blade_pan Posted September 4, 2004 #1 Share Posted September 4, 2004 Αν ειναι δυνατον χασαμε...Εκατομμυρια λαθη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Posted September 4, 2004 #2 Share Posted September 4, 2004 Παρα πολλα λαθη και ενα εφιαλτικο πρωτο δεκαλεπτο που κανονικοτατα.... Ελπιζω απλα να ηταν μια κακη μερα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Posted September 4, 2004 #3 Share Posted September 4, 2004 κριμα παντος δεν μπορουσαμε να ξεκινησουμε χειροτερα. απο τις επιτιχιες στο γιουχαριζμα κατευθιαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Posted September 4, 2004 #4 Share Posted September 4, 2004 ρε ελεος εδω παγκρατι περνανε αλβανοι πανω σε μηχανακια με σημαιες!!!! τι κανουν καγκια??θα πεσει ξυλο ρεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Posted September 4, 2004 #5 Share Posted September 4, 2004 εγω περισσοτερο εχω νευριασει με τους αλβανους....αλλα δεν πειραζει ολο και καπιοι θα φανε το ξυλο εδω στην ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΙ μην με πειτε ρατσιστη...ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ(με τους αλβανους και τους εβραιους)περισσοτερο μου την δινει που θελαν να μας νικησουν εξ επι τουτου...δεν φτανει που βγαζουν το ψωμι τους εδω μας μισουν κιολας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Posted September 4, 2004 #6 Share Posted September 4, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked ρε ελεος εδω παγκρατι περνανε αλβανοι πανω σε μηχανακια με σημαιες!!!! τι κανουν καγκια??θα πεσει ξυλο ρεεε ρε ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ...κατσε να παρω κανα φιλο μου να ειδοποιησει τα ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ να σκασουν με βανακι αμα κατεβουν ομονοια οι βαρβαροι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Posted September 4, 2004 #7 Share Posted September 4, 2004 Ανωτερότητα παιδιά δεν έγινε και τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JONNY Posted September 4, 2004 #8 Share Posted September 4, 2004 ήρεμααααα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Posted September 4, 2004 #9 Share Posted September 4, 2004 Αρχική απάντηση από Dellodas Ανωτερότητα παιδιά δεν έγινε και τίποτα. καλα αυτο ισχυει παντα... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Posted September 4, 2004 #10 Share Posted September 4, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio εγω περισσοτερο εχω νευριασει με τους αλβανους....αλλα δεν πειραζει ολο και καπιοι θα φανε το ξυλο εδω στην ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΙ μην με πειτε ρατσιστη...ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ(με τους αλβανους και τους εβραιους)περισσοτερο μου την δινει που θελαν να μας νικησουν εξ επι τουτου...δεν φτανει που βγαζουν το ψωμι τους εδω μας μισουν κιολας... Οπως λεει και ο αδελφος μου:" Δεν ειμαι εγω ρατσιστης, αυτοι ειναι αλβανοι!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Posted September 4, 2004 Author #11 Share Posted September 4, 2004 Δε τους μπορω....@Νos-dio συμφωνω...Δεν ακουσατε οτι στην Αλβανια επιτεθηκαν σε ενα Ελληνικο λεωφορειο,οι βρωμιαρηδες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Posted September 4, 2004 #12 Share Posted September 4, 2004 εδω δεν εχουν να φανε τα πεινασμένα ... .$&$%^@!#^*&%*&($##τα $800.000 ειναι ενα ισχυρο κίνητρο . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Posted September 4, 2004 #13 Share Posted September 4, 2004 Στους Φουρνους στους φουρνους... με 1 μυριο αλβανους θα βγαλουμε τα καυσιμα του χειμωνα...(σαπουνια και @@ριες):tw: :hehe: :rofl: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Posted September 4, 2004 Author #14 Share Posted September 4, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Χθες, στις 23:58] Στους Φουρνους στους φουρνους... με 1 μυριο αλβανους θα βγαλουμε τα καυσιμα του χειμωνα...(σαπουνια και @@ριες):tw: :hehe: :rofl: :tomato: :rofl: καλα καλα το παραξηλωσες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Posted September 4, 2004 #15 Share Posted September 4, 2004 ε λεμε και καμια μλκ να περασει η ωρα....ειμαι και κυνικος με δαυτους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Posted September 4, 2004 Author #16 Share Posted September 4, 2004 Βασικα,μακρια & "αγαπημενοι"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Posted September 4, 2004 #17 Share Posted September 4, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked ρε ελεος εδω παγκρατι περνανε αλβανοι πανω σε μηχανακια με σημαιες!!!! τι κανουν καγκια??θα πεσει ξυλο ρεεε μαζι σου Αρχική απάντηση από Nos-Dio εγω περισσοτερο εχω νευριασει με τους αλβανους....αλλα δεν πειραζει ολο και καπιοι θα φανε το ξυλο εδω στην ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΙ μην με πειτε ρατσιστη...ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ(με τους αλβανους και τους εβραιους)περισσοτερο μου την δινει που θελαν να μας νικησουν εξ επι τουτου...δεν φτανει που βγαζουν το ψωμι τους εδω μας μισουν κιολας... τα ιδια με εσενα Ακόμα να το πιστέψω Ούτε ισοπαλία θα με ικανοποιούσεΠρωταθλήτρια Ευρώπης και χάσαμε .ποια ? από την αλβανια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Posted September 4, 2004 #18 Share Posted September 4, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan Δε τους μπορω....@Νos-dio συμφωνω...Δεν ακουσατε οτι στην Αλβανια επιτεθηκαν σε ενα Ελληνικο λεωφορειο,οι βρωμιαρηδες!!! Σκ@τό ράτσα Τι περιμένεις Από τέτοιους ανθρώπους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Posted September 4, 2004 #19 Share Posted September 4, 2004 Mην ασχολείστε με τον αγώνα. Δεν θα κερδίζουμε πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Posted September 4, 2004 #20 Share Posted September 4, 2004 Ας πάρουνε και ένα κύπελλο από κανένα μαγαζί και ας το γεμίσουν σαμπάνια να το γιορτάσουν. Εμείς έχουμε το original.Δεν πειράζει. Η στραβή είναι στο πρόγραμμα. Απλά να μην μας κοστίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.