Jump to content


Οθόνη,μια όποια να ναι ή μήπως όχι;


panos1com

Recommended Posts

Καλησπερα! Φιλος μου θελει να αγορασει οθονη και διαθετει 130 με 150 ευρω! Σε μια συζητηση που ειχαμε,μου λεει:Ελα ρε θα μπω στο μαγαζι και θα παρω την πρωτη τυχοντα! (του λεω σιγα μη παρεις και τη πρωτη τηγιαμαχα tongue.png) . Τεσπα την οθονη την θελει για gaming , θελει 1920χ1080 αναλυση και να ειναι βεβαια dvi η/και hdmi ! υπαρχει καποια τιμια οθονη σε αυτο το μπατζετ? για ιντσες δε μου ειπε αλλα υποθετω κυμαινομαστε απο 19 ως 24 ? η καρτα γραφικων του ειναι η 5850 αν θυμαμαι καλα :/ ευχαριστω ! :T:

Link to comment
Share on other sites

με το πιο γνωστο μαγαζι (για μενα ) το msystems ειναι 163 + 3 τα μεταφορικα 166 (με ασθενοφορο θα ρθει ,φανταζεσαι ? :p ) ! καποια αλλη προταση? :) ευχαριστω για την προταση σου ομως ;)

Link to comment
Share on other sites

Αν το gaming για το φίλο είναι απλά fps, arcades, "ποδοσφαιράκια" και "ραλάκια", τότε, ναι, μπορεί να πάρει μια των 150€ και να μην αισθανθεί κάποιο πρόβλημα.

Αν συζητάμε για competitive gaming (online rts ή online fps), τότε θα χρειαστεί να κοιτάξει από πιο ακριβές έως και εξωτικές λύσεις... (από 245€ έως 1000€)

Link to comment
Share on other sites

ναι απ οσο μου χει πει δεν παιζει καν online, ειναι στη πρωτη κατηγορια συμφωνα με αυτα πουλες !

ηθελε να μπει βασικα ηθελε να παρει ντουγρου που λεμε , αυτη

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/monitor-othones/LG-E2242T-BN-LED-Monitor-22-E2242T-BN-AEU.htm !!!

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω Ακη! Γενικα το pc1 τι λεει; βλεπω ετσι κ ετσι η αξιολογηση του στον θειο σκρουτζ!

grhunter ευχαριστω! στην αρχη λεω ω θα μου δειχνει κ μαγαζι πατρα :p αλλα οκ αφου ειναι δωρεαν μεταφορικα κ αντικαταβολη 1χαρα :)

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι 170 περιπου ευρώ , ποια οθόνη προτείνετε απο τα public ? fullHD και DVI απαραιτητα?

public λογω χρησης επιδοτησης wind :)

Tελικα καταλήξαμε στην http://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/lg-23ea63v-p-othoni-led-23/prod3850412pp/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.