίσως να το σκεφτόμουν. Αναλυτικά στοιχεία του θα βρείτε εδώ. Άν μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει αφενός πόσο θα κόστιζε περίπου η επισκευή και αφετέρου αν αξίζει σήμερα με τα χαρακτηριστικά αυτά θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ πολύ.
  11. hoakin1981

    Απόψεις Για Τον G3258 Για Gaming.

    Να ρωτήσω κάτι τελευταίο και εγώ? Καλύτερα 1150, 1155 ή και τα δύο? Προφανώς ρωτάω γιατί όλες οι μεταχ. προτάσεις συνήθως παίζουν στο παλιότερο 1155 ενώ τα καινούργια στο 1150.
  12. hoakin1981

    Απόψεις Για Τον G3258 Για Gaming.

    Ε μα κάτι τέτοια βλέπω φίλε μου και κρατιέμαι (για τον 3258). Ή νομίζει κανένας ότι θα με χάλαγε να την βγάλω με 50+70 Ευρώ όλα κούτα & να κάνω την δουλειά μου ωραιότατα? Το μόνο θετικό είναι η δυνατότητα να χτυπήσεις κάτι πολύ δυνατότερο μετά αλλά το μετά αργεί, μέχρι τότε τι γίνεται...
  13. hoakin1981

    Απόψεις Για Τον G3258 Για Gaming.

    Όλους φίλος ανεξαιρέτως! Να σου πω φυσικά, ευελπιστώ κάπως να μπορούσα να παίξω αξιοπρεπώς μελλοντικά σε πρώτη φάση το Witcher 3 & το επόμενο Batman. Ναι, χαμηλοί στόχοι το ξέρω...
  14. hoakin1981

    Απόψεις Για Τον G3258 Για Gaming.

    Ίσως θα έπρεπε να χρεώνουν 0,50 Ευρώ για την κάθε δημοσίευση προκειμένου να μην υπάρχει τόση θεωρία εδώ μέσα :D Πέρα απο αυτό επειδή τα λίγα αυτά χρήματα στην περίπτωση μου δεν τα βρίσκω στο δρόμο, και θα αλλάξω γνώμη διακόσιες φορές αν χρειαστεί, και θα αναλύσω την κάθε περίπτωση μέχρι αηδίας και δεν θα "κατασταλλάξω" πουθενά αν δεν θεωρήσω εγώ άνετα & σίγουρα με την όποια απόφαση πρώτα. Λυπάμαι αν αυτό δυσκολεύει την προσπάθεια όλων να βοηθήσουν, πράγμα που εκτιμώ βαθύτατα αλλά είναι η αλήθεια. @NTG. Φίλε μου αν θεωρείς ότι για μένα μετά απο όσα έχω γράψει η καλύτερη επιλογή έστω και για GPU θα ήταν μια "top of the line" R9 290 (δεν πάει και πολύ παραπάνω σε AMD αν εξαιρέσεις εκείνες των 900 Ευρώ) τότε δεν έχεις καταλάβει ούτε εσύ τίποτα δυστυχώς.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.