Jump to content

Mary Boo

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα

Mary Boo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mary Boo

    Αγορά Νέου Εκτυπωτή

    Καλησπέρα! Είμαι ανάμεσα σε 2 εκτυπωτές: http://www.skroutz.gr/s/82034/HP-Officejet-Pro-8000-Wireless.html http://www.skroutz.gr/s/5012975/Epson-WorkForce-WF-7110DTW.html Η αλήθεια είναι ότι ο Epson είναι πιο κοντά στο budget μου αλλά μου αρέσει περισσότερο ο hp! Πιστεύετε ότι αξίζει να δώσω παραπάνω λεφτά για τον hp ή να πάω για τον epson?
  2. Mary Boo

    Νέος Εκτυπωτής. Τι να αγοράσω;

    Ιδανικά δεν θέλω να ξεπεράσω τα 150€. Δεν έχουμε σταθερό αριθμό έγχρωμων και ασπρόμαυρων εκτυπώσεων το μήνα, εξαρτάται απο τη δουλειά. Θα μπορούσα να πω πως δεν ξεπερνάμε τις 1000 εκτυπώσεις το μήνα και πως οι ασπρόμαυρες και οι έγχρωμες εκτυπώσεις είναι ισομοιρασμένες, ίσως λίγες περισσότερες ασπρόμαυρες. Αν θα είναι inkjet ή laser δεν με πειράζει, αυτό που με νοιάζει είναι να κάνω τη δουλειά μου. Το wifi αδιάφορο, αν υπάρχει καλό είναι αλλά όχι ότι θα ανεβάσω το budget μου γι αυτό.
  3. Καλημέρα σε όλους! Ψάχνω καινούριο εκτυπωτή για τη δουλειά. Κάνουμε και έγχρωμες και ασπρόμαυρες εκτυπώσεις καθημερινά. Η ποιότητα εκτύπωσης με ενδιαφέρει αλλά κυρίως με νοιάζει να είναι γρήγορος και οικονομικός. Ιδανικά θα ήθελα να μπορούν να συνδέονται 3 υπολογιστές στον ίδιο εκτυπωτή χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να αλλάζω τα καλώδια. Αν σε μια λογική τιμή έχει και σκάνερ ακόμα καλύτερα, αλλά αν ξεφεύγει πολύ στα λεφτά θα μείνω με το σκάνερ που έχω ήδη (είναι σχετικά παλιό αλλά τη δουλειά του την κάνει)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.