Jump to content

volaria

Members
  • Posts

    23
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    volos

volaria's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. volaria

    Βελτίωση γραφικών

    Λοιπόν παιδιά, ξεκίνησα από την μετατροπή παλαιών videoκασετών σε avi και μετά να τις επεξεργαστώ με κάποιο πρόγραμμα, δηλ. να κόψω και να ράψω και να δοκιμάσω να βάλω εφέ, μουσική, γραφικά κτλ. Δοκίμασα διάφορα μικρά προγράμματα και κατέληξα στο Wondershare Filmora, που πραγματικά είναι εύκολο, απλό και δεν κολλάει καθόλου, προς το παρόν κάνει αυτό που θέλω. Αλλά δοκίμασα και τα Pinnacle Studio_19.0.2 και CybPwrDir.Ultimate.14.0 που δεν τα καταφέρνει κολλάει. Και με αφορμή αυτό σκέφτηκα πως θα μπορούσα να κάνω το σύστημα λίγο πιο δυνατό. Εσείς λέτε με μία κάρτα γραφικών και περισσότερη μνήμη θα γίνει πιο δυνατό? Ποιες κάρτες προτείνετε? ευχαριστώ
  2. Πριν λίγους μήνες έφτιαξα αυτό το σύστημα για απλές ανάγκες, σερφάρισμα, ταινίες και τώρα είπα να ασχοληθώ με επεξεργασία video και βλέπω πως δεν με καλύπτει. Τι λέτε μπορώ να κάνω κάτι, παίρνει να βάλω κάρτα γραφικών? CPU AMD A6 6400K 3.90GHZ BOX ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS A88XM-A RETAIL RAM KINGSTON 4GB DDR3 1600MHZ
  3. Τι εννοείς με την πτώση; Αρχικά νόμιζα ότι έφαγε καμιά μπουνιά επειδή κάτι είδες στο βίντεο και έσκασε στο πάτωμα.
  4. Δεν το παίζω έξυπνος και ούτε ειρωνεύτηκα, εσύ νομίζεις πως όλοι εδώ μέσα πρέπει να είναι ειδήμονες στα κομπιούτερ και όταν πουν "ψυγείο" θα πρέπει να τον ειρωνεύονται. Εν πάσει περιπτώσει είπα να δώσω τέρμα στη διένεξη, αλλά εσύ το συνεχίζεις.
  5. volaria

    τι κάρτα γραφικών να βάλω?

    Τέλος αυτά και δεν θα σας κουράσω άλλο, τι να προτιμούσα? Intel Pentium G3220 3.0 GHz Dual Core Socket 1150 60€ ASUS H81M-PLUS RETAIL 69 Corsair Vengeance LP 4GB DDR3-1600MHz 42 OCZ ARC 100 120GB SSD (ARC100-25SAT3-120G) 74.90 ΣΥΝΟΛΟ 246 AMD A6 6400K 3.90GHZ 52,55 ASUS A88XM-PLUS 81,43 G.SKILL 4GB (2X2GB) DDR3 1600MHZ 43,28 OCZ ARC 100 120GB SSD 74.90 ΣΥΝΟΛΟ 252 Μου πρότεινε κάποιος κι΄αυτά http://www.cosmodata.gr/product/176942/ http://www.cosmodata.gr/product/176937/
  6. pasjohn τώρα σε παραδέχομαι, είσαι σωστός, δεν έχω σπουδάσει κομπιουτεράς και δεν ενημερώνομε τακτικά ώστε να ξέρω τους όρους, αλλά μ' αρέσει να πειραματίζομαι και να ασχολούμαι ερασιτεχνικά, έχω αλλάξει υλικά hardware, περιφερειακά, format κτλ. δεν έχω πάει σε μάστορα. Είπα ψυγείο, μοιάζει με ψυγείο, δηλ. ένα σαΐνι κομπιουτεράς, τι έπρεπε να καταλάβει ότι εννοούσα, το ψυγείο με παγοκολώνες? Δεν θέλω να συνεχίσω τη διένεξη, θα ανέβαζα μία εικόνα του ψυγείου, αλλά πως? Τελικά το ξεκούμπωσα και θα πάω να βρω πάστα για αλλαγή και τα ξαναλέμε.
  7. pasjohn, καλύτερα να φυσάς, παρά να μιλάς, την ειρωνεία σου άστην για άλλους και δεν θέλω τη γνώμη σου.
  8. Μα αφού με τον φυσητήρα από πάνω, κρύο ψυγείο και έχει την ίδια συμπεριφορά, τι αποτέλεσμα θα φέρει η αλλαγή ψύξης? Α, ξέχασα ο υπολογιστής είναι οριζόντιος.
  9. volaria

    τι κάρτα γραφικών να βάλω?

    Βρε παιδιά έχω μπερδευτεί. Προτείνατε ένα πακέτο οικονομικό, σύμφωνα με τις λίγες ανάγκες μου και όχι πάνω από 200, γιατί μου προέκυψε πρόβλημα και με τον Αthlon. Εντάξει ο Ρentium είναι καλύτερος, αλλά και με τον Celeron και με τον Αthlon, τους έχω χρόνια.
  10. Όταν λέω μέσα σε έπιπλο, έχω λάβει υπ' όψιν τον αερισμό, το πίσω μέρος του επίπλου είναι ανοιχτό και με τρύπες στη βάση του υπολογιστή. ΟΙ δοκιμές που έκανα με τον ανεμιστήρα από πάνω, ήταν με ανοιγμένο καπάκι, ανοιχτός Η/Υ και εκτός επίπλου και στις δοκιμές το ψυγείο ήταν κρύο, ενώ χωρίς τον ανεμιστήρα έκαιγε. Μετά από όλα αυτά, υπάρχει θεραπεία ή τα έχει παίξει και είναι μόνο για internet? Τα win7 μήπως είναι πιό βαριά, αν έβαζα τα XP?
  11. Πτώση τάσης(σβήσιμο) Η/Υ κατά την θέαση video Πτώση τάσης(σβήσιμο) Η/Υ κατά την θέαση video Με συγχωρείς αλλά ο τίτλος που έβαλες δεν είναι σωστός, ποτέ δεν είπα πτώση τάσεως, γιατί πτώση τάσεως είναι π.χ. από τα 220v στα 190v, είπα πτώση Η/Υ και όποιος κατάλαβε-κατάλαβε, δουλεύω σε μεγάλη βιομηχανία και όταν λέμε πτώση μονάδας ή πτώση υπολογιστή ενοούμε, έσβησε, τα κακάρωσε, δεν έπεσε κάτω όπως κατάλαβε κάποιος.
  12. Έβαλα από πάνω φυσητήρα να φυσάει, αλλά και πάλι, άργησε λίγο, αλλά και πάλι ανέβασε θερμοκρασία με mp4. Τον αφήνω να δουλεύει κενός πέφτει στους 60, ενώ με avi γύρω στους 75. Φυσιολογική θερμοκρασία κενός πιά πρέπει να είναι? ή με κάποια ταινία? Η ψύξη είναι με ψυγείο, αν το λέω σωστά. Τον φύσηξα πολύ καλά, εξ' άλλου ξέρω από σκόνη, στον άλλο που έχω μαζεύει και τον φυσάω, αυτόν δεν τον δουλεύω πολύ, μόνο για ταινίες και τον έχω κάτω από την TV μέσα σε έπιπλο, που απόρησα που δεν είχε σκόνη.
  13. Λοιπόν, τον άνοιξα και είναι πεντακάθαρος, τον φύσηξα και ούτε που φάνηκε σκόνη. Ξαναδοκίμασα με mp4 και σε 10' έφτασε 110β, έβαλα avi και άρχισε να κατεβαίνει.
  14. Βρε παιδιά τι δεν καταλαβαίνετε, αρχαία γράφω? Πτώση Η/Υ, έπεσε, έκλεισε ο Η/Υ από κάποια αιτία, δεν λέω κόλλησε, όπως λέμε έπεσε το ρεύμα, κόπηκε. Άλλο πράγμα η πτώση τάσεως. Εσείς πως το λέτε αυτό το φαινόμενο, όταν πέφτει, κλείνει ο Η/Υ ξαφνικά από κάποια αιτία ? Όταν λέμε μου έπεσε ή μου κόπηκε η διάθεση, η όρεξη, τι έκανε έπεσε κάτω η διάθεση? Μετά μου λέτε, είναι παλιός, εντάξει τα παλιά δεν δουλεύουν? Τον έχω να βλέπω ταινίες. Για την σκόνη συμφωνώ, μπορεί να έχει πιάσει, θα τον δω. Αλλά γιατί σε avi δουλεύει και σε mp4 ανεβάζει θερμοκρασία CPU και πέφτει. Θα τον ανοίξω και θα τα πούμε.
  15. Λοιπόν έκανα δοκιμές με προβολή ταινιών avi και mp4. Στο ξεκίνημα Η/Υ η θερμοκρασία ήταν στους 650, ανοίγω mp4 ταινία και σε 2' περίπου φτάνει 1000, την κλείνω και βάζω avi και η θερμοκρασία κατεβαίνει στους 700 περίπου, ξαναβάζω mp4 ξαναανεβαίνει στους 1000. Είναι τόσο βαριά τα mp4? Τώρα μάλλον θα τον ανοίξω για ένα φύσημα τουλάχιστον και βλέπουμε.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.