Jump to content

teochris

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Τέννις

Πρόσφατοι Επισκέπτες

293 Εμφανίσεις προφίλ

teochris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. teochris

    Αναμετάδοση live βίντεο από ip camera live streaming

    Έχουν δει εκατοντάδες το live video μπορείτε να μου πείτε εάν ανοίγει αμέσως ή εάν σας κάνει buffering πολύ ώρα?
  2. teochris

    Αναμετάδοση live βίντεο από ip camera live streaming

    Σήμερα διάβασα ένα άρθρο που έλεγε ότι μπορεί κάποιος να βάλει κάποια παλιά συσκευή κινητού ακόμα και χωρίς sim και να κάνει live streaming δωρεάν μέσω του youtube
  3. teochris

    Αναμετάδοση live βίντεο από ip camera live streaming

    Σας ανοίγει κανονικά σε όλους το live video streaming ή μήπως κάνει buffering πολλά δευτερόλεπτα?
  4. teochris

    Αναμετάδοση live βίντεο από ip camera live streaming

    και τον "ελληνοποίησα" πριν από λίγο γιατί είχα βάλει μια φώτο frape με σαντιγύ πριν
  5. teochris

    Αναμετάδοση live βίντεο από ip camera live streaming

    Στην πραγματικότητα η σελίδα είναι κεντραρισμένη στο κέντρο όπως και το thelab οι φωτογραφίες στα άκρα που βλέπεις είναι background όπως και στο thelab απλά δεν είναι fixed - κινείται μαζί με την σελίδα! Μήπως πρέπεις να πατήσεις κάνα ctrl+f5 γιατί όλη η σελίδα έγινε μικρότερη και κανένας google map δεν έγινε μεγαλύτερος.
  6. teochris

    Αναμετάδοση live βίντεο από ip camera live streaming

    Έκανα την κεντρική στήλη πλάτους 800px και μου φαίνεται καλύτερη τώρα
  7. teochris

    Αναμετάδοση live βίντεο από ip camera live streaming

    Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σου Ναι επειδή αυτήν την σελίδα την καταχωρώ σε sites του εξωτερικού προσπάθησα να τους κινήσω το ενδιαφέρον για την Ελλάδα με τις φωτογραφίες δεξιά αριστερά, αυτές μου προτείνεις να μικρύνω ή τις κεντρικές εικόνες? Το όνομα της ιστοσελίδας προέρχεται από το domain που μου παραχωρεί τον χώρο για να την ανεβάσω.
  8. Γειά σας, http://shopday.gr/cams/livecamera.html ανέβασα στην παραπάνω σελίδα live εικόνα από web camera και δυστυχώς αναγκάστηκα να πληρώνω κάποιο site (15 ευρώ τον μήνα + ΦΠΑ) για να παίρνει εκείνο την εικόνα και να την αναμεταδίδει μέχρι και σε εκατό χρήστες ταυτόχρονα γιατί αλλιώς δεν θα έφτανε ούτε για 3 χρήστες ταυτόχρονους το upload του dsl μου. Έβαλα διαφημίσεις μήπως και κάποιος ενδιαφερθεί για κάτι και έτσι μειώσω το μηνιαίο κόστος αναμετάδοσης (μήπως είναι ενοχλητικές). Όποιος θέλει εάν έχει την καλοσύνη ας μου δώσει καμιά ιδέα για το τι θα μπορούσε να τον ενδιαφέρει να βλέπει σε αυτήν την σελίδα πέρα από αυτά που πρόσθεσα, μπας και έτσι την βάλει στα favorites και έτσι να την επισκέπτεται πιο συχνά και όχι μόνο για να δει την θέα ή τον ουρανό πάνω από την Αθήνα. Επίσης είναι καλοδεχούμενες όλες οι κριτικές καλές ή κακές με την γνώμη σας για την σελίδα αυτή. Τέλος να αναφέρω ότι καταχώρησα την κάμερα μου σε διάφορα sites που έχουν live cameres από όλο τον κόσμο αλλά αυτοί οι πονηροί παίρνουν το stream και δεν ανακατευθύνουν τους επισκέπτες στην δική μου σελίδα! Εάν τελικά αξίζει ο κόπος και τα έξοδα που έκανα θα εγκαταστήσω και σε σπίτια φίλων μου και άλλες live κάμερες, είμαι ανοιχτός και σε προτάσεις δικές σας εάν θα θέλατε κάτι τέτοιο και έχετε κάτι ενδιαφέρον να βλέπει ο κόσμος, φυσικά αν υπάρχουν έσοδα θα έχετε το μερίδιο σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιοδήποτε σχόλιο, θετικό ή αρνητικό!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.