Jump to content



Paysafe κάρτες


Recommended Posts

και δηλαδη μια paysafe καρτα ποσα χρηματα εχει μεσα?υπαρχει με 10 με 20 , 30 50 , 100? ετσι γινετε?

Κοιτα εγω δεν πηγα Champion για να αγορασω Paysafe, αλλα οταν περιμενα στο ταμειο τσεκαρα τις καρτες με μεγιστο ποσο 100 ευρω...

Για το μεγιστο βεβαια δεν παιρνω ορκο...Παντως τα 100 ευρω τα ειδα, ειναι σταντε...

Link to comment
Share on other sites

Σχεδό όλα τα περίπτερα και ψιλικατζίδικα έχουν PaySafe.

10€,25€,50€,100€

Aν πάρεις ένα game με 20€ χρησιμοποιώντας την 25άρα "κάρτα", μένει υπόλοιπο στην κάρτα και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις συνδιαστικά με άλλες κάρτες ή άλλα υπόλοιπα. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Πριν από το capital είχαν σχεδόν παντού! Ζω σε επαρχεία χωριό με 2.000 κατοίκους και έχουνε 7 μαγαζιά paysafe... Πρόσεξε σε χωριό!(που είναι σε 80% αγρότες δλδ καμιά σχέση με τεχνολογία) υπάρχουν 2.5€(υπήρχαν πριν καπιταλ) 5€,10€, 15€ (και οι 15αρες πριν καπιταλ υπήρχαν) 25€, 50€ (σε επιλεγμένα καταστήματα,ψιλικατζιδικα,σουπερμάρκετ) 100€ αυτά είναι τα ποσά... Τώρα το που θα την βρεις...όπως είπα πριν καπιταλ είχαν παντού! όμως για 3-4 μήνες που υπάρχει το καπιταλ κοντρόλ η γερμανική εταιρεία paysafe ανακοίνωσε όχι κάρτες στην Ελλάδα! και μέχρι πριν μια βδομάδα δεν είχαμε κάρτες! και τώρα που έχουμε είναι περιορισμένη η χρήση τους (δλδ εξωτερικό και τέτοια ξεχνάμε για καμιά βδομάδα ακόμα λογικά) ... Ψάξε από κατάστημα Public πλαίσιο κτλ μέχρι σούπερ μάρκετ (και μεγάλα αλλισιδες και μικρά) μέχρι τα ψιλικατζιδικα και τον Κ.Μπάμπη στην γωνία με το περίπτερο! ελπίζω να ειμουν σαφής!

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα δεν είναι να βρει κάποιος PIN της paysafecard μιας και πλέον πουλάνε αρκετά περίπτερα. Το πρόβλημα είναι πως τα PIN αυτά πρακτικά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ΠΟΥΘΕΝΑ. Δεν έχω βρει ούτε ένα γνωστό site της προκοπής που να δέχεται ελληνική paysafecard, είτε τα γνωστά (Steam, Origin κλπ), είτε τα κλειδάδικα (G2A, instant gaming κλπ), ούτε καν μεταφορά στο Skrill balance.

 

Έβαλα 100 ευρώ στην κωλο paysafe και τώρα τα έχω και κάθονται και ψάχνω να βρω τρόπο να τα "τραβήξω". Έλεος με τους απατεώνες.

Έγινε επεξεργασία από zeppos
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Μία ώρα πριν, το μέλος Manny έγραψε:

Ξέρει κάποιος αν με τις κάρτες αυτές μπορείς να πληρώσεις λογαριασμούς ή να πάρεις στα χέρια σου το αντίστοιχο πόσο ?

 

Δεν χρησιμοποιουνται πουθενα πλεον αυτα φιλε.

Ολες οι συναλλαγες πλεον πρεπει να ειναι ονομαστικες.

Έγινε επεξεργασία από fatalara
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.