Jump to content

Νίκος76

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

Νίκος76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Νίκος76

    Project C.A.R.S.

    Τώρα έστησα το PC...
  2. Νίκος76

    Project C.A.R.S.

    Παρακαλώ τη βοήθεία σας. Κατέχω το συγκεκριμένο παιχνίδι περίπου ένα μήνα και από χθες έχω πρόβλημα με τις εσωτερικές κάμερες. Κατά τη διάρκεια του παιχνδιού είναι όλα πολύ σκοτεινά και δυσδιάκριτα, σαν να οδηγείς λίγο πριν σκοτεινιάσει χωρίς κανένα φως. Με τις εξωτερικές κάμερες δεν υφισταται ζήτημα, όλα είναι μια χαρά αλλά προσωπικά οι έσω με ευχαριστούν. Στα υπόλοιπα menu και εισαγωγικό video, είναι όλα καλά. Μήπως υπάρχει κάποια επιλογή προκειμένου να διορθωθεί το πρόβλημα; Γενικά πάντως, το παιχνίδι δείχνει να έχει αρκετά bugs, ελπίζω λόγω της beta(μα) έκδοσης.
  3. Νίκος76

    R9 295x2 με ASUS PB287Q 28''Wide Screen 4K UHD

    Ευχαριστώ πολύ!
  4. Νίκος76

    R9 295x2 με ASUS PB287Q 28''Wide Screen 4K UHD

    Δηλαδή αν αγοράσω αυτόν τον αντάπτωρα, λύνω το πρόβλημα και ξεμπερδεύω; Που μπορώ παρακαλώ να το βρω αυτό;
  5. Χαιρετώ την ομήγυρη! Θέλοντας να αναβαθμήσω το PC μου σε επίπεδο 4Κ, σκέφτηκα να αγοράσω την κάρτα γραφικών R9 295x2 (την έχω παραγγείλει) και βρήκα σε αγγελία το μόνιτορ της Asus PB287Q. Το ερώτημά μου είναι αν οι HDMI είσοδοι του μόνιτορ ταιριάζουν με τις εξόδους της κάρτας προκειμένου το σύνολο να φτάσει στα 4Κ & 60H; Σας ευχαριστώ plus!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.