Jump to content

betman1982

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

betman1982's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Σας ευχαριστω πολύ όλους για την γνωμη σας.......ο καθενας σας ειπε και κατι πολυτιμο. Πρεπει να γινω πολυ θρασυς και να τους πρηξω για να λυθει το προβλημα αλλιως αλλαγη εταιρειας......δεν υπαρχει αλλη λυση. Αλλα θα ημουν περιεργος αν συναντιουνταν εδω στο σπιτι ηλεκτρολογος και τεχνικος οτε με τι ευκολια θα τα εριχναν ο ενας στον αλλον οπως κανουν μεχρι τωρα????? . Πιστευω σε τετοιες φασεις προκυπτει videaki για youtube!!!!!
  2. καλησπερα σε ολους... εχω ταλαιπωρηθει παρα πολυ απο τον οτε στο Ηρακλειο τις τελευταιες 2 εβδομαδες Ενω το adsl δουλευει κανονικα το τηλεφωνο νεκρωνει για μερικες μερες η και ωρες και επανερχετε. Ηρθε ο τεχνικος του οτε (αφου ειχε ηδη δωθει 2 φορες σαν βλαβη και ειχα καλεσει και ηλεκτρολογο ο οποιος αλλαξε τα καλωδια του σπιτιου) επανηλθε το τηλεφωνο και μετα απο καποιες ωρες ηταν παλι νεκρο.Οποιος με καλει φαινεται οτι δεν το σηκωνω, και οταν παιρνω εγω δοκιμαστικα απ το κινητο μου νεκρωνει το τηλεφωνο και αποσυνδεεται προσωρινα το ρουτερ και μετα απο 1-2 λεπτα συχρονιζει παλι. Εχω δοκιμασει και αναλογικες και ασυρματες συσκευες. Επισης ο τεχνικος του οτε, μου νεκρωσε τις υπολοιπες πριζες τηλεφωνου του σπιτιου γιατι επιμενει οτι καποια απ αυτες βραχυκυκλωνει. Αλλαξα splitter δις χωρις αποτελεσμα. Σημειωτεον οτι οταν ηρθε ο τεχνικος του οτε η παροχη της πολυκατοικιας εδινε 2 volt προς το διαμερισμα μου και σε αλλα διαμερισματα 52 volt που ειναι λεει και το φυσιολογικο. Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει με αυτη την ιστορια????? Που μπορει να ειναι το προβλημα ,του σπιτιου η εξωτερικο του οτε??? Ας με βοηθησει καποιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.