Jump to content

miriam87

Premium Members
  • Posts

    673
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    4

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    φιλοζωία, φωτογραφία,τεχνολογία

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.286 Εμφανίσεις προφίλ

miriam87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Το YouTube Music δίνει πρόσβαση στον τεράστιο κατάλογο μουσικών βίντεο του YouTube μέσα από ένα νέο interface . Η εφαρμογή χρησιμοποιείται όπως μία απλή εφαρμογή υπηρεσιών music streaming μιάς και μπορεί να παίζει ασταμάτητα καλλιτέχνες και είδη μουσικής. Η εφαρμογή Music θα περιλαμβάνει επίσης κάποια ολόκληρα albums, αλλά ο συνολικός κατάλογος της μουσικής θα είναι μικρότερος από αυτόν που προσφέρει το Spotify. Χωρίς την εγγραφή Red στα $9.99 ,οι χρήστες δεν θα έχουν πρόσβαση στα βίντεο χωρίς διαφημίσεις, δεν θα μπορούν να δουν τα βίντεο offline,και δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν την audio-only αναπαραγωγή . Παρ' όλα αυτά , θα μπορούν να χρησιμοποιούν το νέο interface για να κάνουν αναζήτηση στο περιεχόμενο του YouTube
  2. Η νέα λειτουργία "Concerts" θα επιτρέπει επίσης να αλλάζεις την τοποθεσία σου έτσι που θα μπορείς να βρεις παραστάσεις κ συναυλίες ακόμα και αν ταξιδεύεις. Το Spotify συνεργάστηκε με το Songkick, έναν προμηθευτή εισητηρίων , για να διαθέσει της ημερομηνίες των συναυλιών. Η λειτουργία Concerts είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες iOS και Android και βρίσκεται στο μενού "browse" .
  3. Η τελευταία αναβάθμιση στην εφαρμογή Mail στο Windows 10 Mobile φέρνει την ικανότητα να συνδέεις πολλαπλούς φακέλους Εισερχόμενα σε έναν ενοποιημένο φάκελο. Για να το καταφέρεις , θα χρειαστεί να μπείς στο Μενού (κλικάροντας τις τρεις τελείες στο κάτω μέρος), έπειτα να επιλέξεις 'Διαχείρηση Λογαριασμών' και μετά 'Σύνδεσε Εισερχόμενα'. Αυτο θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο που θα σου επιτρέψει να επιλέξεις ποιούς από τους λογαριασμούς θέλεις να συνδέσεις και το όνομα του νέου φακέλου για τα ενοποιημένα εισερχόμενα. Και αυτό ήταν ! Δεν χρειάζεται πια να ταλαιπωρείσαι ανάμεσα στα μενού και να κάνεις κύκλους ανάμεσα σε διαφορετικούς φακέλους για να έχεις πρόσβαση σε όλα σου τα emails. Δυστυχώς , η έκδοση της εφαρμογής για PC δεν είχε την ίδια τύχη και της λείπει αυτή η λειτουργία . Όμως, μιας και η Microsoft έχει πλέον κάνει την αρχή με την Universal Windows Platform για όλες τις εφαρμογές τρίτων , η λειτουργία αυτή μάλλον θα εμφανιστεί σύντομα και στα PC .
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.