Jump to content



Οθόνες Samsung 30"


pol77

Recommended Posts

130084-2506p052-2b.jpg

Πωλούνται 2 οθόνες Samsung 30"

1: Samsung Syncmaster 305 Τ Plus 30"

Ανάλυση: 2560x1600

Κατάσταση: Αγρατζούνιστο, zero dead pixels, εντός επίσημης 3ετους εγγύησης

Τιμή: 620 ευρώ

2: Samsung Syncmaster 305 Τ 30"

Αναλυση: 2560, 1600

Κατάσταση: Σχεδόν άριστη, LCD Panel αγρατζούνιστο, zero dead pixels

Tιμή: 550 ευρώ

Η αγγελία δημοσιέυεται για λογαριασμό φίλου.

Πρωτεραιότητα έχουν αγοραστές από Αττική για συναλλαγή χέρι με χέρι.

Link to comment
Share on other sites

Hidden
Με ενδιαφέρει και μένα η μία. Στέλνω πμ για κάποιες ερωτήσεις.

Γιατί ρε παιδία δε διαβάζετε τι γράφω και με ταλαιπωρείτε;

Το έχω γράψει πολύ καθαρά στο αρχικό post! Το επαναλαμβάνω!

Η αγγελία δημοσιέυεται για λογαριασμό φίλου. Μπορείτε να εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας εδώ, αλλά για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση να στέλνετε ...

Link to comment
Hidden

όχι οτι δεν το χω κάνει κι εγώ παλιότερα αλλά οι περιορισμοί ποιος ποστάρει και ποιος όχι στις αγγελίες μπήκαν για κάποιο λόγο(νόμιζα)

με ποιο σκεπτικό ποστάρετε όλοι τώρα για κάποιο φίλο σας,δεν το χω πολυπιάσει....

το βάζεις και με μεγάλα κόκκινα γράμματα... στα παπάκια μας!

Link to comment
Hidden

Συγνώμη pol77 οι αγγελίες δε δουλεύουν έτσι. Αν θέλεις να βάλεις αγγελία για φίλο θα πρέπει εξολοκλήρου να αναλάβεις την διαδικασία και την ευθύνη, συνεννοήσεις με email δε παίζουν εδώ, μόνο στο thread.

Link to comment
Hidden
Συγνώμη pol77 οι αγγελίες δε δουλεύουν έτσι. Αν θέλεις να βάλεις αγγελία για φίλο θα πρέπει εξολοκλήρου να αναλάβεις την διαδικασία και την ευθύνη, συνεννοήσεις με email δε παίζουν εδώ, μόνο στο thread.

Δε ζήτησα να γίνει κάποια συνενόηση εξω από εδώ DJD, μόνο οι απορίες σχετικά με τις οθόνες ζήτησα να στέλνονται στο mail του ανθρώπου που τις έχει στην κατοχή του για να μην κάνουμε το χαλασμένο τηλέφωνο και καθυστερεί άδικα η διαδικασία.

Η αγγελία, μπήκε για να εξυπηρετήσει ένα φίλο που θελει να πουλήσει αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους χρήστες, που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετοί, και ήταν καλή κίνηση για όλους τους οποίους αφορά. Δηλαδή πωλητή και πιθανούς αγοραστές. Αν ο τρόπος που μπήκε παραβαίνει τους κανόνες, μπορείτε να μου ζητήσετε να την αλλάξω ή να τη σβήσω ή να μου τη σβήσετε εσείς ή να με κάνετε ban ή ό,τι θεωρείτε ότι αρμόζει στο ενδεχόμενο παράπτωμά μου.

Από εκεί και πέρα, τοποθετήσεις τρίτων που δεν είναι καν ενδιαφερόμενοι αλλά απλά αγενείς περί "παπακίων" δε νομίζω ότι αρμόζουν. Δε μίλησα σε κανέναν άσχημα ούτε ανέχομαι τέτοια συμπεριφορά. Εσυ δηλαδή γιατί το έθεσες τόσο ευγενικά και ο DarkSaga μας μιλάει για τα "παπάκια" του;

Σε παρακαλώ λοιπόν να μου πεις τι ακριβώς θέλεις να κάνω σχετικά με την αγγελία ώστε να μην έρχεται σε αντίθεση με τους κανόνες.

Σε παρακαλώ όμως και να επιληφθείς του θέματος για την αγενή συμπεριφορά εναντίον μου, διότι έτσι όπως απάντησες δικαιώνεις την αγενή συμπεριφορά του DarkSaga.

Link to comment
Hidden

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION]: Νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να ζητήσω την παρέμβασή σας αντί να συμμετάσω σε κάποιο ανούσιο flame. Εν τούτοις ας μη βαφτίζουμε αγένεια ό,τι θέλουμε! Το να πω ότι σας θεωρώ μεροληπτικόυς είναι μεν αρνητικό για εσάς, όχι όμως και αγενές. Απλά η γνώμη μου, εκφρασμένη κόσμια. Και θα πρέπει να είναι δικαιωμά μου να την εκφράζω, κόσμια, σε κάθε δημοκρατικό καθεστός.

Νομίζω ότι καλό θα ήταν να σταματήσει εδώ όμως το θέμα. Ας μείνουμε στην αγγελία.

Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται σε εμένα και για τα ερωτήματά τους στο εξής και εγω θα προσπαθώ να τα διαβιβάζω και να προωθώ την απάντηση. Ζητώ συγνώμη για τυχόν καθυστερήσεις λόγω της διαδικασίας αυτής, αλλά έτσι επιβάλλουν, προφανώς, οι κανόνες των αγγελιών.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.