Jump to content


Ρύθμιση χρωμάτων στην Samsung UE32EH6030


kousein

Recommended Posts

μολις αγορασα την Samsung UE32EH6030 και θελω να ρυθμισω τα χρωματα.υπαρχει κανα προγραμματακι?ξερει κανεις πως να κανω calibrate ωστε να εχω καλυτερη εικονα?σε 16:9 στα windows δεν μπορω να δω καν την taskbar.την εξαφανιζει.αν ξερει κανεις απο calibrate ασ βοηθησει please.

Link to comment
Share on other sites

ναι οκ καταφερα και το εκανα αυτο και εφτιαξα τα edges σε 16:9.πιο πολυ με νοιαζει να κανω σωστο calibrate τα χρωματα.δεν εχει τυχει να ασχοληθω ποτε με calibration γιατι η παλια μου μονιτορ ηταν λιγο γτπ και δεν επαιρνε και πολλα πολλα.

Link to comment
Share on other sites

την ρυθμισα και εκανα και ενα calibration με ενα προγραμματακι που βρηκα αλλα οσο τουμπανο ειναι στις ταινιες με παρα πολυ ωραια εικονα και 3d...στα games που δοκιμασα δεν εμεινα καθολου ικονοποιημενος.τα χρωματα εινα πολυ κρυα και φενονται τα γραφικα σαν ψευτικα δυστυχως...οποτε θα την κρατησω σαν TV αλλα ειμαι σε αναζητηση για ενα ΚΑΛΟ Monitor.

Link to comment
Share on other sites

Εμενα σιγουρα τα δειχνει καλυτερα αλλα στα games δεν αποδιδει οπως θα επρεπε κατ εμε.Θα δειξει...εγω χρειαζομουνα μια καλη tv...τωρα απομενει να βρω και ενα καλο monitor ως φενεται.:giveup:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.