Jump to content



Μίνι hi-fi προβλημα...


mordred

Recommended Posts

Παίδες έχω εδώ και αρκετά χρόνια ένα AIWA NSX-AV65 mini hi-fi με 80άρια ηχεία. Το έχω συνδέσει με το pc και εχω αρκετά καλό και δυνατό ήχο. Πέρα απ'οτι έχει χαλάσει το 3πλό cd (δε με νοιαζει δεν βάζω ποτέ!) το tape από την αχρηστεία και το volume κουμπί (κλασσικό θέμα με όλα τα mini hi-fi) σαν ραδιοενισχυτής κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

Χθες λοιπόν άρχησε να κάνει κάτι κουλά. Τα οποία πληροφωρήθηκα ότι το παρουσιάζουν μετά από καιρό. Ανοίγει και κλείνει μόνο του και αλλάζει source που είναι τρελλά σπαστικό.

Υπάρχει περιπτωση να μπορώ να σώσω τον ραδιοενισχυτή αχρηστεύοντας τα υπόλοιπα που μου είναι έτσι κι αλλιώς άχρηστα για να μην αγοράζω καινούριο και νη μην αχρηστεύω τα ηχεία που είναι αρκετά αποδοτικά;

stereo_aiwa_1.JPG

Link to comment
Share on other sites

τα ίδια ακριβώς προβλήματα είχα και εγώ με ένα AIWA σαν το δικό σου.

Λύση βρήκα όταν άνοιξα το κάλυμα του Hi-Fi και αποσύνδεσα κάθε καλωδιοταινία που πήγαινε στο tape και στο cd-player.

Είναι αλήθεια οτι αυτό που έκανα είναι μπακάλικο, αλλά διόρθωσε όλα τα προβλήματα που είχα και ανέφερες, χωρίς να ξοδέψω ευρώ. Τώρα το χρησιμοποιώ καθημερινά, περίπου 4 χρόνια αφότου ξήλωσα τα καλώδια, χωρίς κανένα πρόβλημα σαν Ραδιο και σαν ενισχυτή συνδεδεμένο με το Pc.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.