Jump to content

Sean Davis Evans

Members
  • Posts

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Sean Davis Evans

  • Γενέθλια 03/02/1987

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Video Editing
  • Επάγγελμα
    Άνεργος Φοιτητής

Sean Davis Evans's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα παλιό κινητό Lenovo A536 και αποφάσισα να δοκιμάσω να βάλω πιο πρόσφατο android (OM_MIUI_8_Global_v6.10.20_A536). Αφου έχω κάνει wipe (όχι το internal disk) έπεσε ο γενικός και έκλεισε. Τώρα όταν το ανοίγω βγαίνει το logo του lenovo και μένει εκεί. Αν πατήσω power button + L Vol μoυ βγάζει αυτό που φαίνεται στην εικόνα. Τι μπορώ να κάνω για να ξεκολλήσω από αυτό το σημείο;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Καλησπέρα, Μόλις τώρα μου έβγαλε ένα πρόβλημα το λάπτοπ που και δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Εξαρχής ανοιξα κανονικά την οθόνη προς τα πάνω, και την ώρα που έπαιζα, πήγα να την κατεβάσω λιγάκι και πρόσεξα ότι κατεβαίνει μόνο απο την αριστερή πλευρά. Από την δεξιά έμενε σταθερό και γι αυτόν τον λόγο άρχισε να "crackαρει" η οθόνη από τα πλάγια. Ο μόνος τρόπος να κουνάω την οθόνη είναι κρατώντας δυνατά στο δεξί σημείο που δένει η οθόνη με το υπόλοιπο λάπτοπ όπως δείχνω στην φωτογραφία στο κόκκινο πλαίσιο. (Το λάπτοπ στην φώτο δεν είναι το δικό μου) Έχει φύγει κάτι από την θέση του;;; Μπορώ να το επιδιορθωσω μόνος μου; :'( Ευχαριστώ!
  3. Sean Davis Evans

    Windows 10

    Γειά σας παίδες. Έχω αγοράσει ένα μίνι λάπτοπ δεύτερο χέρι και έλεγα να βάλω σ' αυτό πρώτα τα win10. To θέμα είναι ότι τα win7 δεν τα έχω αυθεντικά. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω το serial των win7 από ένα λάπτοπ το οποίο έκαψα στο μίνι έτσι ώστε να μπορέσω να κατεβάσω τα 10. Έψαξα λίγο και διάβασα ότι license OEM δεν μπορεί να μεταφερθούν σε άλλη συσκευή, αλλά δεν έχω ιδέα τι ακριβώς συμβαίνει. Πέραν αυτού, υπάρχει τρόπος να βάλω τα win10;
  4. Tίποτε ακόμα.. περιμένω να το πάω πίσω μετά τις γιορτές!
  5. Αν το πάρω στα πόδια μου, εννοούσα ότι είναι ακόμα στην πρίζα. Και όταν το μεταφέρω τότε βγάζω την πρίζα. Και στις δύο περιπτώσεις η μπαταρία είναι πάνω! Απ' ότι φαίνεται θα χρειαστεί καποια επισκευή!
  6. Η μπαταρία είναι σωστά κουμπωμένη. Το πρόβλημα μου το βγάζει και όταν είναι με το καλώδιο στο ρεύμα και με την μπαταρία πάνω.. Απ' ότι το κόβω μάλλον θα πρέπει να το στείλω πίσω. Υπάρχει πιθανότητα έτσι όπως το πιάνω και πιέζω ελάχιστα το πλαστικο (περιοχή δίπλα στο touch), να πιέζω και κάποιο εξάρτημα από μέσα (μητρική, σκληρό, κρτ γραφικών) και έτσι να κλείνει;;;;
  7. Καλησπέρα!!! Έχω αγοράσει πρόσφατα το παρακάτω λάπτοπ: HP 15-r124nv (http://www8.hp.com/gr/el/products/laptops/product-detail.html?oid=7502255#!tab=specs) Λειτουργικό σύστημα: Windows 8.1 64 Επεξεργαστή Intel® Core™ i7-4510U Μνήμη: 8 GB Γραφικά: NVIDIA GeForce 820Μ (μνήμη DDR3 2 GB) Το πρόβλημά μου είναι ότι εκεί που surfαρω στο Ίντερνετ ή γενικά κάνω κάτι μπορεί να μου κλείσει απότομα. Χωρίς καμιά προειδοποίηση, χωρίς μπλε οθόνη, σαν να έχω πατημένο το πλήκτρο on/off. Και όταν το πατάω να ανοίξει ξανά δεν μου βγάζει το κλασσικό μήνυμα ότι τα windows έκλεισαν απότομα όπως κάνει στα περισσότερα.. Ανοίγει κανονικά και μπαίνω ξανά στην επιφάνεια. Αυτό το κάνει από τότε που το πήρα, αν και όχι συχνά, αλλά είναι εκνευριστικό όταν το κάνει. Επίσης παρατήρησα ότι το κάνει συνήθως αν το πάρω πάνω στα πόδια μου, και αν το μεταφέρω, (π.χ. από σαλόνι στο δωμάτιο). Κατά την μεταφορά έχει 80% πιθανότητες να κλείσει. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει γιατί το κάνει αυτό, και πως μπορώ, αν μπορώ, να το αντιμετωπίσω; Ευχαριστώ!
  8. Είσαι τέλεια!! Δούλεψε!!! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Να 'σαι καλά!!!
  9. Έπρεπε να τα είχα αναφέρει ήδη! Συγνώμη! Έχω win 8.1, και δεν έχω κάνει φορμάτ ποτέ. Το λάπτοπ μου έιναι σχεδόν 4 μηνών. Στα settings τα έχω greek όλα. Λογικά θα πρέπει να δουλεύει. Πιστεύω ότι στα windows κατι έχει παικτεί και έχει χαλάσει ή κωδικοποίηση! Αλλά δεν ξέρω που να πάω να το δω!
  10. Καλησπέρα! Είμαι μέλος μια ομάδας που φτιάχνουν ελληνικούς υπότιτλους για ταινίες και σειρές, και αρχισα να έχω ένα πρόβλημα με τις μεταφράσεις μου. Χρησιμοποιώ το Subtitle Workshop, το οποίο πλέον όταν πάω να αποθηκεύσω ένα subrip αρχείο στα ελληνικά, αργότερα όταν το ανοίγω μου βγάζει σύμβολα. Έχω ελέγξει τα πάντα.. ακόμα και το word απεγκατέστησα. Επίσης μερικά subs που είναι στα ελληνικά όταν τα ανοίγω με το wordpad μου δείχνει σύμβολα, ενώ με το Subtitle Workshop τα δείχνει κανονικά ελληνικά. Μπορείτε να με βοηθήσετε;; Ευχαριστώ
  11. Όχι.. δεν πήρα turbox αυτή την φορά. Τώρα έχω HP. Απλά και το turbox που είχα, όπως είπα, αποδείχθηκε πολύ καλό. Δεν μου έβγαλέ ποτέ πρόβλημα. Ακόμα θα το είχα αν δεν γινόταν η φάση με το καλώδιο!
  12. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Το είχα πάει σε τεχνικό και μου είπε ότι πρέπει να έχει καεί η motherboard ή ο επεξεργαστής (δεν ήταν σίγουρος), και ότι καλύτερα να αγοράσω καινούργιο παρά να προσπαθήσω να το επισκευάσω! Όταν το είχα ανοίξει (σχεδόν αμέσως όταν έκλεισε), μύριζε καμμένο μόνο εκεί που είναι το power board, στην γωνία. Πουθενά αλλου! Γι' αυτό και τρέφω ελπίδες μπας και μπορέσω να το φτιάξω έστω και με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά από ebay, κτλ. Aυτή την στιγμή έχω αγοράσει καινούργιο λάπτοπ, αλλά αν το πρόβλημα τελικά είναι μικρό στο άλλο θέλω να το επισκευάσω!
  13. Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέο μέλος και έτσι φρόντησα να μάθω τους κανόνες του TheLab.gr πριν ανεβάσω και εγώ το θέμα μου. Απάντηση δεν μπορούσα να βρω σε άλλα θέματα, τουλάχιστον όχι που να με αντιπροσωπεύουν. Θα προσπαθήσω να περιγράψω το πρόβλημά μου όσο το δυνατόν καλύτερα γιατί χρειάζομαι την βοήθειά σας. Είχα αγοράσει ένα turbox λάπτοπ, το οποίο αποδείχθηκε αρκετά γερό, χωρίς να μου βγάλει ποτέ κανένα πρόβλημα στα 4 χρόνια που το είχα. Φυσικά το καλώδιο του τροφοδοτικού μετά από τόσο καιρό είχε φαγωθεί από την κίνηση, και έτσι χωρίς να το καταλάβω το βρήκα στο πάτωμα, τελείως αποκομμένο από την κεφαλή, η οποία βρισκόταν ακόμα στην τρύπα της τροφοδοσίας πάνω στο λάπτοπ. Έτσι, έχοντας ενώσει και παλιότερα μερικά καλώδια λάπτοπ, είπα να το κάνω ξανά. Έβγαλα την κεφαλή (το βύσμα στην ουσία) το έκοψα λίγο μέχρι να εμφανιστούν τα 2 συρματάκια, και μετά έκανα το ίδιο και στην άκρη από το υπόλοιπο καλώδιο. Έχοντας το λάπτοπ σε λειτουργία με την μπαταρία, έβαλα την κεφαλή στην τρύπα της τροφοδοσίας, με τα δύο συρματάκια απλωμένα, και πήρα το υπόλοιπο καλώδιο, το έβαλα στην πρίζα και (κρίσιμο σημείο) πήγα να ενώσω τα δύο συρματάκια του καλωδίου με τα δύο συρματάκια της κεφαλής. Στο μυαλό είχα ότι αν δω το φωτάκι της τροφοδοσίας να ανάβει τότε θα τα ένωνα με μονωτική και τα έκανα σίγουρο ότι η κεφαλή είναι σφιχτά δεμένη με το υπόλοιπο καλώδιο έτσι ώστε να μην ξανακοπεί. Μόνο που μόλις άγγιξα τα συρματάκια τότε είδα έναν μικρό σπινθήρα κατά την ένωση, και το λάπτοπ έκλεισε οριστικά. Πλέον δεν ανοίγει ούτε με την μπαταρία, ούτε με κανένα άλλο καλώδιο. Μερικά άτομα μου λένε ότι έχει περάσει ρεύμα μέσα επειδή ένωσα ανάποδα τα δύο σύρματα (αν και είμαι σίγουρος ότι το έκανα σωστά γιατί τα χρώματα ήταν ταιριαστά). Εγώ έχω την εντύπωση ότι το έπαθε επειδή τα άγγιξα απογυμνωμένα με μικρή απόσταση μεταξύ του. Τέλος πάντων το θέμα μου είναι αν κάποιος εδώ μπορεί να μου πει τι ακριβώς μπορεί να έχει πάθει, τί μπορεί να έχει καεί και τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω. Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.