Jump to content

Natural Illusion

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Σαλαμίνα
  • Ενδιαφέροντα
    Ποκερ, gaming

Natural Illusion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Natural Illusion

    To Laptop Κλείνει μόνο του.

    Καλημέρα σας παιδιά. Το έδωσα στο φίλο μου για καθάρισμα, φύσημα και τα σχετικά. Βέβαια δεν νομίζω να αλλαχτούν οι πάστες και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν χρειάζομαι οπωσδήποτε τεχνικό για αυτήν την δουλειά ή είναι κάτι που μπορώ να κάνω και μόνος μου ( με την απαραίτητη προσοχή βέβαια). Η αλήθεια είναι ότι το ακούω να ζορίζεται όταν ανοίγω κάποιες εφαρμογές, ήχο που εγώ κρίνω "υπερβολικό" Επειδή δεν είμαι και ο πλέον γνώστης της μεθόδου μπορείς να με κατατοπίσεις ? Για τα Linux εννοω. Λόγω του ότι έχω δοκιμάσει να ανοίξει το λαπτοπ με προσαρτημένη και χωρίς την μπαταρία πίστευω ότι δεν είναι θέμα μπαταρίας. Σας ευχαριστώ, γιατί δεν έχετε την υποχρέωση να βοηθήσετε και αφιερώνετε έστω αυτό το λίγο χρόνο να με κατατοπίσετε. Θα ενημερώσω για τυχόν αλλαγές αφού το παραλάβω καθαρισμένο σήμερα. Να έχετε μία όμορφη ημέρα.
  2. Natural Illusion

    To Laptop Κλείνει μόνο του.

    Σας ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκριση. Οι μετρήσεις πάρθηκαν μετά από περίπου 1μιση ωρα λειτουργίας. Μακάρι να θέλει απλά καθάρισμα και φύσημα γιατί αυτό δεν έχει γίνει ποτέ. Αύριο θα το πάω σε ένα φίλο που δουλεύει σε ένα κατάστημα με επισκευές και θα καθαριστει, φυσημα και τα λοιπα. Φυσικά και θα σας ενημέρωσω για τη πορεία, μήπως και κάποιος άλλος φίλος βοηθηθει...
  3. Natural Illusion

    To Laptop Κλείνει μόνο του.

    Καλησπέρα και ευχαριστώ για τη βοήθεια. Αυτές είναι οι τιμές που μου βγάζει χώρις να το "ζορίσω" ανοίξω κανά παιχνίδι ή κάτι τέτοιο.
  4. Καλησπέρα Παιδιά, Με συγχωρείτε που δεν είχα την ευκαιρία να είμαι ιδιαίτερα ενεργό μέλος στο φόρουμ. Η ανάγκη με έφερε εδώ, για να μου δώσετε τα φώτα σας, εφόσον μπορείτε να με κατατοπίσετε, σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το Laptop μου και με έχει τρελάνει. Έχω ένα της Turbo-X, εδώ και 2μιση χρόνια περίπου με τα εξής χαρακτηριστικά: Intel i5 2.50 ghz GeForce GT 630m (1Gb) , Intel HD 4GB Ram 500 GB HDD. Windows 8.1 Εδώ και περίπου ένα μήνα μου κάνει κάτι αλλόκοτο. Την πρώτη φορά, μου έκλεισε απότομα, δεν μου εμφάνισε κάτι στην οθόνη απλά έκλεισε. Δεν επανερχόταν, όταν πάταγα να ξανανοίξει άναβε μόνο η λυχνία του ON χωρίς τα φωτάκια του επεξεργαστή κτλπ. Επομένως δεν άνοιγε, απλά νέκρωνε. Το πήγα σε ένα τεχνικό και εκείνος μετά απο 2 μέρες περίπου που το κοίταξε, μου ζήτησε το pass για να ανοίξει τα windows, λες και είχε μαγικό χέρι ας πούμε, Πήγα το πήρα πίσω, χωρίς να μου ζήτησει κάποια πληρωμή (τίμιος). Μετά από περίπου 15 μέρες κανονίκης λειτουργίας, το πρόβλημα επανήλθε. απλά σβήνει. Κάποιες φορές με ελαφριά χτυπηματάκια, το τονίζω ΥΠΕΡΕΛΑΦΡΙΑ στο κάτω μέρος επανέρχεται, μέχρι να ξανασβήσει μετά απο 1 η 2 μέρες. Πάνω στις δοκιμές να ξανανοίξει, άλλες φορές ανοίγει για κάποια λεπτά και κλείνει με όλα τα λαμπάκια δηλαδή, άλλες φορές απλά ανοίγει μόνο τo λαμπάκι του ON. Καταλήγω στο συμπέρασμα πως αν κλείσει και το αφήσω κάποιες ώρες περίπου 24 ώρες χωρίς να το πιέσω να ξανανοίξει μόνο με μία προσπάθεια να ανοίξει ανοίγει κανονικά (φυσικά με τον επαληθευμένο φόβο να κλείσει ξανά) και άντε μετά ξαναμανα τα ιδια. Θα το πάω σε τεχνικό, μόλις πλήρωθω πρώτα ο θεός, απλά έχει τύχει ποτέ σε εσάς αυτό το πράγμα, ή ξέρετε περίπου τι συμβαινεί ??? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Να είστε όλοι καλά Νίκος
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.