Jump to content


Raw σε ntfs χωρίς να χαθούν τα αρχεία


Gregorypeg1000

Recommended Posts

Παίδες σώστε με.Έχω ένα σκληρό 1 tb που ήταν dynamic ntfs.Μέσω hex editor προσπάθησα να τον κάνω basic ntfs αλλά τώρα τον διαβάζει σαν raw ο υπολογιστής.Τα αρχεία το file scavenger τα βλέπει αλλά δεν έχω άλλο σκληρό για να τα σηκώσω εκεί.Υπάρχει τρόπος το raw να γίνει κανονικά basic ntfs χωρίς να του κάνω φορμάτ και να χαθούν τα πάντα απο τον σκληρό?

Link to comment
Share on other sites

Θα μου έκανε αυτό αν είχα άλλον σκληρό για να κάνω recovery.Ευχαριστώ φίλε μου πάντως.Το έφτιαξα γυρνώντας την τιμή στον hex editor όπως ήταν,πάνω στον πανικό μου χθες το βράδυ δεν μου πέρασε καθόλου απ' το μυαλό μου

Link to comment
Share on other sites

Έκανα φορμάτ το pc και δεν μου ανοίγει τον δεύτερο σκληρό που έχω (πριν το φορμάτ δούλευε κανονικά) όταν κάνω κλίκ πάνω στον δίσκο μου γράφει:you need to format the disc in drive D:before you can use it. Πατάω cancel και μου γράφει: D:\is not accessible.the volume does not contain a recognized file system.

please make sure that all required file sysstem drivers are loaded and that the volume is not corrupted.

Εβγαλα και ξανάβαλα το καλώδιο του σκληρού μπάς και γίνει κάτι όμως τίποτα τι προτείνεται να κάνω μιάς και τα αρχεία του δίσκου είναι σημαντικά για εμένα.

Y.Γ. Toν δίσκο τα windows 7 τον ''βλέπουν'' ώς RAW και όχι FAT η NTFS.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.